Ν. Μιχαλολιάκος: «Δεν στηρίζω καμιά κυβέρνηση και δεν δίνω ψήφο ανοχής»

 

Ν. Μιχαλολιάκος: «Δεν στηρίζω καμιά κυβέρνηση και δεν δίνω ψήφο ανοχής»

Με τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Για πρώτη φορά από την περίοδο της Μεταπολίτευσης αρχηγός ακροδεξιού κόμματος γίνεται δεκτός από τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα.

«Πρέπει να καταγγείλουμε το μνημόνιο. Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους. Να θέσει «βέτο» η χώρα μας στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια και να αναλάβει την διακυβέρνηση Πρωθυπουργός με διεθνή προσωπικότητα» πρότεινε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος πρόσθεσε « Δεν συναινώ, δεν στηρίζω καμιά κυβέρνηση και δεν δίνω ψήφο ανοχής».
Πίσω από τις κάμερες της συνάντησης οι δημοσιογράφοι δεν σήκωσαν μικρόφωνα όταν ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε τη δήλωσή του εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ενώ όταν ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής έφθασε όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν καθιστοί. Στους κόλπους των φωτορεπόρτερ επικρατούσε όλη την εβδομάδα προβληματισμός για το εάν θα έπρεπε ή να απαθανατισθεί η είσοδος Μιχαλολιάκου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια