Στο Σύνταγμα εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά

 
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 11:15
NAFTEMPORIKI.GR
Οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, από όπου προχώρησαν σε πορεία μέχρι το Σύνταγμα.

Έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που συνεχίζουν να βγαίνουν στους δρόμους διεκδικώντας την επαναλειτουργία τους, καθώς από τον Απρίλιο του 2012 τελούν υπό καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας.
Νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, από όπου προχώρησαν σε πορεία μέχρι το Σύνταγμα.


Οι εργαζόμενοι βρίσκονται εν αναμονή εξελίξεων για το μέλλον των ναυπηγείων καθώς φαίνεται ότι η διοίκηση θα καθίσει και πάλι στο τραπέζι του διαλόγου με την κυβέρνηση, ώστε να βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.
Όπως είχε δημοσιεύσει η Ναυτεμπορική, μετά από ένα διάστημα αρκετών μηνών χωρίς καμία πρόοδο γύρω από το θέμα, την Τρίτη ο υπουργος Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη των ναυπηγείων Ισκαντάρ Σάφα.
Οι δύο πλευρές έδειξαν να επιθυμούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να λυθούν τα προβλήματα και να επαναλειτουργήσουν τα ναυπηγεία.
Για το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε οι λεπτομέρειες να συζητηθούν από τα νομικά επιτελεία των δύο πλευρών που θα συγκροτηθούν, ενώ στόχος είναι να έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα μέχρι το τέλος του Μαρτίου.
 http://www.naftemporiki.gr/story/626887

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια