ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΤΥΦΛΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΣ END (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)




On May 20, 2013, at 4:05, Papanakos Apostolos <tolis3000gtpower@yahoo.gr> wrote:


Μάτσης, Αντιγόνη και .Σώρρας

Ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Γιαννάκης Μάτσης, μου είπε ότι συνομίλησε με την ομάδα του .τρισεκατομμυριούχου Σώρρα, λόγω της αγωνίας του να διασωθούν οι ελληνικές περιουσίες στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη. Πέραν τούτου ουδεμία σχέση έχει με το «σωτήρα» της Ελλάδας και της Κύπρου.
Είναι φανερό και ξεκάθαρο ότι οι επιτήδειοι συνεργάτες του Σώρρα, προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν το ηρωϊκό όνομα της οικογένειας Μάτση. Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια και ο κ. Μάτσης πλέον γνωρίζει τα πάντα.  Χρωστά βεβαίως μία ΗΧΗΡΗ δημόσια διάψευση. Επίσης, η ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ κ. Αντιγόνη Παπαδόπούλου με διαβεβαίωσε ότι δεν πίστεψε την «κλίκα» του Σώρρα. Ξύπνησε γρήγορα και του γύρισε την πλάτη όταν της μίλησε για το δάνειο των 17 δις. της φυλής των .«Μάου-Μάου στην Κύπρο»!

Προεκλογικά ο κ. Τορναρίτης εγκαλούσε την κυβέρνηση Χριστόφια για το γεγονός ότι η πρεσβεία της Κύπρου δεν έχει Γραφείο Τύπου. Τώρα που το κόμμα του είναι στην κυβέρνηση ας φροντίσει να τοποθετήσει στη νευραλγική αυτή θέση ένα ΙΚΑΝΟ πρόσωπο, διότι στον τομέα αυτό η Πρεσβεία πάσχει, αν και οι διπλωμάτες προσπαθούν να καλύψουν και αυτό το κενό.
Σημειώνω ότι το διπλωματικό και το υπόλοιπο προσωπικό της Πρεσβείας πήρε άριστα κατά την επίσκεψη του κ. Κασουλίδη στην Ουάσιγκτον.


Read more: http://mignatiou.com/?p=3837#ixzz2TmLk4SJv

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ