ΑΠΑΤΗ: Έλληνες, προσοχή: Η θολοκουλτούρα που δηλητηριάζει την ζωή του τόπου, περνάει σε αντεπίθεση. Επιχειρεί να προκαλέσει σύγχυση, δημιουργώντας “μανιφέστο” για το τι είναι η Άμεση Δημοκρατία. Κάτι το οποίο είναι εντελώς απαράδεκτο! Δεδομένου ότι η Άμεση Δημοκρατία δεν είναι ότι του φανεί του κάθε καθηγητή Οικονόμου! Άμεση Δημοκρατία είναι ο Πολίτης Νομοθέτης, Δικαστής, Οπλίτης. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ!


Σχόλια
  • Nikos Markogiannakis Παρατηρήστε καλύτερα την αφίσα..ένα χέρι κάνει το σήμα του σατανά όπως στις συναυλίες heavy metal..πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο...τίποτα γύρω μας δεν είναι τυχαία...κανείς δεν αναρωτιέται το αυτονόητο...έχει γεμίσει η Ελλάδα αφίσες κομμουνιστών και αναρχικών σχημάτων..που βρίσκουν τα λεφτά και βάζουν αφίσες;..εγώ ξέρω από πού προέρχονται τα χρήματα...αν ακολουθήσει κάποιος το χρήμα...θα μάθει ποιοι είναι από πίσω..καλή λευτεριά Έλληνες..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια