Κλαίει η μάνα μου στο μνήμα, κλαίει και ο δοσίλογος ο Σαμαρας!

 Αυτός που υπόγραψε τα επαίσχυντα μνημόνια τώρα παίζει και θέατρο! Ο προδότης!


Με τον πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο επικοινώνησε ο Αντώνης Σαμαράς τον οποίο παρότρυνε, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, να βρεθούν με οποιοδήποτε τρόπο χρήματα, ώστε να εξασφαλιστεί η χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα στους βαριά και χρόνια πάσχοντες.


Με δήλωσή του ο κ. Σαμαράς κάλεσε τους φαρμακοποιούς και τους προμηθευτές υγείας να δείξουν ευαισθησία και κατανόηση και να μην στερήσουν από τους πολίτες, που δεν φταίνε σε τίποτα, την παροχή φαρμάκων και υπηρεσιών Υγείας στον κρίσιμο χρόνο που διανύουμε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως η χρηματοδότηση του συστήματος Υγείας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, γιατί η Υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα και διαβεβαίωσε πως η Νέα Δημοκρατία θα το προασπίσει.

Διάβημα της Α. Παπαρήγα

Διάβημα στον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, για το θέμα των φαρμάκων των καρκινοπαθών, πραγματοποίησε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό η κ.Παπαρήγα ζήτησε να αντιμετωπιστεί άμεσα και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες η προμήθεια των φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς και αυτά να διατεθούν μέσω του ΕΟΠΥΥ.

Παρέμβαση Λοβέρδου

Στην αδυναμία της υπηρεσιακής κυβέρνησης να λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις αποδίδει ο τέως υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες καρκινοπαθείς, οι οποίοι δυσκολεύονται να βρουν τα πολύτιμα για τη ζωή τους φάρμακα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια