Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανίζεται ως μυστικός πράκτορας της ΕΥΠ!


χατζησαββας
Προβαίνει πάλι σε καταγγελίες
εις βάρος δημοσίων προσώπων
Σε νέες εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες εις βάρος δημοσίων λειτουργών αλλά και εκπροσώπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προβαίνει στο τελευταίο διάστημα, με αναρτήσεις στο διαδίκτυο, που λαμβάνουν την μορφή χιονοστοιβάδας, ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας “Αιολικό Πάρκο ΑΕ” κ. Μ. Χατζησάββας.
Οι αναρτήσεις στο δίκτυο scribd γίνονται από άτομο που υπογράφει ως «ΑΝΤΙ300» και αφορούν, όπως ισχυρίζεται ο συντάκτης, απόρρητα και εμπιστευτικά έγγραφα, τμήματα των οποίων δημοσιοποιούνται, για θέματα της εθνικής οικονομίας και των συμφωνιών της χώρας με τους εταίρους στο πλαίσιο της διευθέτησης του δημόσιου χρέους ως και σε θέματα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης.

Η πραγματική έκπληξη, μιας και η γνησιότητα των εγγράφων που δημοσιοποιούνται είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθεί, ήλθε όμως χθες με νέα ανάρτηση του «ΑΝΤΙ300», σύμφωνα με την οποία το συγκεκριμένο ψευδώνυμο ανήκει στον ίδιο τον κ. Χατζησάββα, ο οποίος συστήνεται ως μυστικός πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, με διεθνή μάλιστα δράση!!
Ο «ΑΝΤΙ300», που αρθρογραφούσε σε διάφορα blogs και ενημερωτικά site στο παρελθόν, με την νέα του ανάρτηση ως «Μανώλης Χατζησάββας», υποστηρίζει ότι από τη δράση του ως μυστικός πράκτορας συγκέντρωσε πλήθος πληροφοριών, που ωφέλησε ποικιλοτρόπως την χώρα, ενώ καταγγέλλει διαφθορά κυβερνήσεων και προδοσία τους!
Στην σχετική ανάρτηση υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες του αλλά και αντίγραφα από επιστολές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ένδειξη «Ακρως Εμπιστευτικό».
Μια εξ’ αυτών, η γνησιότητα της οποίας επίσης είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθεί, φέρεται να αφορά συνάντησή του στο Tελ Αβίβ, με Υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα, άλλες εμπεριέχουν επιστολές με άγνωστο περιεχόμενο με κορυφαίο Υπουργό, ενώ υπάρχει και μια προσωπική του επιστολή προς τον πρώην πρωθυπουργό.
Ο «ΑΝΤΙ300» αναφέρεται στις επιστολές του σε θέματα Εθνικής Ασφαλείας, που αφορούν τη διαχείριση της Schengen Visa από Ελληνικά Προξενεία ως και σε κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.
Υποστηρίζει επιπλέον ότι υφίσταται κίνδυνος για τη σωματική του ακεραιότητα, ενώ με το τελευταίο email του στέλνει και χαιρετισμούς στην οικογένεια και τους γονείς του.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Πες μου ποιος σε διόρισε ... να σου πω ποιος είσαι!