Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν δείχνουν ότι συγκέντρωσε εκατομμύρια δολάρια για τον εργολάβο βιοεργαστηρίου των ΗΠΑ στην Ουκρανία



Επιλεγμένη εικόνα

      Τζο Μπάιντεν και Χάντερ Μπάιντεν         Τρίτη 29 Μαρτίου 

LifeSiteNews ) – Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον πλέον επαληθευμένο φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν δείχνουν ότι εργάστηκε για να εξασφαλίσει εκατομμύρια δολάρια για έναν εργολάβο του Υπουργείου Άμυνας (DoD) συνδεδεμένο με την έρευνα για επικίνδυνα παθογόνα στην Ουκρανία.

Τα email, που αναφέρθηκαν αρχικά την περασμένη εβδομάδα από την Daily Mail , ενισχύουν τους πρόσφατους ισχυρισμούς Ρώσων αξιωματούχων ότι ο πρώτος γιος βοήθησε στη χρηματοδότηση ουκρανικών βιοεργαστηρίων.

Η Daily Mail έλαβε τα email από τον Jack Maxey, πρώην συμπαρουσιαστή του «War Room» του Steve Bannon και μέλος της εκπομπής «Faith and Reason» του LifeSite.


Τα email αποκαλύπτουν ότι η Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP), μια επενδυτική εταιρεία που συνιδρύθηκε από τον Hunter Biden, συγκέντρωσε εκατομμύρια δολάρια για τη Metabiota, μια αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα για μολυσματικές ασθένειες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για βιοπόλεμο.

Ο Χάντερ συμμετείχε άμεσα στις συναλλαγές της RSTP με τη Metabiota, οι οποίες ξεκίνησαν εβδομάδες μετά την ανατροπή του Ουκρανού Προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς το 2014, και συζήτησε τη «δέσμευση της εταιρείας στην Ουκρανία» με κορυφαία στελέχη της Metabiota. Η RSTP φαίνεται επίσης ότι παρουσίασε τη Metabiota σε μια διεφθαρμένη ουκρανική εταιρεία ενέργειας με την οποία συνεργάστηκε ο Μπάιντεν, σύμφωνα με τα email.

Hunter Biden, Metabiota και Burisma

Το RSTP ήταν παρακλάδι του επενδυτικού ταμείου Rosemont Capital, το οποίο ίδρυσε ο Χάντερ Μπάιντεν το 2009 με τον Κρίστοφερ Χάιντς, θετό γιο του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι. Η εταιρεία είναι πλέον γνωστή ως Pilot Growth Equity .

Η RSTP επένδυσε τουλάχιστον 500.000 $ στη Metabiota το 2014, σύμφωνα με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημοσιεύθηκαν από την Daily Mail , και συγκέντρωσε εκατομμύρια επιπλέον χρηματοδότηση για την εταιρεία βιοτεχνολογίας από άλλους επενδυτικούς ομίλους, συμπεριλαμβανομένης της Goldman Sachs.

Email στον Χάντερ Μπάιντεν και σε άλλα στελέχη της RSTP με λεπτομέρειες για την επένδυση της Metabiota. Πηγή: The Daily Mail

Οι συναλλαγές μεταξύ του RSTP και του Metabiota ξεκίνησαν λίγες εβδομάδες μετά την εκδίωξη του Ουκρανού προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος απομακρύνθηκε από την εξουσία τον Φεβρουάριο του 2014 μετά από μήνες αναταραχών που υποστηρίχθηκε ενεργά από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Η Ρωσία προσάρτησε την περιοχή της Κριμαίας στη νότια Ουκρανία τον Μάρτιο.

Μέρες αργότερα, η αντιπρόεδρος της Metabiota, Mary Guttieri, έστειλε email στον Hunter Biden με ένα σημείωμα που περιγράφει πώς η εταιρεία της θα μπορούσε να «διεκδικήσει την πολιτιστική και οικονομική ανεξαρτησία της Ουκρανίας από τη Ρωσία».

Email από τη Mary Guttieri στον Hunter Biden. Πηγή: The Daily Mail

«Ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε χρόνο από το έντονο πρόγραμμά σας για να συναντηθείτε με την Κάθι [Ντιμέο, στέλεχος της Metabiota] και εγώ την Τρίτη», είπε στον Χάντερ. «Μας άρεσε πάρα πολύ η συζήτησή μας».


https://www.lifesitenews.com/news/emails-reveal-hunter-bidens-connections-to-biolabs-in-ukraine/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια