Τα παράξενα σε μια κατεχόμενη χώρα ...


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ....

.... όταν αναμένουμε σε μια κατεχόμενη χώρα σαν την Ελλάδα, όπου οι δημοκρατικοί θεσμοί λειτουργούν για το "θεά Αθήναι" ή εκφράζονται σύμφωνα με το δίκαιο των δυνάμεων κατοχής, ότι θα διεξαχθούν έντιμες και δημοκρατικές εκλογές;

Είναι αφελείς οι "αντικατοχικές" δυνάμεις που συμμετέχουν στην φαρσοκωμωδία των εκλογών ή μήπως το κάνουν για να  δημιουργήσουν εσκεμμένα άλλοθι προς όφελος των Γερμανών και των διπλών εκλογών που θέλουν να οργανώσουν για τα "μάτια του κόσμου"; Αφού έτσι και αλλοιώς οι κάλπες στην Ελλάδα έχουν διπλό πάτο και τελικά θα εκλεγούν στα καίρια πόστα μόνο όσοι έχουν την υποστήριξη του Βερολίνου, γιατί δεν διορίζονται όλοι αυτοί οι εκλεκτοί του καθεστώτος με ένα νομοθετικό διάταγμα για να τελειώνουμε.

Το  κύριο όφελος του καθεστώτος που θα προκύψει από τις διπλές εκλογές είναι ότι το πρόβλημα της απόδειξης ή μη της συνταγματικότητας και της δημοκρατικότητας του σημερινού πολιτεύματός μας, θα μετατεθεί στην αντικατοχική, κοινοβουλευτική και μη, αντιπολίτευση, η οποία δεν θα μπορεί πλέον να ισχυριστεί  ότι οφείλει να απελευθερώσει την κατεχόμενη χώρα, εφόσον αυτή η ίδια συμμετείχε σε "ελεύθερες,  δημοκρατικές" εκλογικές διαδικασίες στην χώρα αυτή, τις οποίες "δυστυχώς" έχασε παταγωδώς.

Η διπλή εκλογική νοθεία του 2012 και οι αντίστοιχες καταγγελίες έχουν ήδη "θαφτεί" στα "αζήτητα" των δικαστηρίων και κανείς  δεν τόλμησε να αντιδράσει ή τουλάχιστον να αντλήσει διδάγματα από αυτή την εμπειρία. Επιτρέπουν πάλι  στο καθεστώς να τους οδηγήσει σαν τα πρόβατα στη σφαγή και κανείς  δεν πρόκειται πια να αντιδράσει.!

Νέα Φιλική Εταιρεία

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ...

.... ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΕΝΑΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ???

ΠΟΙΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ??? ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ Ή ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ???

ΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ πρώην ΔΙΚΑΣΤΟΥ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΟΥ ΣΥΝΑΜΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (1941-44), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ, ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, .... ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ???

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ λ.χ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΣΡ, του πρώην Αρεοπαγείτου ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ, Ή ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ???

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ Ή ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ                      (οι αυτοκτονίες, οι θάνατοι ασθενών, οι συνθήκες ζωής στις φυλακές, η λειτουργία των σχολείων, η κλοπή των αποθεματικών στα ασφαλιστικά ταμεία, η ύπαρξη αλλοδαπών μισθοφόρων στις τάξεις των ΜΑΤ της ΕΛ.ΑΣ, οι φωτογραφικές αλλαγές στους όρους των δημοσίων διαγωνισμών για το ξεπούλημα της χώρας, η δράση ξένων πρακτόρων και γκαουλάϊταρ, κλπ.)???


Νέα Φιλική Εταιρεία/Βερολίνου


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

.... ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ... ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ .... Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ,  ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ "ΟΧΙ"!!!

Νέα Φιλική Εταιρεία/Βερολίνου



ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ....

.... που τα ΜΜΕ και ειδικά τα λεγόμενα "αντιμνημονιακά" ή "αντικατοχικά" συνεχίζουν να μιλούν για περίπου 4.000 αυτοκτονίες λόγω της "κρίσης", την οποία εμείς οι Φιλικοί ονομάζουμε "Ελληνική γενοκτονία", .... όταν οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ των Ιατροδικαστών και των Ψυχολόγων αναφέρονται μόνο για το διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2012 έως την 30η Οκτωμβρίου 2012 σε 8.200 αυτοκτονίες;

Ποιός αποφεύγει την αλήθεια και ποιός οφελείται όταν διαστρεβλώνεται ή αποσιωπείται εσκεμμένα από τους "έγκυρους" και "σοβαροφανείς" δημοσιογράφους μας η πραγματικότητα;
Υπάρχουν χρηματικά όρια πάνω από τα οποία επιτρέπεται στον κάθε Έλληνα δημοσιογράφο  να μεταμορφώνεται σε γουρούνι;

Νέα Φιλική Εταιρεία 

 

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com  
Gepostet vor von

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια