Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο Σύνταγμα εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά

 
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 11:15
NAFTEMPORIKI.GR
Οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, από όπου προχώρησαν σε πορεία μέχρι το Σύνταγμα.

Έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που συνεχίζουν να βγαίνουν στους δρόμους διεκδικώντας την επαναλειτουργία τους, καθώς από τον Απρίλιο του 2012 τελούν υπό καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας.
Νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, από όπου προχώρησαν σε πορεία μέχρι το Σύνταγμα.


Οι εργαζόμενοι βρίσκονται εν αναμονή εξελίξεων για το μέλλον των ναυπηγείων καθώς φαίνεται ότι η διοίκηση θα καθίσει και πάλι στο τραπέζι του διαλόγου με την κυβέρνηση, ώστε να βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.
Όπως είχε δημοσιεύσει η Ναυτεμπορική, μετά από ένα διάστημα αρκετών μηνών χωρίς καμία πρόοδο γύρω από το θέμα, την Τρίτη ο υπουργος Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη των ναυπηγείων Ισκαντάρ Σάφα.
Οι δύο πλευρές έδειξαν να επιθυμούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να λυθούν τα προβλήματα και να επαναλειτουργήσουν τα ναυπηγεία.
Για το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε οι λεπτομέρειες να συζητηθούν από τα νομικά επιτελεία των δύο πλευρών που θα συγκροτηθούν, ενώ στόχος είναι να έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα μέχρι το τέλος του Μαρτίου.
 http://www.naftemporiki.gr/story/626887

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...