Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έρχεται πατριωτικός σεισμός! Τα πέντε δόγματα Όρμπαν για το σχέδιο οικοδόμησης της Κεντρικής Ευρώπης


Σε προηγούμενο προ ημερών άρθρο του το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ υπογράμμισε και ανέλυσε τις αλλαγές που έρχονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο με την σύμπραξη των πατριωτικών κομμάτων της Γηραιάς Ηπείρου και στόχο τις επικείμενες ευρωεκλογές. Σε αυτήν την πατριωτική πανστρατιά ξεχωριστή θέση κατέχει ο Ούγγρος ηγέτης Βίκτορ Όρμπαν, μπροστάρης για ένα  αντι-κομμουνιστικό μέτωπο κόντρα στην πολυπολιτισμικότητα


Ο Βίκτορ Ορμπάν πρόσφατα μιλώντας στο 29ο θερινό ανοιχτό πανεπιστήμιο του Bálványos και στο Student Camp ανέλυσε το σχέδιο του για την νέα Ευρώπη που ονειρεύεται ενάντια στον νεοφιλευθερισμό και την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, καθώς όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε “υπάρχει ζωή και μετά την παγκοσμιοποίηση”!!!
Με τα 5 δόγματα που αποκάλυψε στήνει στο απόσπασμα την ανωμαλία και την επικίνδυνη για τις κοινωνικές και πολιτικές δομές ψευτοπροοδευτικότητα των δυτικών κοινωνιών και ετοιμάζει την απόλυτη αντεπίθεση!
Συγκεριμένα ο κ. Όρμπαν ανέφερε:
“Έχω διατυπώσει πέντε δόγματα για το σχέδιο οικοδόμησης της Κεντρικής Ευρώπης.

Το πρώτο είναι ότι κάθε ευρωπαϊκή χώρα έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τη χριστιανική της κουλτούρα και το δικαίωμα να απορρίψει την ιδεολογία της πολυπολιτισμικότητας.
Το δεύτερο δόγμα μας είναι ότι κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί το παραδοσιακό οικογενειακό μοντέλο και έχει το δικαίωμα να ισχυριστεί ότι κάθε παιδί έχει δικαίωμα σε μητέρα και πατέρα.
Το τρίτο κεντροευρωπαϊκό δόγμα είναι ότι κάθε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τους εθνικούς στρατηγικούς οικονομικούς τομείς και αγορές που έχουν καθοριστική σημασία γι ‘αυτήν.
Το τέταρτο δόγμα είναι ότι κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τα σύνορά της και έχει το δικαίωμα να απορρίψει τη μετανάστευση.
-Και το πέμπτο δόγμα είναι ότι κάθε ευρωπαϊκή χώρα έχει το δικαίωμα να επιμείνει στην αρχή ενός έθνους, μία ψηφο για τα πιο σημαντικά ζητήματα και ότι αυτό το δικαίωμα δεν πρέπει να αμφισβητηθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με άλλα λόγια, εμείς οι Κεντροευρωπαίοι ισχυριζόμαστε ότι υπάρχει ζωή πέρα ​​από τον παγκοσμιοποιημένο, ο οποίος δεν είναι ο μόνος δρόμος. Η πορεία της Κεντρικής Ευρώπης είναι η πορεία μιας συμμαχίας ελεύθερων εθνών”.
Το μανιφέστο Όρμπαν βρίσκει ευήκοα ώτα και σε άλλες χώρες. Ήδη και ο Ιταλός Σαλβίνι έχει υποστηρίξει την σύσταση ενός πατριωτικού μετώπου στην Γηραιά Ήπειρο και η αντίσταση τις διαταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων μεγαλώνει….
ιδιόμορφος αυτός πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Ματέο Σαλβίνι, γνωστός για τις μεταναστευτικές του θέσεις, “έφαγε πόρτα” στην Μαγιόρκα.
Συγκεκριμένα η Μαγιόρκα, χαρακτήρισε τον υπουργό εσωτερικών της Ιταλίας Matteo Salvini persona non grata.
Σε μια πρόταση που υποβλήθηκε από το αριστερό κόμμα Podemos και το τμήμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος των Βαλεαρίδων Νήσων (PSIB), δεν θα επιτρέπεται στον Salvini να εισέλθει στο δημοφιλές νησί.
Στις 30 Ιουλίου, ο Matteo Salvini κατηγορήθηκε από τους αντιπολιτευόμενους πολιτικούς ότι δημιούργησε ένα κλίμα μίσους στην Ιταλία, το οποίο θα προκαλούσε πληθώρα ρατσιστικών επιθέσεων που θα συνέπιπταν με τις πολιτικές κατά της μετανάστευσης.
Η εκπρόσωπος των Podemos, Aurora Ribot, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι οι πολιτικές του Salvini «αποστάζουν μια πολύ σοβαρή και ανησυχητική ξενοφοβία και μια προφανή αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια».
Ο Σαλβίνι, βέβαια σήκωσε το γάντι….
Από μια παραλία στην περιοχή Emiliga Romagna, απάντησε: «Δεν είμαι ευπρόσδεκτος στη Μαγιόρκα; ποιος νοιάζεται, παίρνω τις διακοπές μου στην Ιταλία».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ