Ο ίδιος ο χερ Φουχτελ (Φούχτελος κατά Μέρκελ επειδή τον αγαπάνε οι Έλληνες!)

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι. Να ποιοι είναι οι δήμαρχοι που συναντώνται ΚΡΥΦΑ με τον ανθύπατο χερ Φούχτελ. Για να ξέρουν οι δήμότες τους τι παίζεται πίσω από την πλάτη τους! Μαζί με επίορκους βουλευτές, 'εχουμε τώρα και δημάρχους. Για να δούμε ποιοί θα πάρουν σειρά!

Ο ίδιος ο χερ Φουχτελ (Φούχτελος κατά Μέρκελ επειδή τον αγαπάνε οι Έλληνες!)  έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δημάρχων που τον συναντούσαν  κρυφά και σχεδίαζαν από κοινού το ξεπούλημα των  βασικών αρμοδιοτήτων των Δήμων.

Ελληνο-γερμανική συνεργασία με ονοματεπώνυμο!!!!

ΣΧΟΛΙΟ:  Η «Ε» δημοσίευεσε τη λίστα των δημάρχων και λοιπών αιρετών που συναντήθηκαν με  τον  Γερμανό ανθύπατο χερ Φούχτελ, όχι για να πιουν καφέ, αλλά για να κάνουν μπίζνες στην πλάτη των δημοτών τους και με την περιουσία των δήμων. 
 
Στην ουσία ο γερμανός ανθύπατος γνωρίζοντας ότι η οικονομική κατάσταση των δήμων δεν είναι καλή, έβαλε μπροστά το σατανικό σχέδιο, που έχει τις ρίζες του πίσω στη ναζιστική Γερμανία, τότε που οι αδελφοποιήσεις πόλεων και δήμων, μετατρεπόντουσαν τελικά σε προσαρτήσεις.
 
Ένα άλλο στοιχείο της Γερμανικής τοπικής αυτοδιοίκησης  είναι, ότι οι δήμοι και ιδιαίτερα αυτοί  των μεγάλων πόλεων, είναι αυτόνομοι φορείς με δικούς τους προυπολογισμούς, μη εντασόμενοι στις κρατικές υποχρεώσεις.
 
Σήμερα η κατάσταση των δήμων της Γερμανίας είναι τραγική από απόψεως χρέους προς τις τράπεζες και η περαιτέρω χρηματοδότηση τους προβληματική, αφού έχουν εξαντλήσει κάθε υποθήκη της περιουσίας τους. 
 
Ακόμη και τα μελοντικά 10ετίας έσοδα από τα δημοτικά τέλη έχουν τιτλοποιηθεί, για να εξασφαλησθούν δάνεια από τις τράπεζες και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Φούχτελ.
 
 Να λοιπόν  τώρα που μπάινει το ενδιαφέρον του και το σχέδιο που έχει καταστρώσει.
 
Προτείνει στους Έλληνες δημάρχους ότι θα εξασφαλήσει επενδύσεις για τις πόλεις τους με την προυπόθεση όμως  ότι αυτοί θα ''αξιοποιήσουν'' δηλαδή θα ξεπουλήσουν τη δημοτική περιουσία και μετά μέσω της αδελφοποίησης που θα κάνουν με αντίστοιχους Γερμανικούς  δήμους αυτή η περιουσία θα τιτλοποιηθεί υπέρ των Γερνανικών δήμων οπότε θα υπάρξει η αντίστοιχη εξασφάληση νεων δανείων για αυτούς. Αντίστοιχα τωρα οι  Ελληνικοί δήμοι, έναντι αυτής της μεγαλοσύνης που θα επιδείξουν οι δημοτικοί άρχοντες, μπορεί να εξασφαλήσουν κάποιες επενδύσεις από εταιρείες Γερμανικών φυσικά συμφερόντων, αρκεί να πεισθούν να ξεπουλήσουντη δημοτικη περιουσία όπως προαναφέρθηκε.
 
Να λοιπόν ποια είναι η λίστα των ''καλών'' Ελλήνων δημάρχων που έγιναν οι συνομιλητές του χερ Φούχτελ. 
 
Θαυμάστε τους και αυτούς μαζί με τους Έλληνες βουλευτές, που πριν από λίγες ημέρες ψήφισαν  ΝΑΙ για το καλό της Ελλάδας και αυτοί, παρά το ΟΧΙ που φώναζε ο Ελληνικός  Λαός σε πόλεις και χωριά. 
 
Βλέπετε όλοι αυτοί, βουλευτές και δήμαρχοι, γνωρίζουν πολύ καλλίτερα ποιο είναι το συμφέρον της χώρας και των Ελλήνων,  ο Λαός είναι ''διεφθαρμένος'' και  ''αμόρφωτος''και δεν γνωρίζει, οπότε αναλαμβάνουν αυτοί την ευθύνη να σώσουν τη χώρα. 
 
Τρομάρα να τους έρθει !
 
ΝΑ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

δήμαρχος Πάτρας Ιωάννης Δημαράς, 
δήμαρχος Βέροιας Χαρά Ουσουλτζόγλου, 
δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, 
δήμαρχος Νάξου  Εμμανουήλ Μαργαρίτης, 
δήμαρχος Λάρισας  Κώστας Τζανακούλης, 
δήμαρχος Περιστερίου  Ανδρέας Παχατουρίδης, 
δήμαρχος Καστοριάς Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης, 
δήμαρχος Κοζάνης  Λάζαρος Μαλούτας, 
δήμαρχος Κηφισιάς  Νίκος Χιωτάκης, 
δήμαρχος Αμαρουσίου  Γιώργος Πατούλης, 
δήμαρχος Κέρκυρας  Ιωάννης Τρεπεκλής, 
δήμαρχος  Καλαμάτας  Παναγιώτης Νίκας. 

Επίσης,
 
Φάμελος Σωκράτης, εκπρόσωπος του Δήμου Θέρμης, 
Αντώνογλου-Κασαβέτης Γεώργιος δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου, 
Μπότση Σταυρούλα δήμαρχος Σουλίου,  
Βρυζίδου Παρασκευή δήμαρχος Εορδαίας,  
Δανιηλίδης Σίμος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, 
Γεράνης Μιχάλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, 
Καργιώτης Τζανής, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Τρικάλων, 
Λαμπάκης Ευάγγελος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, 
Μουζάς Δημήτρης δήμαρχος Ορεστιάδας,  
Σαραμάντος Δημήτρης δήμαρχος Ωραιόκαστρου, και  
Βαφειάδης Νίκος, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων-πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ