"Μαύρες" επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας: "Πέθαναν" τον Β.Πούτιν

19:23 12/03/2015

 
Νέα προσπάθεια πολιτικής αποσταθεροποίησης της Ρωσίας με "μαύρη" επιχειρήση διασποράς ψευδούς είδησης από ξένα δυτικής προελεύσεως κέντρα ότι ο Β.Πούτιν "πέθανε" σήμερα το πρωΐ, τελείως "ξαφνικά".
 
Την είδηση την αναμετέδωσε το ισραηλινό DEBKA το οποίο όμως ξεκαθαρίζει ότι επρόκειτο περί ανεπιβεβαίωτης πληροφορίας που διεύρρευσε από κάποιες ιστοσελίδες στη Ρωσία. Αυτό που όμως προκαλεί ενδιαφέρον έιναι ότι η "είδηση" του θανάτου του αναρτήθηκε στην ιστοελίδα του Ρώσου πρωθυπουργού Ντ.Μεντβέντεφ για 20 και πλέον λεπτά μέχρι να κατέβει.
 
Η ανάρτηση αυτή ήταν προϊόν "χακαρίσματος".
 
Δεν θεωρείται τυχάιο ότι το γεγονός συνέβη ενώ υπάρχει σωρεία δημοσιευμάτων στον δυτικό Τύπο ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να αλλάξει γεωπολιτικό στρατόπεδο και να συμβαδίσει με την ομόδοξη υπερδύναμη (ο ξένος Τύπος τονίζει το γεγονός ότι συνδέονται με την Ορθοδοξία)
 
Όλα ξεκίνησαν από την αναβολή του ταξιδιού του Ρώσου προέδρου στο Καζακστάν για λόγους ασθένειας.
 
Διέψευσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου διαψεύδοντας φήμες ότι ο ρώσος ηγέτης ασθενεί μετά την ακύρωση ενός ταξιδιού του στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι καλά στην υγεία του, δήλωσε σήμερα ο Ντμίτρι Πεσκόφ.
 
Κυβερνητική πηγή του Καζακστάν ανέφερε ότι το ταξίδι του Πούτιν στην Αστάνα, που ήταν προγραμματισμένο αυτή την εβδομάδα, ακυρώθηκε λόγω ασθενείας του ρώσου προέδρου, προκαλώντας φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κάτι είχε συμβεί στον 62χρονο ηγέτη.
 
Όταν ο Πεσκόφ ρωτήθηκε αν ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι καλά στην υγεία του, ο εκπρόσωπος του απάντησε «ναι» αλλά δεν μπορεί να πει πότε ο ρώσος πρόεδρος θα εμφανιστεί δημόσια. «Έχει συνεχώς συναντήσεις. Έχει συναντήσεις σήμερα, αύριο. Δεν ξέρω ποια θα γίνει δημόσια».
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα RBK, ο Πούτιν έχει να εμφανιστεί δημόσια από την 5η Μαρτίου, όταν η τηλεόραση είχε μεταδώσει ζωντανά συνάντησή του με τον ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι. Φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου τον δείχνουν σε συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 10 και 11 Μαρτίου.
 
Στην Δύση συνειδητοποίησαν νωρίς μετά την επανένωση της Κριμαίας με την Ρωσία, και την συτνριβή των ουκρανικών δυνάμεων στα εδάφη της Νέας Ρωσίας, ότι η Ρωσία στρατιωτικά είναι αδύνατο να αντιμετωπισθή.
 
Στη συνέχεια είδαν ότι είναι αδύνατο και να την πτωχεύσουν λόγω της υπεραυτάρκειάς της σε πρώτες ύλες και της προηγμένης τεχνολογική υποδομής της. Συν τοις άλλοις η Ρωσία αυξάνει τα ενεργειακά της μερίδια στις αγορές της Ασίας και ήδη έχει αρχίσει να "ρεφάρει" τις όποιες απώλειες από την Ευρώπη.
 
Οι Αμερικανοί προχώρησαν λοιπόν στη τρίτη φάση, που είναι η προσπάθεια αποδόμησης του Β.Πούτιν και η εξάσκηση ψυχολογικής βίας εναντίον του ρωσικού λαού.
 
Ξεκίνησε με γελοία δημοσιεύματα των δήθεν "έγκριτων" δυτικών ΜΜΕ ότι ο Β.Πούτιν ειναι "αυτιστικός", "υπναράς", "λεφτάς" και άλλα που βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας, και κατέληξε στην προβοκατόρικη δολοφονία του Μ.Νεμτσόφ ενός αντιπολιτευόμενου πολιτικού που δεν εκλέγονταν καν!
 
Ο Β.Πουτιν έχει μπει στο "στόχαστρο" και για ένα λογο ακόμα. Με αξιώσεις διεκδικεί και την Ελλάδα στη ρωσική σφάιρα επιρροής. Στην Ουάσιγκτον γνωρίζουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού θεωρεί Ρώσους και Σέρβους "Orthodox Brothers".
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι η ίδια η Wikipedia σε λήμμα τις για τις ελληνορωσικές σχέσεις γράφουν χαρακτηριστικά ότι είναι "brother nations" (Due to the cultural, religious and historical ties between the two nations, from medieval to modern times (Byzantine Empire and Kievan Rus' comprised part of what today is known as the Eastern Orthodoxy), Greece and Russia today enjoy strong diplomatic relations and consider each other a brother nation). Στην Ουάσιγκτον αυτό το ξέρουν πολύ καλά, και γνωρίζουν ότι η Ορθοδοξία είναι μεγάλο εμπόδιο στους σχεδιασμούς τους.
 
Το ταξίδι των Α.Τσίπρα και Π.Καμμένου στις 9 Μαϊου δεν θα είναι απλώς εθιμοτυπικό και αυτό το ξέρουν. Προσπαθείται να δημιουργηθεί κλίμα αποσταθεροποίησης μέχρι τότε και στις δύο χώρες, εάν αυτό δεν είνια εφικτό στη Ρωσία, τουλάχιστον να αποδομηθεί ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ