ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Ο Λαός, σύμφωνα με όλα σχεδόν τα Συντάγματα του κόσμου, είναι το ανώτατο Όργανο του Κράτους. Στο όνομα αυτού γίνονται όλες οι κρατικές δικαιοπραξίες και εκτελούνται όλες οι αποφάσεις της Δημόσιας Διοίκησης. Μέσα από αυτόν πηγάζουν όλες οι εξουσίες. Εκτελεστική, Νομοθετική, Δικαστική. Υπ’ αυτήν την έννοια, ο Λαός, έχει δικαίωμα να δικαιοπράττει, να παράγει δίκαιο δηλαδή. Το άρθρο 120 του σημερινού Ελληνικού Συντάγματος μάλιστα προβλέπει πως «και η ίδια η τήρηση του Συντάγματος, επαφίεται στον Πατριωτισμό του Ελληνικού Λαού».

Συντακτική Εθνοσυνέλευση σημαίνει πως ο Λαός, διαπιστώνοντας την μη ύπαρξη πλέον συνδέσμου μεταξύ κυβερνώντων και των Λαϊκών Αιτημάτων και Αναγκών,  της Γενικής δηλαδή Βούλησης του Λαού, (όπως το ορίζει ο Ρουσώ), προχωρά σε Συνέλευση Σύνταξης του Θεμελιώδους Νόμου ενός Κράτους, του  Συντάγματος δηλαδή, ενεργοποιώντας έτσι το Άρθρο 120 του σημερινού εν ισχύ Συντάγματος. Μια πλέον κλασική περίπτωση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης είναι αυτή της 3ης Σεπτεμβρίου του 1843, με Μακρυγιάννη και Καλλέργη. Μια άλλη τέτοια περίπτωση είναι της Ισλανδίας, της οποίας ο Λαός προχώρησε το 2010 σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν διατάξεις Άμεσης Δημοκρατίας. Ως συνέπεια αυτού είναι πως η χώρα δεν έγινε μέλος της Ευρωζώνης, άφησε τις Τράπεζες να χρεοκοπήσουν, επέλεξε τον δικό της δρόμο για την ανάπτυξη. Γεγονός που δικαιώθηκε σήμερα, με τους μεγάλους δείκτες ανάπτυξης της χώρας, τη φυλάκιση των ενόχων κλπ.
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
Φυσικά και ΝΑΙ. Σύμφωνα με τον πλέον έγκριτο των Συνταγματολόγων κύριο Κασιμάτη, με την υπογραφή του μνημονίου του 2010, έχουμε καταστρατήγηση του Συντάγματος, και οτιδήποτε προέκυψε από εκεί και μέχρι σήμερα ως κυβερνητική οντότητα, αλλά και ως παραγωγή δικαίου και νόμων, είναι παράνομο και καταχρηστικό. Ένα άλλο παράδειγμα είναι το δημοψήφισμα του 2015, όπου ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε ΟΧΙ στην Ευρωζώνη, το οποίο το πρωί της επόμενης ημέρας, μετατράπηκε από τον Τσίπρα σε ΝΑΙ. Ακόμη ένα παράδειγμα είναι οι κάθετες αναντιστοιχίες των προεκλογικών δεσμεύσεων Μητσοτάκη, με την σημερινή του πρακτική.  Υπ’ αυτήν την έννοια, ο μόνος που μπορεί να επαναφέρει τη νομιμότητα, είναι ο Ελληνικός Λαός. Και ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό, είναι η Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Η Σύνταξη δηλαδή ενός νέου πρωτογενούς Νόμου, που θα θεραπεύσει την παράνομη και καταχρηστική πλέον διαχείριση της όποιας εξουσίας, από τα κόμματα.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;
Για να έχει νομιμότητα και επάρκεια η Συντακτική Εθνοσυνέλευση, θα πρέπει να αποτελείται από την πλειοψηφία του Εκλογικού Σώματος του Ελληνικού Λαού. Παράλληλα, θα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτική από τους 51 Νομούς της χώρας. Υπ’ αυτήν την έννοια, όλες οι Πατριωτικές Δυνάμεις της χώρας, θα πρέπει – δεδομένης της ημερομηνίας  που θα ανακοινωθεί  – να καλέσουν όλον τον Ελληνικό Λαό, σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
Η πρώτη φάση της επαναστατικής διαδικασίας της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, είναι η συγκρότηση της Κεντρικής της Επιτροπής, η οποία θα γίνει στις 1 Φεβρουαρίου 2020, στις 6 μ.μ., στην Αθήνα.
Η Κεντρική Επιτροπή Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, η οποία αποτελείται από 1. τις 51 Αντιπροσωπείες των Ελλήνων απ’ όλους τους Νομούς της Χώρας, 2. τα Προτεινόμενά της μέλη, 3. τις Αντιπροσωπείες των Ελλήνων του Εξωτερικού, καθώς 4. την Επιτροπή Στρατιωτικών Ε.Α., καλεί κατ’ αρχάς τον Ελληνικό Λαό σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Κατά τη φάση της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης η Κεντρική Επιτροπή, συνεδριάζει δημόσια και ενώπιον της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στο Σύνταγμα της Αθήνας, για τη τελική μορφή του Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας. Με δεδομένο και αδιαπραγμάτευτο πάντα το πέρασμα πλέον όλων των Εξουσιών – Εκτελεστικής, Νομοθετικής, Δικαστικής – στη δικαιοδοσία του Ελληνικού Λαού. Ένα τέτοιο Σύνταγμα, βασισμένο στην πολιτική σκέψη του Μέγιστου Πολιτικού Ανδρός Ιωάννη Καποδίστρια, έχει επεξεργαστεί από ειδικούς εδώ και 30 χρόνια, αλλά και εξεταστεί σε άπειρες διαβουλεύσεις ενώπιον Οργανώσεων, Κινημάτων κλπ είναι αυτό που θα βρείτε εδώ:
Στη συνέχεια,  η Κεντρική Επιτροπή Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης παρουσιάζει την τελική διατύπωση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας στον Λαό που βρίσκεται ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αμέσως μετά, οι Αντιπροσωπείες, επισκέπτονται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από τον οποίο ζητούν να υπογράψει και εγκρίνει το Νέο Σύνταγμα, ως το Σύνταγμα της Ελλάδος.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Αμέσως μετά την υπογραφή του Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με τον Λαό στο πόδι, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, στο διάστημα μιας Εβδομάδας, η χώρα, εφαρμόζοντας το Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, προχωρά άμεσα σε εκλογές, στις οποίες ανακηρύσσονται τα νέα άμεσα Ανακλητά όργανα της διαχείρισης του Ελληνικού Κράτους, σε όλα τα επίπεδα: Εκτελεστικό,  Νομοθετικό,  Δικαστικό. Ενώ αμέσως μετά, ο Ελληνικός Λαός με τις οριζόμενες ως Πρωτοβουλίες Πολιτών, προχωρά σε Νομοθετικά Δημοψηφίσματα που αποκαθιστούν τη νομιμότητα, και δίνουν πλέον το δικαίωμα στον Ελληνικό Λαό, να αποφασίσει για Ευρωζώνη, παράνομους μετανάστες, δίωξη και φυλάκιση των ενόχων κλπ που προβλέπει το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, το βασισμένο στην πολιτική σκέψη του Α’ Κυβερνήτη της Ελεύθερης Ελλάδας, του Ιωάννη Καποδίστρια.
ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ/ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
1. Συγκροτούμε τη Συντακτική Επιτροπή της περιοχής μας. (Χωριό, Συνοικία, Πόλη, Νομό, Παροικία στο Εξωτερικό). Δεν έχει σημασία πόσα άτομα την απαρτίζουν στην αρχή.
2. Συγκροτούμε σε επίπεδο Νομού, τη Νομαρχιακή Συντακτική Επιτροπή, η οποία στη συνέχεια, μαζί με τις άλλες 51 Νομαρχιακές Συντακτικές Επιτροπές, θα συγκροτήσουν την Κεντρική Επιτροπή Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.
3. Μελετούμε το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας που παραδίδει όλες τις εξουσίες στον Ελληνικό Λαό. Το βρίσκετε εδώ:
4. Ερχόμαστε σε επαφή με τις Νομαρχιακές Συντακτικές Επιτροπές τις Τοπικές Συντακτικές Επιτροπές, αλλά και τα μέλη της Κεντρικής Συντακτικής Επιτροπής. Συγκροτούμε δηλαδή δίκτυο. Οι Συντακτικές Επιτροπές Ελλάδας, είναι εδώ:
Οι Συντακτικές Επιτροπές Ελλήνων Εξωτερικού, είναι εδώ:
5. Ενημερώνουμε τους πολίτες στην περιοχή μας για την Συντακτική Εθνοσυνέλευση στην Αθήνα. 
6. Ετοιμάζουμε αντιπροσωπείες απ’ όλους τους Νομούς της χώρας, έτσι ώστε να στελεχώσουν την Κεντρική Επιτροπή της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, που θα γίνει στις 1 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ. του 2020 στην Αθήνα.
7. Η Κεντρική Επιτροπή της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, θα συγκροτηθεί με βάση το παρακάτω οργανόγραμμα. 
3
8. Οι μέχρι στιγμής εγγεγραμμένοι στις 4 Επιτροπές, (καθώς εγγράφονται συνεχώς, έως την 1η Φεβρουαρίου 2020), βρίσκονται εδώ:
9. Από εκεί και πέρα, όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, θα καλέσουν όλον τον Ελληνικό Λαό να κατέλθει στο Σύνταγμα στην Αθήνα, για την πραγματοποίηση της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης. Εκεί θα απαιτήσουμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να αποδεχθεί το νέο Σύνταγμα, τη διάλυση της Βουλής και την διενέργεια εκλογών με το Σύνταγμα πλέον Άμεσης Δημοκρατίας. Όπου πλέον ο Λαός/Πολίτης, αποφασίζει για όλα: Ευρωζώνη, Μακεδονία, λαθροέποικοι, τιμωρία των ενόχων κλπ, ενώ οι αποφάσεις του από τα Δημοψηφίσματα, είναι Νόμος πλέον του Κράτους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Πες μου ποιος σε διόρισε ... να σου πω ποιος είσαι!