Οι πρόσφατες καταλήψεις στα Λύκεια θέτουν τα συνήθη ερωτήματα :




- Ποιός υποκινεί τους μαθητές ; Δεκάδες άτομα που στην καθημερινή ζωή δεν συνεργάζονται και θέλουν όλοι να είναι αρχηγοί , ξαφνικά αφήνουν τα αρχηγιλίκια στην άκρη και υπακούουν σε κάποιο κάλεσμα . Φυσικά η ΝΔ έχει κάθε λόγο να κινητοποιεί το κόσμο και να το χρεώνει στην Χρυσή Αυγή . Ο σύριζα έχει κάθε λόγο να το χρεώνει στην Χρυσή Αυγή διότι αν παραδεχτεί οτι η ΝΔ έχει τόση απήχηση στον λαό , αλοίμονο ... Τις έχασε τις εκλογές .


- Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για επανάσταση ; Όταν το "ΟΧΙ" σου το κάνουν "ΝΑΙ" ; Όταν σου βάζουν ΕΝΦΙΑ ; Όταν σου κατάσχουν το σπίτι ; Όταν ξεπουλούν την Μακεδονία ; Όταν ετοιμάζονται να υπογράψουν την συμφωνία του Μαρόκου που θα φέρει τσουνάμι λαθροεποίκων στην Ευρώπη ;

-ΠΩΣ γίνεται η ΣΩΣΤΗ επανάσταση ;

Το έχω ξαναγράψει εδώ οτι η Νέα Τάξη είναι ανίκανη να πραγματοποιήσει μια κίνηση με ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ . Κάθε δήθεν νίκη της βάζει και μια βόμβα στα θεμέλιά της .
Μας έδωσε το ηλεκτρικό ρεύμα στα σπίτια και φαίνεται σαν νίκη της . Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό . Είμαστε εξαρτημένοι . Όμως το ίδιο το ηλεκτρικό ρεύμα είναι το υπέρτατο επαναστατικό όπλο που θα το ζήλευε ακόμη και ο Λένιν :
Κάθε μέρα μόλις αρχίζουν οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 , στις 8.00 μμ , ανοίγουμε όλοι τις ηλεκτρικές κουζίνες , τους θερμοσίφωνες και τα ηλεκτρικά σίδερα ( για πέντε λεπτά μόνο ) . Η τάση του δικτύου πέφτει σε όλη την Ελλάδα και σβήνουν οι τηλεοράσεις και τα φώτα παντού .

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ :
- Δεν χρειάζεται να βγείς απο το σπίτι σου .
- Δεν στοιχίζει σχεδόν τίποτα .
- Κανείς δεν γνωρίζει οτι εσύ συμμετέχεις στην επαναστατική κινητοποίηση . Μπορείς μάλιστα να σβήσεις τα φώτα του σπιτιού ώστε να φαίνεται ( στους έξω ) οτι είσαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της επανάστασης !
- Ακόμη και αυτοί που δεν συμμετέχουν ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ οτι οι επαναστατημένοι είναι η πλειοψηφία ( αφού και στο δικό τους σπίτι θα χαμηλώσουν τα φώτα και θα σταματήσει η τηλεόραση ) .

Φυσικά τα κομματικά ιερατεία θα προσπαθήσουν να καταπνίξουν τέτοια ιδέα για επανάσταση . Ακόμη και η ΝΔ ( γνήσιο τέκνο της Νέας Τάξης ) φοβάται οτι το ίδιο κόλπο θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε και εναντίον της όταν θα διοικεί .
Σε σπάνιες περιπτώσεις οι νεοταξίτες κάνουν κάτι ψευτοκινητοποιήσεις με την χρήση του ηλεκτρισμού ( πχ για να διαμαρτυρηθούν για την στυτική δυσλειτουργία του γατόψαρου της Μποτσουάνα ) :
Λένε "ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ για λίγη ώρα" . Αυτό όμως έχει δύο σημαντικά μειονεκτήματα :
- Βλέποντας τα σβηστά φώτα σου ΟΛΟΙ γνωρίζουν οτι εσύ συμμετέχεις .
- Αυτοί που δεν συμμετέχουν χαμπάρι δεν παίρνουν απο την διαμαρτυρία σου . Τα φώτα και η τηλεόραση στο δικό τους σπίτι δουλεύουν μια χαρά .

Καθώς πλησιάζει η μέρα της υπογραφής της Συμφωνίας του Μαρόκου έχουμε μια ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία να επαναστατήσουμε σωστά . Εάν αποτύχουμε και εδώ βαδίζουμε προς εξαφάνιση και ο νέος Μεσαίωνας θα είναι γεγονός . Γι' αυτό διαδώστε αυτή την ιδέα προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε μέσον ( το FACEBOOK μπορεί να μας φανεί πολύ χρήσιμο ) . Όλοι αυτοί που λένε οτι βλέπουν μακρύτερα απο τον μέσο νεοέλληνα πρέπει να συμμετέχουν στην εκστρατεία . ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . Τώρα θα φανεί ποιοί είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επαναστάτες !

Υ.Γ.   Και  η  απόδειξη  οτι  το  Σύστημα  ΦΟΒΑΤΑΙ  αυτή  την  ιδέα  :  Το  FACEBOOK     ΑΡΝΗΘΗΚΕ    να  πάρει  χρήματα  και  να  διαφημίσει  αυτή  την  ιδέα  !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ