ΓΙΑΤΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΩΠΑΣΕ Κ ΔΕΝ ΑΛΥΧΤΑ

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018


 Έλαβα το παρακάτω μήνυμα και μου είναι αδύνατο να μη το κοινοποιήσω. Μου είναι αδύνατο να σκεφτώ οτι θα έχουμε αυτό το τέλος. Μας αξίζει;;

Ο Λύκος εχει σωπάσει για καιρο οχι γιατι βάλατε μυαλο αλλα γιατι βλεπει να ερχεται αιματοκύλισμα αφου όλος ο πληθυσμός νικήθηκε απο 300 προδότες μερικους δημοσιογράφους και τους παπάδες που παιζουν το ρολο του μπαλαντέρ στη στημένη παρτίδα που σε λιγο τελειώνει και σας....


Η Ελλαδα προετοιμάζεται να μεταμορφωθεί σε νεα Συρία και εσεις καθισμένοι στον καναπε σαν υπνωτισμενοι καθοσαστε μπροστα στα πλυντήρια εγκεφάλων να απολαύσετε το survivor το my style rocks και στα διαλείμματα καποιον χορτασμενο Αυτια Ευαγγελάτο Κοσιώνη Πρδοσαλτε Στεφανίδου και οτι ευτελές υπαρχει που προσπαθει να σας μαθει να πεινάτε.


Γιορτασατε το 2018 που θα πνίξει την χωρα στο αιμα μιας και ΕΣΥ με την αδράνεια και την μαλακια σου δεν αντεδρασες οταν έπρεπε για να μην ανοιξει μυτη.

Ταυτιστηκατε με τα ξεκολα της οθόνης με τις λουγκρες που θελουν να μάθουν στα παιδια σας πως να τον παιρνουν απο ανήλικα και μείνατε βουβοί ακόμα και οταν ζήτησαν την γνωμη σας για να την αλλάξουν και δεν βγήκατε στο δρομο να ξεβρακωσετε κανενα Τσακαλωτο Σταθάκη Μαρδα Κουλή Φωφη και κατι μουλους που αφησαν οι Γερμανοι απο την κατοχη.

Οι Γερμανοι ρε ξεφτιλισμένοι το φυλαγανε απο το 1940 γιατι οι Ουνοι δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ!

Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΣΕΤΕ ΑΡΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

 ΧΑΣΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΝΑΝ ΜΠΕΚΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΜΕ ΠΕΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗ ΤΗΝ ΑΧ.

ΧΑΣΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.

ΤΟΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΤΕ ΣΤΑ ΑΤΜ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΣΙΩΠΩ.
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΙΩΠΑ.

... έχε υπ'οψιν σου πως ετοιμάζεται προβοκάτσια στις συγκεντρώσεις και ορισμένοι πολιτικοί από συγκεκριμένο χώρο θα παραστούν για ξεκάρφωμα.



Ούτε θέλω να τις φανταστώ.

 δ τν πόλιν σοι δοναι, οτ’ μόν στιν οτ’ λλου τν κατοικούντων ν ταύτ· κοιν γρ γνώμ πάντες ατοπροαιρέτως ποθανομεν κα ο φεισόμεθα τς ζως μν»."




«Τ δ τό Όνομα δοναι, οτ’ μόν στιν οτ’ λλου τν κατοικούντων ν αύτ (τήν Μακεδονία)· κοιν γρ γνώμ πάντες ατοπροαιρέτως γωνισθμεν καο φεισόμεθα τς ζως μν».(4) Μτφ : «Το να σου παραδώσω την Πόλη ούτε δικό μου δικαίωμα είναι ούτε κανενός άλλου από τους κατοίκους της γιατί όλοι με μια ψυχή προτιμούμε να πεθάνουμε με τη θέλησή μας και δε λυπόμαστε για τη ζωή μας»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια