ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ




Τα μικρά κόμματα λένε στον λαό "ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ "

ΛΑΘΟΣ ΠΡΩΤΟ
Απευθύνονται στον λαό που υπακούει μόνο σε ό,τι λένε τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια στο δελτίο ειδήσεων των 8.00 μμ . Σε αυτό το δελτίο ειδήσεων ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα μεγάλα κανάλια θα προβάλλουν τα μικρά κόμματα . Επομένως ό,τι και αν εξαγγείλουν τα μικρά κόμματα ( προς τον λαό ) πάει χαμένο .

ΛΑΘΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Ενώ τα μικρά κόμματα ψάχνουν τους τίμιους και ικανούς πολίτες για να τους κάνουν συμμάχους , το μήνυμα που εκπέμπουν απωθεί τους άλλους τίμιους και ικανούς !
Διότι τα μικρά κόμματα λένε "ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΨΑΡΙ ΝΑ ΦΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ" . Οι τίμιοι και ικανοί όμως θέλουν να ακούσουν το "ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ " ! Μόνο λαός ενδιαφέρεται για το ψάρι ( τις έτοιμες λύσεις) . Οι τίμιοι και ικανοί θέλουν ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ώστε να μπορούν να προωθήσουν και όσες καλές λύσεις έχουν στο μυαλό τους ( το καλάμι ψαρέματος που λέγαμε ) .
Εάν ένα μικρό κόμμα προσελκύσει όλους τους τίμιους και ικανούς αυτό θα είναι βόμβα μεγατόνων . Δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη της τηλεόρασης .
Στα καφενεία , στο FACEBOOK , στις παρέες αυτό θα είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης . Και όταν στα καφενεία ακούγεται το όνομα του κόμματος , είναι σίγουρο σημάδι οτι το κόμμα βαδίζει προς την εξουσία !

ΟΠΟΤΕ : Μικρά κόμματα πάψτε να ανακοινώνετε δεκάδες σελίδες με το πρόγραμμά σας . ΟΥΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ !
Δύο προτάσεις μόνο ανακοινώστε :
1) Θα δώσω πραγματική εξουσία στους Δήμους ώστε όλα τα προβλήματα να λύνονται εκεί ( πλήν των προβλημάτων άμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής ) . Υγεία , Δικαιοσύνη , Αστυνόμευση , Συντάξεις , Εργασία , Ενημέρωση θα είναι στα χέρια Δημάρχων και Νομαρχών .
Σήμερα γιατί ο τίμιος και ικανός δεν προσπαθεί να κατακτήσει καρέκλα Δημάρχου ; Διότι γνωρίζει οτι τα χέρια του είναι δεμένα απο την κυβέρνηση των Αθηνών . ΤΑ ΠΑΝΤΑ , όλες οι λεπτομέρειες είναι προαποφασισμένες απο την Αθήνα με τέτοιο τρόπο ώστε να απαγορεύουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αναπτυξιακή πρωτοβουλία των Δημάρχων . Το μόνο που μπορεί να αποφασίσει ο Δήμαρχος είναι ποιούς "δικούς" του θα προσλάβει με σύμβαση πεντάμηνης εργασίας !!!

2) Θα καταργήσω κάθε είδους παράβολο και έξοδο συμμετοχής στις εκλογές . Ο δεύτερος λόγος που δεν ανακατεύονται με τις εκλογές , οι τίμιοι και ικανοί , είναι τα υπέρογκα ποσά που απαιτούνται .

Με τα δύο αυτά μέτρα ανοίγει διάπλατα η πόρτα της πολιτικής για τους τίμιους και ικανούς . Το μικρό κόμμα που θα τα εξαγγείλει ουσιαστικά καθιστά τους τίμιους ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ στην εξουσία με τον κομματάρχη . Δεν αποφασίζει ο κομματάρχης πώς θα λυθεί το κάθε πρόβλημα αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ .
Ενώ έως τώρα , με τις δεκάδες σελίδες προεκλογικών εξαγγελιών , οι κομματάρχες λέγανε στους άλλους τίμιους "ΕΓΩ μόνο έχω λύσεις . Εσείς ψηφίστε και περιμένετε τις λύσεις απο εμένα" . Γι' αυτό δεν κατέστη δυνατή η συσπείρωση ΟΛΩΝ των τίμιων σε ένα κόμμα . Κάθε τίμιος ( μόλις βρεί λίγα λεφτουδάκια ) στήνει δικό του κόμμα !

Υ.Γ. Το αξιοπρόσεκτο είναι οτι όλα τα κόμματα που λένε οτι ανήκουν στο λεγόμενο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" απεχθάνονται αυτά τα δύο μέτρα όπως ο διάολος το λιβάνι ! Ενώ εάν βρεθεί ένα κόμμα να τα εξαγγείλει αυτό θα ανήκει σίγουρα στον χώρο που οι "δημοκράτες" τον ονομάζουν "φασιστικό" !

Pythagoras Pythagoridis [pitago99@gmail.com]

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια