Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

Η Μακεδονία δεν τεμαχίζεται - Η Ελλάδα δεν εκποιείται - Η ιστορία δεν βγαίνει στο σφυρί

 

Προετοιμάζοντας την ΚΟΡΥΦΑΙΑ... ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ... και ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ πρωτοβουλία, με την ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ (πεζοπόρων αλλά και μηχανοκίνητη) από την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με τελικό προορισμό την ΑΘΗΝΑ...

Ανακοίνωση - Κάλεσμα 
της Πανελλαδικής Πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση 


 της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας.

Η επόμενη μέρα της "Συμφωνίας των Πρεσπών", δεν επιβεβαιώνει τους κάλπικους κυβερνητικούς ισχυρισμούς, περί μιας δήθεν “νέας και πολλά υποσχόμενης εποχής, με μια ισχυρή Ελλάδα σε μια πολλαπλά αναβαθμισμένη Βαλκανική”.
Η πατρίδα μας βυθίστηκε στην κόλαση της σκληρής "μεταμνημονιακής εποπτείας"... Ο φερετζές της κόκκινης γραβάτας, δεν μπορεί να κρύψει ούτε κατ’ ελάχιστον τις μαύρες ημέρες που έρχονται για την πατρίδα μας και το σύνολο των Ελλήνων πολιτών... Η ανεξέλεγκτηγεωπολιτική υποβάθμιση της Ελλάδας σε μια Ευρώπη που κανιβαλίζει αδίστακτα, προσλαμβάνει πλέον χαρακτήρα δραματικό.

Πίσω από τους κάλπικους πανηγυρισμούς του Ζαππείου, κρύβεται επιμελώς ένα ακόμη ψέμα, που επιχειρεί να αποκρύψει πως η Ελλάδα θα οδηγηθεί στην αιφνίδια και απόλυτη κατάρρευση, ενώ το πολιτικό της προσωπικό επιχειρεί να αγοράσει χρόνο, προκειμένου να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο, ανοίγοντας με την ίδια δουλοπρεπή και ενδοτική διάθεση, το σύνολο της Εθνικής ατζέντας (Αιγαίο, Κύπρος, Ελληνοαλβανικές σχέσεις, Θράκη κοκ).
Πρόκειται για μια τραγική εξέλιξη, η οποία πρέπει ν ανακοπεί πάση θυσία, με την κοινωνία πρωταγωνιστή. Σε διαφορετική περίπτωση το τίμημα για την πατρίδα μας θα είναι βαρύτατο. 
Το μελάνι της ντροπής ακόμη δεν στέγνωσε από τις υπογραφές που επικύρωσαν μια απαράδεκτη πράξη εθνικής μειοδοσίας στις Πρέσπες, και όλα αυτά για τα οποία προειδοποιήσαμε, άρχισαν ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους με τρόπο εφιαλτικό.
Η προκλητικά αλυτρωτική ανακοίνωση με την οποία έσπευσε να αποτυπώσει τις απαράδεκτες διεκδικήσεις του το "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ" ως πεμπτοφαλαγγίτικος φορέας του σλαβόφωνου αλυτρωτισμού μέσα στην ελληνική επικράτεια, προϊδεάζει με τρόπο χαρακτηριστικό, για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν την επόμενη περίοδο.
·                     Τα αλυτρωτικά σωματεία θα πολλαπλασιαστούν… 
·                     Οι απαράδεκτες διεκδικήσεις τους θα κλιμακωθούν… 
·                     Η δυνατότητα των Ελληνικών δικαστηρίων να ανακόψει αυτό το επιθετικό κλίμα θα ακυρωθεί… 
·                     Η παρασκηνιακή όσο και απροκάλυπτη εμπλοκή του Τουρκικού παράγοντα με αναφορές στο "ιδιοκτησιακό", και με το βλέμμα στραμμένο στο "άνοιγμα" συνολικά "μειονοτικής ατζέντας", είναι θέμα χρόνου να κλιμακωθεί, αξιοποιώντας το νομικοπολιτικό προηγούμενο που δημιουργείται μέσα από το έκτρωμα των Πρεσπών.
Και μια πρωτόγνωρα εφιαλτική περίοδος εγκαινιάζεται για την χώρα.

Την ίδια στιγμή, δημοσιογραφικά φερέφωνα σε διατεταγμένη υπηρεσία, επιχειρούν να διχάσουν το λαό, αξιοποιώντας και υπερθεματίζοντας τα βολικά άλλοθι που τους εξασφαλίζουν οι γραφικές φιγούρες του "ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ", οι οποίες επενδύουν σε κραυγές πατριδοκαπηλίας, για να "αγοράσουν" θέση και ρόλο στο υπό διαμόρφωσην πολιτικό σκηνικό.
Στο παιχνίδι βεβαίως τουπατριδοκάπηλου αποπροσανατολισμού, επιχειρούν να έχουν μερίδιο, και διάφοροι διάττοντες παραγοντίσκοι, με εκφυλιστικές πρωτοβουλίες που δεν οδηγούν πουθενά, και που μόνο τάσεις απογοήτευσης και εν τέλει αποστράτευσης θα ενισχύσουν σε τελευταία ανάλυση.
Καλούμε την Ελληνική κοινωνία, να γυρίσει την πλάτη σε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα, και να κλιμακώσει την αγωνιστική της παρέμβαση, τώρα και σε κάθε περίπτωση, πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε σημείο μη αναστρέψιμο.
Την καλούμε να μην παραδοθεί στην γοητεία των αδιέξοδων αντιδράσεων, που εξαντλούνται σε κραυγές χωρίς να θέτουν ένα συνολικότερο πλαίσιο πολιτικής αντίστασης. Δεν οδηγούν πουθενά! Η μοιραία εξέλιξη θα είναι η εκτροπή τους  που θα τις καταστήσει ευάλωτες στην προβοκάτσια και σύντομα, μετά την πρώτη ικανοποίηση του θυμικού, θα τροφοδοτήσουν την απογοήτευση και τον συμβιβασμό των ανθρώπων. 
Την καλούμε να μην αποδεχτεί στην πράξη την ισχύ αυτού του ταπεινωτικού εκτρώματος, και να μην επιτρέψει σε σκοτεινούς κύκλους, σε φιλοσκοπιανές οργανώσεις και σε κάθε λογής μειονοτικά μορφώματα να αισθανθούν ότι μπορούν να προωθούν ανεξέλεγκτα τα υπονομευτικά τους παιχνίδια σε βάρος της χώρας μας. Κανείς απ’ αυτούς δεν θα πρέπει να αισθάνεται ότι έχει την ανοχή των τοπικών κοινωνιών, στους ύποπτους σχεδιασμούς του.
Καλούμε την Ελληνική κοινωνία να απομονώσει και να περιθωριοποιήσει ακροδεξιές σέχτες, πατριδοκάπηλα σχήματα, παραθρησκευτικά μορφώματα και διάφορους τυχάρπαστους που επιχειρούν να επενδύσουν στοχεύοντας σε προσωπικές καριέρες καπηλευόμενοι την ψυχή και την οργή του λαού μας, αδιαφορώντας όμως για τον ταχύτατο εκφυλισμό και την κατασυκοφάντηση του αγώνα του, προσφέροντάς αυτόν τον αγώνα, βορά στα σενάρια εκφασισμού της πολιτικής ζωής.
Καλούμε την Ελληνική κοινωνία, να απορρίψει αποφασιστικά τις διάφορες αποπροσανατολιστικές πρωτοβουλίες που επιχειρούν να εμφανιστούν ως δήθεν δημοκρατικοφανείς, ενώ στην ουσία επενδύουν στην έλλειψη πληροφόρησης και στην αγανάκτηση των ανθρώπων, προσφέροντας παράλληλα την απαραίτητη πίστωση χρόνου σε μια απαράδεκτη κυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο.
Τα θεμελιώδη, που αφορούν στη φυσιογνωμία, στην υπόσταση και εν τέλει στην ίδια τη βιωσιμότητα του λαού και της πατρίδας, δεν παζαρεύονται, δεν εκχωρούνται, δεν ενεχυριάζονται, και φυσικά την απόλυτη θέση τους στην ιστορία δεν μπορεί να την κλονίσει (και δεν χρειάζεται να την επιβεβαιώσει ανοίγοντας επικίνδυνες Κερκόπορτες) ούτε το ειδικό βάρος ενός δημοψηφίσματος. Και μόνο η επίκληση μιας τέτοιας λογικής είναι πράξη δόλια και αυτοκαταστροφική, αφού αμφισβητεί έμμεσα αλλά σαφώς, το αδιασάλευτο και αδιαπραγμάτευτο του θεμελιώδους.
Η "Πανελλαδική Επιτροπή για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας", δηλώνει απερίφραστα ότι αυτή η κυβέρνηση δεν διαθέτει την δεδηλωμένη στην αποδοχή αυτού του εκτρώματος, και ως εκ τούτου, η υπογραφή του Υπουργού Εξωτερικών σε αυτό το κείμενο, συνιστά εκτός των άλλων και απαράδεκτη συνταγματική παρατυπία. 
Καλούμε τον Ελληνικό λαό να μη συμβιβαστεί, να μη την αποδεχτεί, και να κλιμακώσει την αντίστασή του, αμφισβητώντας το συνολικό πλαίσιο της εξάρτησης το οποίο περισφίγγει δολοφονικά την χώρα.
Τον καλούμε να κλιμακώσει την πάλη του για την άμεση και παραδειγματική ανατροπή αυτού του πολιτικού προσωπικού, δημιουργώντας τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ανάδειξη μιας νέας Δημοκρατικής και πατριωτικής Εξουσίας.
Καλούμε τον Ελληνικό λαό να κλιμακώσει τον αγώνα του σε ολόκληρη την επικράτεια, για την ακύρωση στην πράξη αυτού του ταπεινωτικού εκτρώματος, απαιτώντας και επιβάλλοντας την ανατροπή των ανδρεικέλων που το "στόλισαν" με την κατάπτυστη υπογραφή τους.
Τον καλούμε να απαιτήσει την ενσωμάτωση όλων των συγκροτημένων φορέων (συνδικαλιστικών, επιστημονικών, Τ.Α κλπ) στους περιφερειακούς μηχανισμούς που θα αναλάβουν την πρωτοβουλία αυτής της κλιμάκωσης.
Τον καλούμε να επιμείνει στο αδιαπραγμάτευτο Δημοκρατικό πρόσημο του αγώνα του, και στην δυναμική διεθνοποίηση του κύματος των αντιδράσεών του.

Στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου και διαρκούς σχεδιασμού πολιτικής δράσης σε ολόκληρη την επικράτεια, δημιουργούμε:
1.            Ηλεκτρονική διεύθυνση άμεσης διαβούλευσης, για κατάθεση προτάσεων και ανταλλαγή πολύτιμης πολιτικής εμπειρίας. Η διεύθυνση αυτή είναι: pekea.forum@gmail.com
2.            Σελίδα στο διαδίκτυο στο πλαίσιο μιας γενικής καμπάνιας με τίτλο: "Η Μακεδονία δεν τεμαχίζεται - Η ιστορία δεν βγαίνει στο σφυρί". Η σελίδα αυτή εγκαινιάζεται στη διεύθυνση: ΕΔΩ

Αποτυπώνουμε επίσης ένα σύνολο από προτάσεις ήπιων αλλά και σύνθετων δράσεων στο πλαίσιο της γενικότερης καμπάνιας, στις οποίες ενδεικτικά περιλαμβάνονται:

-          Ελληνικές σημαίες σε όλα τα σπίτια.
-          Κλιμάκωση συγκεντρώσεων και πολιτικών ακτιβισμών σε ολόκληρη την 
  επικράτεια.
-          Επιδίωξη να υπάρξουν συγκεκριμένα αφιερώματα στις καλοκαιρινές  
  εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στα χωριά.
-          Περιοδικοί αποκλεισμοί δημοσίων κτιρίων - δρόμων.
-          Ψηφίσματα.
-          Πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την Κεντρική και δυτική Μακεδονία.
-          Παρεμβάσεις κληρικών - Ιεραρχών.
-          Επίδοση ψηφίσματος από ομάδες ακτιβισμού, σε όλες τις διπλωματικές  
  αντιπροσωπείες. 
-          Ενεργοποποίηση συνδέσμων φιλάθλων κλπ.

Όλες οι παραπάνω παρεμβάσεις, και δεκάδες άλλες που μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν, θα προετοιμάσουν μια κορυφαία πανελλαδική πρωτοβουλία αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, που θα δώσει νέα ώθηση στον συνεχιζόμενο αγώνα του λαού μας, για την μη αναγνώριση και εν τέλει την οριστική ακύρωση στην πράξη αυτής της ταπεινωτικής συμφωνίας.
Η έναρξη αυτής της  κορυφαίας πανελλαδικής ΔΙΑΡΚΟΥΣ  αγωνιστικής πρωτοβουλίας με ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ, τοποθετείται στις 27 του Αυγούστου, με μια εναρκτήρια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. 
Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ (πεζοπόρων αλλά και μηχανοκίνητη) από την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και η οποία θα καταλήξει (μετά από καθημερινά events σε ολόκληρη την διαδρομή) στην ΑΘΗΝΑ, σε μεγάλη συγκέντρωση υποδοχής της Διεθνούς Διαδήλωσης, στο πλαίσιο της καμπάνιας...


Η Μακεδονία ΔΕΝ τεμαχίζεται!
Η Ελλάδα ΔΕΝ εκποιείται!
Η Ιστορία ΔΕΝ βγαίνει στο σφυρί...!

Αναλυτικότερες λεπτομέρειες επ' αυτού, θα δοθούν σύντομα με σχετικό Δελτίο Τύπου.

Διαρκής Πολιτική Επιτροπή  Κοινωνικής και Εθνικής Ανασύνταξης
(Δι.Π.Ε.Κ.Ε.Α)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ