Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2012

Ενισχύει τις δυνάμεις του το Ισραήλ στο Γκολάν - Εκτάκτως στο ΥΠΕΘΑ ο Ισραηλινός πρέσβης!

Εικόνα
    26-07-2012 21:21:15 Το Ισραήλ ενισχύει τις δυνάμεις του στα σύνορά του κατά μήκος της γραμμής εκεχειρίας με τη Συρία στα Υψίπεδα του Γκολάν, καθώς εντείνονται οι συγκρούσεις μεταξύ του Στρατού και των ισλαμιστών και Λίβυων μισθοφόρων (κατά κύριο λόγο, γιατί έχουν καταμετρηθεί μισθοφοροι από 7 αραβικά κράτη από τους αιχμαλώτους και τους νεκρούς, καθώς και από την Τουρκία). Ισραηλινές μονάδες σπεύδουν στην περιοχή μεταφέρεται στην περιοχή ενώ αυξήθηκαν οι περιπολίες των μαχητικών αεροσκαφών, όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο.

Προασπίζουμε τη γλώσσα των πατέρων και προγόνων μας!

Εικόνα
Είναι αναμφισβήτητο πλέον γεγονός ότι μετά το γλωσσικό πραξικόπημα της 11ης Ιανουαρίου του 1982, παρουσία τριάντα περίπου μόνο βουλευτών, όπου εισήχθη προς επείγουσα ψήφιση μετά τα μεσάνυκτα, υπό μορφή τροπολογίας, σε άσχετο νόμο τον 1228 «περί εγγραφής μαθητών στα λύκεια της γενικής και Τεχνικής-Επαγγελματικής εκπαιδεύσεως» το άρθρο εκείνο περί επιβολής και καθιέρωσης του μονοτονικού συστήματος γραφής, η γλώσσα μας και πιο φτωχή έγινε αλλά και το σύνολο του Ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος γνώρισε από τότε, και συνεχίζει να γνωρίζει, μοναδικές στιγμές παρακμής, διάλυσης και αποσύνθεσης.  

Η τρόϊκα έρχεται, τα φάρμακα "κόβονται" (πάλι)

Εικόνα
24-07-2012 14:48:02 Οι πρόσφατες ελλείψεις που είχαν καταγραφεί στα ράφια των φαρμακείων αλλά και στις αποθήκες με τα λεγόμενα ακριβά φάρμακα, φαίνεται ότι ήταν μόνο η αρχή της ταλαιπωρίας για τους χιλιάδες Έλληνες ασθενείς. Τα χειρότερα απλά έρχονται…   Η τροϊκανοί είναι ήδη καθ ‘οδόν και καθ΄οδόν είναι ήδη και τα νέα μέτρα που αφορούν στο φάρμακο δεδομένου ότι η δαπάνη έχει ξεπεράσει τους προβλεπόμενους υπολογισμούς γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στους δανειστές μας.   

Το Ισραήλ μεθοδεύει στρατιωτική επέμβαση εντός της Συρίας για πρόληψη του εξοπλισμού της λιβανικής Χεζμπολάχ

Εικόνα
    Η κυβέρνηση του Ισραήλ έχει δώσει εντολή να προετοιμαστεί μια πιθανή στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, για την περίπτωση που η συριακή κυβέρνηση αποπειραθεί να δώσει πυραύλους ή χημικά όπλα στο λιβανικό σιιτικό ισλαμιστικό κίνημα Χεζμπολάχ, δήλωσε χθες ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ. «Έδωσα εντολή στο στρατό να αυξήσει τη συγκέντρωση πληροφοριών και τις προετοιμασίες (. . .) ούτως ώστε (εάν είναι αναγκαίο) να μπορέσουμε να εξετάσουμε την διεξαγωγή μιας επιχείρησης», είπε ο Μπαράκ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό Κανάλι 10 του Ισραήλ.

Media ΝΑ γιατί μας «βρίζει» η Bild! Ο όμιλος της κάνει business στην… Τουρκία!

Εικόνα
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012   ​ Τώρα εξηγούνται όλα! Μετά τη «λάσπη» δημοσιευμάτων που έφαγε η χώρα μας το τελευταίο διάστημα από την «Bild», αποκαλύφθηκε τελικά ο λόγος για τον οποίο η γερμανική εφημερίδα χτυπούσε με τόσο μένος την Ελλάδα. Ποιος είναι αυτός ; ότι η Axel Spring , ο γερμανικός όμιλο ς που κατέχει και την «Bild», έχει ζωτικά συμφέροντα και εταιρικές συγγένειες στην… Τουρκία! Μάλιστα η Axel Spring, έχει ισχυρούς δεσμούς με τον τουρκικό κολοσσό  Dogan Yayin Holding, ο οποίος εκδίδει την Hurriyet, την Milliyet, και άλλα έντυπα, και στον οποίο, το 10% των μετοχών, ανήκει στους Γερμανούς!

Οι Κούρδοι της Συρίας πήραν τον έλεγχο του Δυτικού Κουρδιστάν

Εικόνα
Δίκτυο ελεύθερων ειδήσεων της Μεσοποταμίας Μέσα σε τρεις ημέρες, οι Κούρδοι της Συρίας ανέλαβαν τον έλεγχο τεσσάρων πόλεων στο δυτικό Κουρδιστάν και ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενόπλων δυνάμεων για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων του κουρδικού λαού.   Το κύριο κουρδικό κίνημα κάλεσε τους Άραβες, Αρμένιους, και Ασσυροχαλδαίους να ενωθούν μαζί τους.

Απροσκύνητοι ηγέτες που δεν υποτάσσονται σε τραπεζίτες!

Εικόνα
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 Δεν είναι μοντάζ! Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεζ Κίρσνερ με τη φωτογραφία του Χασάν Νάσραλλα , του ηγέτη της Χεσμπολά και ο Ούγο Τσάβεζ με τη φωτογραφία του Μπασάρ Αλ Άσαντ , προέδρου της Συρίας! Οι ηγέτες της Αργεντινής και Βενεζουέλας υποστηρίζουν τους φιλολαϊκούς ηγέτες της Μέσης Ανατολής!
Εικόνα
  Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης διοργανώνει το πρώτο ανοιχτό σεμινάριο πρώτων βοηθειών και διάσωσης στα (καινούρια) γραφεία της οργάνωσης μ ας (80 τ.μ) το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουλίου και ώρες 6 - 10 μμ το Σάββατο και 11πμ - 3μμ την Κυριακή. Θα δοθεί διαπίστευση από τους εκπαιδευτές στους συμμετέχοντες. Το κόστος κανονικά ανέρχεται στα 50 ευρώ αλλα για όσους παραβρεθούν θα ανέρχεται στα 20 ευρώ (10 ευρώ για τους εκπαιδευτές και 10 η εγγραφή για τα μη μέλη.) Τα μέλη της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής θα επιβαρυνθούν με μονο με 10 ευρώ εφοσον εχουν εκληρωσει τις υποχρεωσεις τους. Παρακαλείστε μαζί με την δήλωση συμμετοχής να μας ενημερώσετε και ποια ημέρα από τις δυο θα παραβρεθείτε ώστε να διαμορφώσουμε τις ομάδες εκπαιδεύσεως. e-mail Πατριωτικής Πολιτοφυλακής: patriotikipolitofilaki@gmail.com http://patriotikipolitofilaki.blogspot.gr/ Ε.Ο.Ε.Δ http://www.eoed.blogspot.gr/ Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697768

Ιδού γιατί ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα ρίξουν την κυβέρνηση

Εικόνα
03/07/2012 01:53 |  Σε συνέχεια του κεντρικού ρεπορτάζ του «defence-point.gr» το οποίο προφανώς καλούμε όποιον επιθυμεί να το διαψεύσει, προβαίνουμε σε δυο επιπρόσθετες παρατηρήσεις – επιπτώσεις της κατάστασης που διαμορφώνεται με την προοπτική άμεσης κατάρρευσης της κυβέρνησης σε περίπτωση που δεν επιτευχθούν κατά τις διαπραγματεύσεις οι βασικοί στόχοι που έχουν τεθεί: Η πρώτη είναι ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αντιλαμβάνονται ότι τα περιθώρια πολιτικής επιβίωσής τους ελαχιστοποιούνται εφόσον εξακολουθούν να αισθάνονται «καυτή την ανάσα» του ΣΥΡΙΖΑ που καιροφυλακτεί να προσποριστεί τα οφέλη – ασχέτως του αν κατηγορείται από τους πάντες για λαϊκισμό, εξάλλου στις δύσκολες εποχές που περνάμε ο ψυχολογικός μηχανισμός να υποκύπτει ο ψηφοφόρος ακόμα και στο πιο αφελές μήνυμα εφόσον του δίνει ελπίδα, είναι φυσιολογικό – απλώς ελαχιστοποιούνται . Πρόκειται για μια πραγματικότητα που έχει δύο αναγνώσεις, μία θετική και μία αρνητική.

Οχήματα με μηδενική κατανάλωση καυσίμου – Ένα λίτρο ανά 3500 χιλιόμετρα

Εικόνα
ηλεκτρικά οχήματα που κατασκεύασαν επιστήμονες του Μετσόβειου Πολυτεχνείου και των ΤΕΙ Πειραιά αντίστοιχα επιτυγχάνουν εκπληκτικές επιδόσεις εξοικονόμησης καυσίμου και μάλιστα θα λάβουν μέρος στο στο ράλι εξοικονόμησης που θα γίνει την περίοδο 17-19 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Υγρή μπαταρία ψεκάζεται σε οποιαδήποτε επιφάνεια – Επαναστατική τεχνολογία

Εικόνα
Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία: Μια πρωτοποριακή μπαταρία που μπορεί να ψεκαστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια ανέπτυξαν ερευνητές από το πανεπιστήμιο Rice στο Τέξας. Πριν παρουσιάσουν το επίτευγμά τους την Πέμπτη, οι ερευνητές δοκίμασαν την υγρή μπαταρία σε διάφορες επιφάνειες, από πλακάκια μπάνιου μέχρι ποτήρια μπίρας. Εκτιμάται ότι η νέα τεχνολογία θα μπορούσε να αναζωογονήσει την ανάπτυξη μπαταριών ιόντων λιθίου, που τροφοδοτούν φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρικά αυτοκίνητα, οδηγώντας τελικά σε ελαφρύτερες και λεπτότερες συσκευές. Για να αναπτύξουν την μπαταρία που ψεκάζεται οι ερευνητές χρησιμοποίησαν τα ίδια συστατικά που περιέχουν συμβατικές μπαταρίες ιόντων λιθίου, στην υγρή εκδοχή τους.

ΠΕΟΦ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ προς αναληθή δημοσιεύματα ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Γ.Γ. της ΠΕΟΦ στην προσπάθεια συκοφαντική δυσφήμιση της από δημοσιογράφους (για τα επεισόδια έξω από το Τουρκικό Προξενείο, δείτε σχετικά εδώ και εδώ). Δείτε ενδεικτικά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Σταυροδρόμι ακροδεξιών". Οι φοιτητές της ΠΕΟΦ που αγωνίζονται για την απελευθέρωση της κατεχόμενης πατρίδα τους εξισώνονται με τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων, τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ, του Σολωμό Σολωμού, του Θεόφιλου Γεωργιάδη και τόσων άλλων φανερών και αφανών εγκλημάτων. Μόνον μια λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει τους δημοσιογράφους -εγχώρια τσιράκια της Νέας Τάξης: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Ακολουθεί το νέο Δ.Τ. της ΠΕΟΦ...

Γκεοργκιέφσκι: "Οι Σκοπιανοί παραχάραξαν την ιστορία"

30-06-2012 23:05:47   Οι μεγαλύτεροι παραχαράκτες  της ιστορίας των Βαλκανίων είναι οι Σλάβοι των Σκοπίων, έγραψε ο πρώην πρωθυπουργός και νυν ηγέτης του VMRO-Λαϊκό Κόμματος των Σκοπίων, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι στο βιβλίο του «Αυτός είμαι». Ο πρώην πρωθυπουργός περιγράφει επίσης τον πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο και άλλες περιφερειακές εξελίξεις, σημειώνει, επίσης, λεπτομέρειες  για τον πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο το 1999. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πόλεμος στο Κοσσυφοπέδιο είχε άμεση σχέση με το Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον, από όπου ελήφθησαν οι εντολές  να εισέλθει το ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο. «Η πρώην γενική γραμματέας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ , Madeleine Korbel Albright,  ζήτησε τότε μέσω των Σκοπίων να επιτεθεί στη Σερβία ακόμη και με επίγειες δυνάμεις», έγραψε ο Γκεοργκιέφσκι.
Εικόνα
      Οι HΠΑ παραδέχθηκαν με διαρροή έκθεσης της Υπηρεσίας Στρατηγικής Αναγνώρισης ότι το τουρκικό μαχητικό/αναγνωριστικό RF-4Ε καταρρίφθηκε όχι απλώς εντός του συριακού εναέριου χώρου, αλλά και σε απόσταση "αναπνοής" από τις συριακές ακτές με βολή αντιαεροπορικού πυροβόλου! Επιβεβαιώνουν δηλαδή πλήρως την θέση των Σύρων οι οποίοι ισχυρίστηkαν ότι το τουρκικό αεροσκάφος επλήγη από πυροβόλο κai ότι πετούσε περί το 1-2 χλμ από την ακτή της Λαττάκιας σε χαμηλό ύψος και με χαμηλή ταχύτητα, προφανώς για να διευκολυνθεί στο φωτοαναγνωριστικο του έργο, μη φανταζόμενοι οι Τούρκοι "φωστήρες" επιτελείς που είχαν σχεδιάσει την αποστολή ότι θα μπορούσε να καταρριφθεί πολύ εύκολα το αεροσκάφος.