Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΩΡΑ!!!!ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ!!!!ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!!


50 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ, 200 ΜΑΧΗΤΙΚΑ - ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ

Κολοσσιαία δύναμη κινητοποιεί η Ρωσία στον απόηχο της μεταφοράς στρατευμάτων της Σ.Αραβίας και της Βρετανίας στην Ιορδανία ενώ το ΝΑΤΟ "κατεβαίνει" Αιγαίο με το πρόσχημα του προσφυγικού...

Ολόκληρος ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας με όλες τις μονάδες επιφανείας αντιτορπιλικά, φρεγάτες, κορβέτες, υποβρύχια τα οποία διαθέτουν βαλλιστικούς πυραύλους έχουν κινητοποιηθεί!
Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί 8.500 στρατιώτες, 900 στρατιωτικά οχήματα, 50 πολεμικά πλοία, 200 μαχητικά και ελικόπτερα.

40 μαχητικά, βομβαρδιστικά, μεταγωγικά και επιθετικά ελικόπτερα από την 4η Δύναμη των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων της Νότιας Διοίκησης μεταστάθμευσαν στην αεροπορική βάση του Kuban.
Στην πρωτοφανή στρατιωτική κινητοποίηση λαμβάνουν μέρος οκτώ διαφορετικοί τύποι αεροσκαφών.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις ξεκίνησαν την μεταστάθμευση τους στην περιοχή των ασκήσεων στην νότια Ρωσία όπου θα ξεκινήσουν ασκήσεις προσομείωσης αναγνωριστικών πτήσεων του εχθρού.
"Μονάδες της Νότιας Στρατιωτικής Διοίκησης μαζί με ξεχωριστές μονάδες των αερομεταφερόμενων στρατευμάτων και στρατιωτικά-μεταγωγικά αεροσκάφη ξεκίνησαν τις ασκήσεις".

"Μεραρχίες από το τμήμα αλεξιπτωτιστών του Kamyshin των Αερομεταφερόμενων δυνάμεων μετακινούνται προς το αεροδρόμιο Marinovka (κοντά στην πόλη Volgograd), όπου θα φορτωθούν σε στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη IL-76 για να υλοποιήσουν ρίψεις στις περιοχές των τακτικών ασκήσεων" ανέφερε η ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

"Σε 24 ώρες οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις θα ολοκληρώσουν την μεταστάθμευση και θα ξεκινήσουν εκπαίδευση μαζί με τις μονάδες της Νότιας Στρατιωτικής Διοίκησης".
Ρωσικά πολεμικά πλοία ανιχνεύουν για νάρκες και υποβρύχια στη Μαύρη Θάλασσα και στην Κασπία.
"Οι ναυτικές μονάδες έχουν αρχίσει να εκτελούν ασκήσεις με σκοπό να διασφαλίσουν ένα ευνοϊκό επιχειρησιακό καθεστώς στις θαλάσσιες περιοχές της Μαύρης Θάλασσας και της Κασπίας» ανέφερε η ανακοίνωση.

"Μονάδες ναρκαλιευτικών και ναρκοθηρευτικών ξεκίνησαν ασκήσεις εντοπισμού ναρκών και διάσπασης ναρκοπεδίων σε συνεργασία με την ναυτική Αεροπορία.Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν την χρήση ηλεκτρομαγνητικών, ακουστικών και ναρκών επαφής και τρόπους αντιμετώπισης τους" πρόσθεσε.

"Το τμήμα ανίχνευσης υποβρυχίων ερευνά και εντοπίζει τα υποβρύχια του εχθρού".

Στρατιώτες φόρτωσαν στρατιωτικό εξοπλισμό σε τρένα στο Maikop για να σταλούν στην περιοχή του Krasnodar.

Μαχητικά και ελικόπτερα προσπαθούσαν να "παρενοχλήσουν" τον εναέριο χώρο σε χαμηλά ύψη αλλά η αεράμυνα τα "αντιμετώπισε".

Στο Volgograd στην αεροπορική βάση Marinovka τα Su-24 εκτέλεσαν εκπαιδευτικές και υπηρεσιακές ασκήσεις.
Τμήματα αεραπόβασης αλεξιπτωτιστών μεταφέρθηκαν από το Novorossiysk και το Kamyshin.
Πεζικό και μεταγωγικά αεροσκάφη μετέφεραν εξοπλισμό και echelon.

Επίσης έλαβαν μέρος και τα νέα ελικόπτερα εφόδου Mi-8AMTSh-In "Terminator" που έκαναν χρήση συστημάτων νυχτερινής παρατήρησης NVG-GEO-1.
"20 μεταγωγικά και επιθετικά ελικόπτερα "Terminator" και στρατιώτες από περισσότερες από 100 βάσεις έλαβαν μέρος" ανέφερε η ανακοίνωση.


Ταυτόχρονα τα ρωσικά ΜΜΕ σχολιάζουν την απόφαση της καγκελαρίου Ά.Μέρκελ να σταλούν ενισχύσεις του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και στις τουρκικές ακτές για να αντιμετωπιστεί το προφυγικό-μεταναστευτικό ρεύμα λέγοντας πως η αυξημένη στρατιωτική παρουσία σχετίζεται με την σύγκρουση στην Συρία.
Στην σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ θα εξεσταστεί " σε πιο βαθμό το ΝΑΤΟ μπορεί να βοηθήσει την παρακολούθηση της κατάστασης και υποστήριξης της δουλειάς της Frontex και της τουρκικής ακτοφυλακής"...

Όμως πραγματικός σκοπός της νέας πρωτοβουλίας είναι η συγκεκαλυμμένη παρουσία του ΝΑΤΟ και η περαιτέρω ισχυροποίηση του στην περιοχή...

Τέλος η Βρετανία θα μεταφέρει στην Ιορδανία 1.600 πεζοναύτες και 300 στρατιωτικά οχήματα για την άσκηση με την κωδική ονομασία "Shamal Storm".

Σκοπός είναι η ταχύτατη ανάπτυξη δυνάμεων όπου αυτό παραστεί αναγκαίο προετοιμαζόμενη για σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...