ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ!!ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Οι προδοσίες, οι ψυχικοί εκβιασμοί, το ξεκλήρισμα ολόκληρων των οικογενειών, οι δεσμεύσεις των περιουσιών, δεν είναι σημερινές, το βάσανο των Ελλήνων από τον χριστιανισμό, κρατά 2.000 χρόνια!

Αποτέλεσμα εικόνας για Εκκλησιαστικά Εβραιορθόδοξα παραμύθια:

Εκκλησιαστικά Εβραιορθόδοξα παραμύθια: 

Η Κερκόπορτα και ο «μαρμαρωμένος βασιλιάς»
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ  ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ!!ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ!!ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ!!ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ!!  
Είναι γνωστόν, πως κατά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, οι ρασοφόροι λειτούργησαν ως πέμπτη φάλαγγα, καλλιεργώντας είτε κλίμα ηττοπάθειας -αντιτιθέμενοι στην ένωση των Εκκλησιών- λέγοντας πως «είναι θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει», είτε ερχόμενοι και σε απευθείας συνομιλίες με τους Οθωμανούς. Τις προδοσίες των ρασοφόρων, προσπαθεί μέχρι και 

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!!ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΛΟΓΙΟΥΣ!!

alt 

(Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση και περιγραφή).
Ένας από τους γνωστούς "εθνικούς" μας μύθους, διαδεδομένος στην κοινότητα των Νεο-ρωμιών, είναι ότι η Αναγέννηση προήλθε από τους Βυζαντινούς λόγιους, οι οποίοι με την Άλωση της Κωνσταντινούπολης πήγαν στην Δύση και εκεί τους "δώσαμε" τα φώτα του πολιτισμού που εδώ τα είχαμε σε αφθονία.
Εδώ θα δούμε την δημιουργία-εξέλιξη της φιλοσοφίας στην Δύση, καθώς και τις επιρροές που είχε, για να καταλάβουμε τι είναι αυτό που διαφοροποίησε τελικά την Δύση με την Ανατολή, γιατί και πως έγινε η Αναγέννηση εκεί που έγινε και όχι κάπου αλλού, όπως ας πούμε στο Βυζάντιο ή στο Ισλάμ.
Το παρόν δεν είναι πλήρης εξιστόρηση όλων των φιλοσοφικών ρευμάτων και θέσεων, παρά επιλογή κάποιων χαρακτηριστικών στοιχείων για να καταλάβουμε ποια ήταν η διαφορά στην Ευρώπη σε σχέση με το Βυζάντιο, που υποτίθεται μας είναι πιο γνωστό, κυρίως επιλεκτικοί σε αυτά που οδήγησαν στην εξέλιξη, δηλαδή την Αναγέννηση, για να καταλάβουμε καλύτερα, γιατί αυτή δεν μπορούσε να γίνει στο Βυζάντιο.

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

1821:ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ ΚΟΡΑΗ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ :"«Εμείς, χριστιανοί μου, ΔΕΝ ΕΧΟΜΕΝ ΕΔΩ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ: Ο στρατιωτικός αρχηγός της Επαναστάσεως Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, θύμα της ναζωραϊκής θηριωδίας, δεν αγνοούσε τίποτε απ'; όλα αυτά. Η οικογένειά του σφαγιάστηκε, μετά από προδοσία των ναζωραίων, από τους τούρκους. Τον Νοέμβριο του «1838» στην Αθήνα μιλώντας σε παιδιά του Γυμνασίου απεκάλυψε με δύο λόγια την Εβραιοχριστιανική συνομωσία:

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ .....ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και γάτα
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ "ΦΙΛΟΣ"!!24-9-2014
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ .....ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!!Εντόπισαν και... έσβησαν το γονίδιο της βλακείας!!!
Το «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» μπορεί μια μέρα να μην υφίσταται, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πνεύμα. 
ΜΠΟΡΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ 21 Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21??

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΙΡΕΙ
ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣΤ Ο ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1821!!https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDoHZpmpf5vqfVO4s1Np8Sze0122wCfYbVSlce-Re1kLkDS2gk7IIfAb6ttcPZunL88-aZ52dcWDGwN2hsNrDq_ElMwahiYD3mCRbwwyeYf0K3Lu1OkbLiQHDqS8Afy64DAfi328YSenwB/s400/%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F+%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F.jpg
Επτά ολόκληρα χωριά της Κυνουρίας είχε αφορίσει -εκτός των άλλων- ο Γρηγόριος Ε΄ λίγο πρίν την Επανάσταση του ΄21, γιατί είχαν ιδιοποιηθεί την περιουσία ενός μοναστηριού (γεγονός, το οποίο αποσιωπάται από τη σύγχρονη ιστοριογραφία, προκειμένου να μην αλλοιωθεί το προφίλ του «εθνομάρτυρα» πατριάρχη.) Οι σημερινοί όμως, μεταμεληθέντες ευσεβείς κάτοικοι των χωριών αυτών, «βαρέως φέροντες τον εν λόγω αφορισμόν» αιτήθηκαν πρόσφατα μέσω του τοπικού μητροπολίτη τους από τον νυν πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, Βαρθολομαίο, να άρει τον αφορισμό, το οποίο και τελικά έγινε· ο κ. Βαρθολομαίος ήρε τον αφορισμό κατά των επτά χωριών, που είχε επιβάλει δύο σχεδόν αιώνες πρίν ο Γρηγόριος Ε΄.

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ:ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητροπολιτης Ιερεμίας:

Μητροπολίτης Ιερεμίας:Οι Έλληνες κατάγονται από την εβραική μυθολογία!!Αυτό το φασιστόμουτρο ισχυρίζεται ότι είμαστε Εβραίοι!!Ρε ηλίθιε και αγράμματο φασιστοειδές οι Έλληνες προϋπήρχαν των Εβραίων άνοιξε ρε νούμερο να διαβάσεις κανένα βιβλίο!!

Ιδού θέση της επίσημης εκκλησίας για να την ξέρουν και οι απλοί άνθρωποι που σταυροκοπιούνται κάθε Κυριακή.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ , ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ , ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΙΣΡΑΗΛ!

alt

Κατά μία εκδοχή οι Βυζαντινοί αποκαλούσαν υβριστικά τους νεοφώτιστους μουσουλμάνους, Άραβες ή μη, Σαρακηνούς (Σαρα-κενούς, εκ της Σάρας κενούς). Δηλαδή σε αντίθεση με αυτούς τους γνήσιους απογόνους του Αβραάμ και της Σάρας, αυτοί ήταν τα παιδιά του Ισμαήλ γιου της δούλας του Αβραάμ, Άγαρ. Γι' αυτό και τους χαρακτηρίζαν επίσης Αγαρηνούς και Ισμαηλίτες. Για τον εαυτό τους λογαριάζονταν γνήσιοι απόγονοι του Ισαάκ, του επονομασθέντος και Ισραήλ (ισχυρού). Είναι γνωστό ότι η Εβραιοχριστιανική αυτοκρατορία του Βυζαντίου εκτός από Νέα Ρώμη, διεκδικούσε και τον τίτλο του Νέου Ισραήλ και ο λαός της αυτόν του Εκλεκτού Λαού του Εβραϊκού Θεού.
Έλληνες δε, χαρακτήριζαν κάθε μη χριστιανικό λαό που γνώριζαν: τους Κινέζους, τους Φιλισταίους, ... μέχρι και τους Τούρκους, Νέους Έλληνες τους έλεγαν τα καμάρια μας...

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ:Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ!!!!

Οι θεοί ήταν ξανθοί, οι πολεμιστές φαιόχρωμοι και οι γυναίκες μακιγιαρισμένες. Δείτε πως οι συντηρητές αποκαλύπτουν τα χρώματα πάνω στα ελληνικά αγάλματα και παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα τους... agalmata- xroma
Πηγή: Αγγελική Κώττη, Έθνος
Οι Κόρες του Μουσείου της Ακρόπολης φορούσαν στεφάνια με ίχνη λωτού, ήταν ελαφρά μακιγιαρισμένες και τα ενδύματά τους τα κοσμούσαν χρωματιστές μπορντ ούρες. Τα αρχαία αγάλματα κατά την αρχαιότητα κάθε άλλο παρά λευκά ήταν. Και χρώματα είχαν και μεταλλικά στολίδια. Ίχνη όλων αυτών εντοπίζονται κατά τη μελέτη των αρχαίων γλυπτών. Ο «Διαδούμενος» του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου έχει ίχνη χρυσού στην πλάτη του, όπως και η Μικρή Ηρακλειώτισσα.

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ:Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟ!!

ymhto4
16 Αυγούστου 1963. Η αστυνομία βρήκε σε ένα μαντρί του Υμηττού δύο δολοφονημένα άτομα. Ήταν ο 45χρονος βοσκός Ξενοφών Σιώκος, στον οποίο ανήκε η στάνη και η 42χρονη χήρα Λέλα Κοφινά. ymhto4 Ο αδερφός του θύματος, που ήταν κοντά στο βουνό,  άκουσε πυροβολισμούς και γυναικεία ουρλιαχτά. Αμέσως έτρεξε στην αεροπορική βάση που βρισκόταν στη περιοχή και ζήτησε βοήθεια. Μαζί με τρεις αεροπόρους, πήγαν στο μαντρί και αντίκρισαν το φοβερό θέαμα. Δύο αιμόφυρτα πτώματα και κάλυκες διασκορπισμένους στο χώρο. Σύντομα η αστυνομία μετά από έρευνες, θεώρησε ως ύποπτο τον 40χρονο τεχνίτης της ΔΕΗ Πολυζώης 

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ!!ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!!!

 alt
ΟΙ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥΣ!!!
Τα βασανιστήρια στο Βυζάντιο -Ωχριούν οι τζιχαντιστές
Στο Βυζάντιο άναψαν οι πρώτες πυρές για την θανάτωση αιρετικών και μάγων. Στο Βυζάντιο η πρώτη Ιερά Εξέταση. Καινούργιες μέθοδοι βασανισμού και εκτελέσεων εφαρμόζονται για κατάδικους και εχθρούς της εξουσίας. Όλα αυτά μαζί με τη διαφθορά του συστήματος, συνθέτουν μια τοιχογραφία φρίκης και τρόμου. Η κατάκτηση και η διατήρηση της αυτοκρατορικής ηγεμονίας, γράφει ο Μιχαήλ Ψελλός, γινόταν «φόνοις και αίμασιν»...   
Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ!!!
Βασάνιζε η αυτοκρατορική εξουσία, 

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

alt


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ??ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ 'Η ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ??ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ?? 
Γιατί η Ελληνική Θρησκεία πρέπει να αναγνωριστεί από το Ελλαδικό κράτος και με ποιο νόμο άλλαξαν το Θρήσκευμα των Ελλήνων??Πότε οι Έλληνες αποκήρυξαν την Ελληνική Θρησκεία με

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΝΙΚΟΥ!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΣΕΙΣ???

alt ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ...!!! Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΑΡΓΙΑ!!!
ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ??ΜΗΠΩΣ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ??ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!Η πρώτη μεγάλη νίκη του Μεγάλου Αλέξανδρου κατά της Περσικής Αυτοκρατορίας, που εδραίωσε τη φήμη του ως μέγα στρατηλάτη. Έλαβε χώρα στις 22 Μαΐου του 334 πριν στον ποταμό Γρανικό (σημερινό Μπιγκάτσαϊ), που βρίσκεται στην βορειοδυτική πλευρά της Μικράς Ασίας, κοντά στην Τροία. Οι Πέρσες σατράπες Μιθριδάτης και Σπιθριδάτης κατείχαν τη μία όχθη του Γρανικού ποταμού, έχοντας υπό τας διαταγάς τους 12.000 πεζούς, 15.000 ιππείς και 5.000 έλληνες μισθοφόρους υπό τον Μέμνωνα τον Ρόδιο. Στην αντίπερα όχθη, ο Αλέξανδρος παρέταξε 30.000 πεζούς και 5000 ιππείς. Ο Αλέξανδρος είχε ξεκινήσει στις αρχές Μαΐου από την

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Η "ΑΓΙΑ"ΕΛΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΟΡΝΗ!!ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΝ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΑΝ!!

ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΨΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΡΩΜΙΟΙ!!
Αποτέλεσμα εικόνας για Η "ΑΓΙΑ"ΕΛΕΝΗ  ΗΤΑΝ ΠΟΡΝΗ
Η Ελένη γεννήθηκε το 248 ή το 249 μετα στο Δρέπανο (σημερινή Γιάλοβα) της Βιθυνίας. Αργότερα, ο Μέγας Κωνσταντίνος μετονόμασε το Δρέπανο σε Ελενόπολις (ή Ελενούπολις), για να τιμήσει τη μητέρα του. Τη χρονολογία γέννησης τη συμπεραίνουμε από την πληροφορία που μας δίνει ο Ευσέβιος (VC., 3.46) ότι η Ελένη πέθανε σε ηλικία 80 χρονών, σε συνδυασμό με άλλα ιστορικά στοιχεία. Ήταν οπωσδήποτε ταπεινής καταγωγής και ο πατέρας της ήταν ξενοδόχος. Ο Αμβρόσιος Μεδιολάνων (De obit. Theod.,42) την αποκαλεί «stabularia», γυναίκα δηλαδή η οποία εργαζόταν σε πανδοχείο (χαρακτηρισμός μάλλον με αρνητική απόχρωση τη μακρινή εκείνη εποχή), ενώ ο Φιλοστόργιος στην Εκκλησιαστική του Ιστορία (Hist. Eccl., 2.16) την κατηγορεί ότι ήταν «κοινή γυναίκα», όχι πολύ διαφορετική από τις πόρνες. ΠΗΓΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια