"Γάμος" Τσίπρα - Αλαφούζων με προξενητή τον Κωνσταντόπουλο




Ο 902 στο επίκεντρο της συνάντησης του Αλέξη με τα αφεντικά του Φαλήρου.
με τη σκληρά μνημονιακή ιδιοκτησία και τα διευθυντικά στελέχη της εφημερίδας «Καθημερινή», ενώ παρών ήταν και ο μνημονιακός ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος.
Επίσκεψη στα γραφεία του 7ου ορόφου του Συγκροτήματος Αλαφούζου στο Νέο Φάληρο πραγματοποίησε, την Τρίτη το μεσημέρι, ο αντιμνημονιακός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των επαφών που ξεκίνησε με ανθρώπους των media. Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε...
Όπως, αναφέρουν αξιόπιστες πηγές στη στήλη, ο Τσίπρας, δεν έδειξε να νιώθει και τόσο άβολα στα γραφεία των Αλαφούζων, ενώ η κουβέντα τους περιστράφηκε κυρίως γύρω από τις εξελίξεις στα Media. Όπως, μαθαίνουμε, στα περισσότερα σημεία, φαίνεται να υπήρξε ταύτιση απόψεων, αφού τόσο ο Τσίπρας, όσο και η οικογένεια Αλαφούζου, δείχνουν να επιθυμούν την απόλυτη «μπαχαλοποίηση» του παραδοσιακού μιντιακού χάρτη. Αυτό άλλωστε, φρόντισε να το καταστήσει σαφές προς τους συνομιλητές του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ των θεμάτων που έπεσαν στο τραπέζι ήταν και η πώληση του τηλεοπτικού σταθμού 902, όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και εκεί απόλυτη ταύτιση απόψεων. «Δεν θα επιτρέψουμε να χαριστεί η συχνότητα…», δήλωσαν και οι δύο πλευρές.
ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΤΑΣ.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενος από τους Δραγασάκη, Σκουρλέτη και Μουλόπουλο, ξεναγήθηκε στους χώρους της εφημερίδας, ανταλλάσοντας χειραψίες με τα στελέχη και τους εργαζόμενους σε αυτήν και στον ΣΚΑΙ. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ενδιαφέρον και για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Πάντως το γεγονός ότι επέλεξε ένα κεντροδεξιό και σκληρά μνημονιακό μαγαζί για να ξεκινήσει τις επαφές του, με τους μιντιάρχες, έρχεται να επιβεβαιώσει όλους όσους λένε ότι ο Τσίπρας, έχει αποφασίσει να αλλάξει στα περισσότερα πολιτική ρότα, καθώς δείχνει να κατανοεί ότι με την «Αυγή», είναι δύσκολο να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.
Έτσι, φαίνεται να υιοθετεί την εισήγηση εκείνων που τον προτρέπουν να ρίξει γέφυρες σε μαγαζιά που δεν έχουν σχέση με το δημόσιο. Την ίδια ώρα έχει αποφασίσει να πάει μέχρι τέλους την σύγκρουση που έχει ξεκινήσει, κυρίως με τα αφεντικά του Mega. Καθοριστικό ρόλο στο να έρθουν πιο κοντά ΣΥΡΙΖΑ - Αλαφούζοι, έπαιξε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος αναπτύσσει έντονη παρασκηνιακή δράση, σε τέτοιου είδους πολιτικές πρωτοβουλίες. Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, αποτελεί τον «σύνδεσμο» ανάμεσα στον Τσίπρα και το μιντιακό σύστημα. Ως γνωστόν, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τον Συγκρότημα Αλαφούζου, όσο και με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι έχει εμπλακεί και στην ιστορία του Παναθηναϊκού με τον Αλαφούζο. Σημειώνεται ότι ο Τσίπρας, έχει υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό τον καταγγελτικό λόγο που διατύπωνε απέναντι στους μιντιάρχες ο πολιτικός του μέντορας Νίκος Κωνσταντόπουλος.
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6456.html#more

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια