ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ - ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ


 Ø Δεν πληρώνουμε την κρίση τους – Δεν πληρώνουμε το χρέος τους - Ολοκληρωτική διαγραφή του χρέους.
Ø Κατάργηση όλων των χαρατσιών που επιβάλλει η χούντα των τραπεζιτών στους πολίτες για την αποπληρωμή του τοκογλυφικού χρέους.
Ø Κάτω η χούντα των τραπεζιτών - Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη - Διαγραφή των χρεών των συμπολιτών μας στις τράπεζες - Εθνικοποίηση των τραπεζών κάτω απο τον έλεγχο του λαού χωρίς αποζημίωση στους τραπεζίτες.

Ø Κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων: Στην περίπτωση που το Κίνημα Δεν Πληρώνω μπει στη Βουλή, η οποιαδήποτε κρατική επιχορήγηση θα επιστέφει στο λαό μέχρι το τελευταίο ευρώ (λαϊκά συσσίτια, ξενώνες για αστέγους, αλληλεγγύη σε απεργιακούς αγώνες εργαζομένων, αλληλεγγύη σε ανέργους κ.λ.π.) με απόλυτα διαφανή τρόπο όπως θα προκύπτει απο τις ανοιχτές διαδικασίες του κινήματος.
Ø Κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας.
Ø Απόδοση ευθυνών σε ολους τους υπαίτιους της εξαθλίωσης μας, μέσα από μια δικαιοσύνη που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού.

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ – ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
Ø Κατάργηση όλων των διοδίων της χώρας - Ελεύθεροι και ασφαλείς δρόμοι για όλους.
Ø Δωρεάν μετακινήσεις - Ελεύθερη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς για όλους. Δημιουργία χώρων στάθμευσης χωρίς την καταβολή αντιτίμου.
Ø Κανενα νοικοκυριο χωρις ρευμα - απαγορευση κοψιματος ρευματος απο οποιοδηποτε νοικοκυριο - δωρεαν ηλεκτρικο ρευμα για τους ανεργους, τις φτωχες και τις πολυτεκνες οικογενειες.
Ø Καταργηση του εισιτηριου των 5 ευρω και της οποιασδηποτε οικονομικης συμμετοχης των ασθενων στα δημοσια νοσοκομεια – Δημοσιο δωρεαν υψηλου επιπεδου σύστημα υγείας για ολους - Δημοσια δωρεαν υψηλου επιπεδου ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη για ολους.
Ø Υψηλού επιπέδου δημόσια δωρεαν παιδεια για ολους - Ελεύθερη πρόσβαση στην εκπαίδευση κάθε βαθμίδας για όλο το λαό – Ακύρωση του νόμου περί κατάργησης του ασύλου στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Ø Κανένας άνθρωπος χωρίς στέγη και τροφή - Δημιουργία ξενώνων και λαϊκών συσσιτίων για όλους τους αστέγους, φτωχούς συμπολίτες μας και όσους έχουν ανάγκη Ø Δωρεάν θέρμανση για τους ανέργους, τις φτωχές και πολύτεκνες οικογένειες - Δωρεάν και καθαρό νερό για όλους.
Ø Κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ, των πεζών και των ποδηλατιστών.
Ø Κατάργηση του εισιτηρίου στους δημόσιους χώρους πολιτισμού. Η πολιτισμική κληρονομιά ανήκει σε όλους μας.
Ø Ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες και τις ακτές για όλο το λαό - Κατάργηση οποιουδήποτε εισιτηρίου και ξερίζωμα των καγκέλων της ντροπής - Κατάργηση του διατροφικού κώδικα (codex alimentarius).

τηλ. επικοινωνίας: 211 0192839 , 6973854756
Διεύθυνση γραφείων: Καυτατζόγλου 35, Αθήνα, Τ.Κ.: 11144


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πες μου ποιος σε διόρισε ... να σου πω ποιος είσαι!