Ι.Λιβανός: "Υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία - Ο Μεϊμαράκης παρασύρθηκε"...


26-09-2012 21:09:29ImageΟ κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός που κατέθεσε στο ΣΔΟΕ επιβαρυντικά στοιχεία για εμπλοκή στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος των Ε.Μεϊμαράκη, Γ.Βουλγαράκη και Μ.Λιάπη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ για την υπόθεση λέγοντας:


«Υπάρχουν γεγονότα και υπάρχουν και ενδείξεις. Εχω καταθέσει σοβαρά στοιχεία και έχω ρητή απαγόρευση μέχρι να καταθέσω να μην μιλήσω για την υπόθεση. Δέχομαι απειλές. Κατέθετα επί 14 ώρες και αυτά που έχω να πω είναι τόσα πολλά που θα χρειαστούν 3 μέρες επί 14 ώρες για να τα καταθέσω. Υπάρχουν στοιχεία που αφορούν και το ΣΔΟΕ και τις εισαγγελικές αρχές. Στις επόμενες μέρες θα βγουν κάποιες ανακοινώσεις. Εχω ήδη καταθέσει 5.000 τραπεζικά έγγραφα. Οι λογαριασμοί τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έπρεπε να είχαν ανοίξει από καιρό»

Ο κτηματομεσίτης έγινε ακόμα πιο αινιγματικός: «Οταν φτάσει η ώρα θα μιλήσω. Θα περιμένω το πόρισμα του ΣΔΟΕ».

Ο κ. Λιβανός αναφερόμενος στη σχέση του κατασκευαστή κ. Καρούζου με τον κ. Μεϊμαράκη είπε: «Ο Καρούζος ήταν κατηγορούμενος σε 95 υποθέσεις. Ο Μεϊμαράκης παρασύρθηκε, φαίνεται. Δεν θα μπορούσε να κάνει κουμπαριά με κάποιον που ήταν κατηγορούμενος σε 95 υποθέσεις».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ