Θέμα ηγεσίας στη Ν.Δ:Προβλέπονται κατακεφαλιές και κλωτσιές για Σαμαρά που θα κατεβαίνει δέκα-δέκα τα σκαλιά σκουρδουμπουλιώντας!!!

Πήρε το ιστορικά χαμηλότερο ποσοστό του κόμματος
 Έκανε την Ν.Δ, ΝουδουΠΟΛΑνίτσα 
Τρικυμία  έφερε το αποτέλεσμα των εκλογών στο εσωτερικό της ΝΔ και ήδη πολλά στελέχη και μέλη κυρίως της Καραμανλικής πτέρυγας, ρίχνουν όλες τις ευθύνες στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στους συνεργάτες του, κατά το πλείστον στελέχη που είχε στην ΠΟΛΑΝ,αυτοί δηλαδή που σχεδίασαν την μοιραία προεκλογική τακτική.Μπορεί η ΝΔ να ήρθε πρώτο κόμμα, αλλά το ποσοστό της είναι το ποσοστό του πρώην μεγάλου συντελεστή ΦΠΑ 18% , άντε  και 0,8% ακόμη!!! Ποσοστό που μπορεί να οδηγήσει τη Ν.Δ σε διάλυση άλλα ΠΟΛ.ΑΝ  και γι' αυτό η Συγγρού είναι ένα καζάνι που βράζει!!!
Καιροφυλακτεί το ''φάντασμα'' της Ραφήνας 
Από την άλλη μεριά ο άφαντος για τρεια χρόνια Καραμανλής και μοιραίος Πρωθυπουργός 2004-2009, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητά με μυστικότητα με στενούς συνεργάτες του σενάριο επιστροφής του, ενώ ταυτόχρονα σφυρίζει δήθεν αδιάφορα. Όπως και νάχει όμως το θέμα, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε στιγμές από τον παλιό Ελληνικό σινεμά στο κόμμα  της Ν.Δ !!!
 http://ithominews.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια