Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανίζεται ως μυστικός πράκτορας της ΕΥΠ!


χατζησαββας
Προβαίνει πάλι σε καταγγελίες
εις βάρος δημοσίων προσώπων
Σε νέες εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες εις βάρος δημοσίων λειτουργών αλλά και εκπροσώπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προβαίνει στο τελευταίο διάστημα, με αναρτήσεις στο διαδίκτυο, που λαμβάνουν την μορφή χιονοστοιβάδας, ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας “Αιολικό Πάρκο ΑΕ” κ. Μ. Χατζησάββας.
Οι αναρτήσεις στο δίκτυο scribd γίνονται από άτομο που υπογράφει ως «ΑΝΤΙ300» και αφορούν, όπως ισχυρίζεται ο συντάκτης, απόρρητα και εμπιστευτικά έγγραφα, τμήματα των οποίων δημοσιοποιούνται, για θέματα της εθνικής οικονομίας και των συμφωνιών της χώρας με τους εταίρους στο πλαίσιο της διευθέτησης του δημόσιου χρέους ως και σε θέματα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης.

Η πραγματική έκπληξη, μιας και η γνησιότητα των εγγράφων που δημοσιοποιούνται είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθεί, ήλθε όμως χθες με νέα ανάρτηση του «ΑΝΤΙ300», σύμφωνα με την οποία το συγκεκριμένο ψευδώνυμο ανήκει στον ίδιο τον κ. Χατζησάββα, ο οποίος συστήνεται ως μυστικός πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, με διεθνή μάλιστα δράση!!
Ο «ΑΝΤΙ300», που αρθρογραφούσε σε διάφορα blogs και ενημερωτικά site στο παρελθόν, με την νέα του ανάρτηση ως «Μανώλης Χατζησάββας», υποστηρίζει ότι από τη δράση του ως μυστικός πράκτορας συγκέντρωσε πλήθος πληροφοριών, που ωφέλησε ποικιλοτρόπως την χώρα, ενώ καταγγέλλει διαφθορά κυβερνήσεων και προδοσία τους!
Στην σχετική ανάρτηση υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες του αλλά και αντίγραφα από επιστολές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ένδειξη «Ακρως Εμπιστευτικό».
Μια εξ’ αυτών, η γνησιότητα της οποίας επίσης είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθεί, φέρεται να αφορά συνάντησή του στο Tελ Αβίβ, με Υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα, άλλες εμπεριέχουν επιστολές με άγνωστο περιεχόμενο με κορυφαίο Υπουργό, ενώ υπάρχει και μια προσωπική του επιστολή προς τον πρώην πρωθυπουργό.
Ο «ΑΝΤΙ300» αναφέρεται στις επιστολές του σε θέματα Εθνικής Ασφαλείας, που αφορούν τη διαχείριση της Schengen Visa από Ελληνικά Προξενεία ως και σε κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.
Υποστηρίζει επιπλέον ότι υφίσταται κίνδυνος για τη σωματική του ακεραιότητα, ενώ με το τελευταίο email του στέλνει και χαιρετισμούς στην οικογένεια και τους γονείς του.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...