Αυτά τα Κόμματα είναι τσόντες αποστασίας και αλλοίωσις της ψήφου του Ελληνικού λαού.

Θεοδωράκης: Ας σταματήσει η παραπληροφόρηση -Το Ποτάμι δεν είναι δεξαμενή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Εντονα αντέδρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης στα σενάρια που διοχετεύονται και θέλουν η «δεξαμενή» του κυβερνητικού σχήματος να φτάσει ως το Ποτάμι, μετά την αποχώρηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη που έριξε τον αριθμό των κυβερνώντων βουλευτών στους 152.


Ας σημειωθεό ότι στις αλλεπάλληλες επικοινωνίες που είχαν χθες ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη, εξετάστηκαν όλα τα σενάρια είτε για περαιτέρω συρρίκνωση της πλειοψηφίας, είτε για τις «εφεδρείες» που ενδεχομένως μπορούν να εξευρεθούν στη Βουλή από ανεξάρτητους βουλευτές ή από μέλη άλλων Κοινοβουλευτικών Ομάδων.

Στα σχετικά σενάρια έχουν ακουστεί πολλές φορές ονόματα όπως αυτό του ανεξάρτητου βουλευτή, Χάρη Θεοχάρη, αλλά και του βουλευτή του Ποταμιού, Σπύρου Δανέλλη. Μάλιστα, ο τελευταίος αύριο θα δώσει το «παρών» στην Παιανία, σε εκδήλωση των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τα Βαλκάνια και το Μακεδονικό, από κοινού με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Ωστόσο, ο μεν Χάρης Θεοχάρης έχει διαμηνύσει σε συνομιλητές του πως η καταρχήν θετική άποψη που έχει για τη συμφωνία των Πρεσπών δεν συνεπάγεται… ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (αν και ο ίδιος απουσίασε από την ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας που είχε καταθέσει κατά της κυβέρνησης η ΝΔ) ενώ ο Σπύρος Δανέλλης κατήγγειλε χθες «σταλινικές μεθόδους απαξίωσης» και ξεκαθάρισε, με δήλωσή του στο facebook, πως αν αποφασίσει να αποχωρήσει από το Ποτάμι, δε θα «μετακομίσει» σε άλλο κόμμα, αλλά θα παραδώσει την έδρα του.

 iefimerida.gr 
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια