ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΜΠΑΝΙΑΙΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ
ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΥΤΟ  ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ  ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ  ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΩΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΩΝ  ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ  ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ (Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟ ΔΟΓΜΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ  ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ  ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟΣ


ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ  ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ  ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ.


ΟΙ  ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΤΑ (ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ) ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ  ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA-ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ Η ΑΦΡΩΝ ΧΟΥΝΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ-ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΤΟΥΝ  ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΛΙΑΝ ΖΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΟΙ ΑΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ    ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ . ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΞΙΦΟΥΛΚΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΙΖΟΝΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ 1974. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΣΥΜΜΟΡΙΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΣ ΠΕΠΡΩΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.


 ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΚΕΦΘΕΙ  Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΤΥΜΠΑΝΙΑΙΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΔΙΔΕΙ ΠΤΩΜΑΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΙΖΟΝΤΑ .


ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

17/7/2018

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;