Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Εντολή του ΔΝΤ η Είσοδος Εκατομμυρίων Λαθρομεταναστών σε Ελλάδα και Ευρώπη… Το «Βρώμικο» Σχέδιο
Μετά τις προσκλήσεις «ανθρωπισμού» για 800.000 ανειδίκευτους «πρόσφυγες» που απαίτησαν οι Γερμανοί βιομήχανοι και το Τραπεζιτικό κατεστημένο στους οποίους είναι καταχρεωμένοι αυτοί οι βιομήχανοι, έχουμε ολόκληρη την Ασία να κινείται προς την Ευρώπη!
Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ… Φαγωμάρα στην Ε.Ε…. Η Προσφυγική Κρίση Σημάδι Ιστορικής Κατάρρευσης
Ποιος μπορεί ειλικρινά να τους αδικήσει? Ποιος άνθρωπος δεν θα προτιμούσε να μένει στη Γερμανία χωρίς να δουλεύει σαν σκυλί για ένα πιάτο φαγητό και τον τρόμο από το κράτος και τους ληστοσυμμορίτες της περιοχής του?

Μπορεί να ζούνε σε τριτοκοσμικές χώρες αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν πληροφορηθεί το τι γίνεται στην Ευρώπη! Όταν αυτοί σκοτώνουν το γείτονα τους που τους επειδή απλά πέρασε μέσα από το κτήμα τους μαθαίνουν ξαφνικά ότι οι Ευρωπαίοι τους προσκαλούν και τους δέχονται!
Η Γερμανία και η Ευρώπη γενικά γι’αυτούς τους ανθρώπους είναι ένας παράδεισος! Έχεις στέγη και φαγητό χωρίς να δουλεύεις, θέρμανση και ρούχα χωρίς να κινδυνεύεις! Γυναίκες και παιδιά για να κακοποιείς χωρίς το φόβο του ευνουχισμού ή της εκτέλεσης που απαιτεί η Σαρία αν το κάνεις σε Μουσουλμάνους! Τι καλύτερο υπάρχει σ’αυτό το κόσμο?
Εξάλλου τους έχουν καλέσει, δεν πάνε και ακάλεστοι…και θα έχουν και το ελεύθερο να κακοποιήσουν τις «πόρνες» (δεν φταίω αφού έτσι αποκαλούν τις Χριστιανές), να κλέβουν και να σπάνε και ούτε καν τους διώχνουν από εκεί! Παράδεισος!
Ετοιμαστείτε λοιπόν να τους υποδεχτούμε στη Κω, στη Χίο, στη Μυτιλήνη (και στη Λέσβο κατά το Τσίπρα) κτλ και όταν πια κλείσουν τα σύνορα οι Δυτικοευρωπαίοι να μοιραστούμε τη χώρα μας μαζί τους, στο όνομα του ανθρωπισμού και της…..βλακείας!
Να θυμάστε όμως πως τα εγγόνια μας θα πολεμάνε με τα εγγόνια τους όπως πολεμούσαν οι πρόγονοι μας τους δικούς τους για χιλιάδες χρόνια, είτε σαν Περσική αυτοκρατορία, είτε με το Αραβικό Τζιχάντ, ή με τους Οθωμανούς…
Ετοιμαστείτε λοιπόν αγαπητοί μου αστοί να ταΐσετε αυτούς που θα σας φάνε αύριο!
 https://hellasforce.com/2016/02/08/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BA/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...