Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι προδότες εξαφανίζουν με σχέδιο Ιατρική περιθάλψει και συνταξιούχους!

Δάνειο 390 εκ. ευρώ προς το ΙΚΑ για τις συντάξεις του Απριλίου

Βρούτσης: Συνήθης πρακτική ο δανεισμός του ΙΚΑ

Πρόβλημα ρευστότητας

Υποβαθμίζει το πρόβλημα ρευστότητας του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Διαμήνυσε ότι ο δανεισμός του ΙΚΑ δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά κάτι το οποίο συνηθίζεται, ερωτηθείς σχετικά με το υπέρογκο δάνειο των 390 εκ. ευρώ που θα χορηγηθεί άμεσα στο Ίδρυμα, προκειμένου να καταβληθούν οι συντάξεις του Απριλίου.  «Πρόκειται για πρακτική που ακολουθούμε κάθε χρόνο στο πλαίσιο της ταμειακής διευκόλυνσης του ΙΚΑ και των άλλων ασφαλιστικών Ταμείων» τόνισε ο Γ. Βρούτσης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Βασίλη Αποστολόπουλο.
Το ΙΚΑ θα δανειστεί 390 εκατ. ευρώ τον Απρίλιο, με βραχυπρόθεσμο δανεισμό, από 25/4 ως 08/05. 
Τα 350 εκατομμύρια ευρώ θα προέλθουν από το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), ενώ τα υπόλοιπα 40 εκατ. ευρώ από τα διαθέσιμα του Τομέα Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...