Mάνος-Bαλιανάτος: Νομιμοποιούν τους μετανάστες και διαλύουν τον ελληνικό στρατό!



Μάλλον τα έχουν μπερδέψει εκεί στην Δράση του Στέφανου Μάνου. ‘Η μπορεί να ζούνε σε άλλη χώρα. Την ίδια στιγμή που όλα τα κόμματα μιλάνε για τον κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης και η εγκληματικότητα καλπάζει, ο Στέφανος Μάνος το έχει πάρει αλλιώς!
Όσον και αν φαίνεται απίστευτο μέσα στο πρόγραμμα του κόμματος του συνοθυλεύματος που έχει δημιουργήσει ο Μάνος με τον Βαλιανάτο, αναφέρεται πως η Δράση αγωνίζεται για:
-Την απόδοση ιθαγένειας σε όλους τους ξένους μετανάστες γεννήθηκαν στη χώρα μας. Επίσης τη νομιμοποίηση όσων βρίσκονται και εργάζονται στην Ελλάδα για ικανό χρόνο και δεν έχουν καταδικαστεί σε ελληνικά ή ξένα δικαστήρια, καθώς και την παροχή σ’ αυτούς των ίδιων αστικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων με τους Έλληνες πολίτες.

Μάλλον οι επιτελείς και ο πρόεδρος του κόμματος ζουνε κάπου αλλού και δεν αντιλαμβάνονται πως ο κόσμος στην Αθήνα και στα λαικά προάστια στενάζει υπό το βάρος των λαθρομεταναστών που νομίζουν οτι έχουν έρθει σε έναν παράδεισο που μπορούν να κάνουν τα πάντα και να έχουν και προκλητικά προνόμια από πάνω!
Και έχουμε και άλλο!
Λίγο πιο κάτω αναφέρεται πως η Δράση αγωνίζεται για…

-Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για τους αντιρρησίες συνείδησης, ώστε η εναλλακτική θητεία να μην έχει τιμωρητικό χαρακτήρα.
Mε λίγα λόγια διάλυση και του ελληνικού στρατού! Μιλάμε για τέτοιες πατριωτικές αξίες…
ΠΗΓΗ
 http://udemand.wordpress.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια