ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΒΜΡ-1 ;;;;;;;;;;;

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες και έχουν βαλθεί να πείσουν τον κόσμο ότι καλό να αλλάξουμε τα TOMA ΒΜΡ-1 και να πάρουμε τα άλλα τα TOΠ MARDER διότι είναι πιο σύγχρονα, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που δεν το ομολογεί κανείς τους.
Καταρχάς, μας λένε τη δικαιολογία ότι τα σοβιετικού τύπου ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 είναι παλιά, έχουν φθορές, βγάζουν και κάποια προβλήματα περισσότερο από άλλα. Ισχύει. Έτσι είναι είναι παλιά και όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι βγάζουν προβλήματα. Αυτά τα οχήματα περιήλθαν στην Ελλάδα προ 20-25 ετών. Γνώριζαν ότι είχαν προβλήματα και τότε. Δεν έβγαλαν ξαφνικά τώρα. Βγάζαν προβλήματα συνεχώς.
Όμως τα οχήματα αυτά έχουν μεγάλη ισχύς πυρός, είναι πολύ επιχειρησιακά και ισοσταθμίζουν τα προβλήματα που βγάζουν.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Το ερώτημα όμως που γεννάται είναι, αφού έχουν προβλήματα, γιατί τα στέλνουν στην Ουκρανία; Πως δηλαδή θα βοηθήσουν αυτά τα οχήματα που έχουν προβλήματα, τον πόλεμο; Δηλαδή θα υποστηρίξουν τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ, με τα προβληματικά αυτά οχήματα;
Πέφτουν σε αντιφάσεις. Η Ελλάδα έχει πολλά τέτοια οχήματα και μάλιστα στα νησιά. Εκεί που χρειάζονται περισσότερο. Εχουμε και καλά οχήματα, δεν είναι όλα προβληματικά. Επίσης απαιτούν αυτή η αλλαγή να γίνει εντελώς άμεσα, μέχρι τέλους Ιουνίου. Όλα πρέπει να φύγουν λένε τώρα και να έρθουν τα άλλα τα γερμανικά τα MARDER.
Δηλαδή έπιασε καημό τη γερμανία να τα πουλήσει τώρα γρήγορα μέχρι Ιούνιο; Γιατί; Η γερμανία που υποστηρίζει σε όλες τις φάσεις την τουρκία, θέλει τώρα γρήγορα γρήγορα αντικατάσταση των οχημάτων αυτών;
Λοιπόν, το μεγάλο μυστικό που κρύβουν αυτά τα σοβιετικά ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 είναι ότι έχουν κινητήρες που ταιριάζουν με τα αντιαεροπορικά συστήματα OSA-AK, που είναι επίσης σοβιετικά. Τα οχήματα αυτά υποστηρίζουν τυχόν φθορές των κινητήρων των αντιαεροπορικών συστημάτων που επίσης έχουμε στα νησιά. Όλοι γνωρίζουν την επιτυχή άμυνα των OSA-AK στα νησιά. Είναι αποτρεπτικά για τις αεροπορικές επιθέσεις των τούρκων.
Αν διώξουμε τα ΒΜΡ-1 τότε θα έχουν θέμα και τα OSA-AK. Εκεί ποντάρουν λοιπόν και θέλουν να τα διώξουν και μάλιστα σύντομα. Να μην μπορούμε να καλύψουμε τυχόν προβλήματα στα ΟSA-AK και να μην έχουν αντιαεροπορική άμυνα τα νησιά.
ΕΝΝΟΗΣΑΤΕ;;;;;;;;;; ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ.
και θέλουν να τα δώσουν όλα τα ΒΜΡ-1, να μην μείνει ούτε ένα στην Ελλάδα, για να φέρουν τα γερμανικά MARDER, που αυτά δεν θα μπουν σε νησιά, αλλά στον Έβρο.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ. και τα ΒΜΡ-1 είναι καθοριστικά σε ανταλλακτικά κινητήρων και χάριν αυτών, έχουμε υγιή αντιαεροπορική άμυνα. Αν φύγουν αυτά, πάει και η αντιαεροπορική άμυνα.
Και θέλουν μέχρι τέλος Ιουνίου. Φανταστείτε πόσο γρήγορα ετοιμάζουν πολεμικές συρράξεις. Ο Πρωθυπουργός θα πάει Κω και Ψέριμο. Σα να στέλνει μήνυμα προς τουρκία, τι ωραία είναι εκεί.
Και ο ίδιος είχε δηλώσει ότι κάνει ότι έκανε και ο ελευθέριος βενιζέλος. Ο βενιζέλος είχε ξεκινήσει τον πόλεμο στην μικρά ασία, μετά έκανε έκλογες και την κοπάνησε. Ήταν προδότης. Για να μην το μάθει ο κόσμος αυτό, έδωσαν το όνομά του στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Ακούει κάποιος αεροδρόμιο ελευθέριος βενιζέλος και λέει τι ωραία. Δεν ξέρει ότι ο Βενιζέλος υπήρξε τεράστιος προδότης. Αυτός προκάλεσε τη μικρασιατική καταστροφή. Και αυτή έγινε αμέσως μετά την ισπανική γρίππη του 1918. τότε έδωσαν πάλι εμβόλιο, αλλά ο κόσμος δεν πέθανε από γρίππη αλλά από εμβόλιο. Πάλι έγκλημα τότε. Τους πήραν χαμπάρι και γιαυτό έκανε ο βενιζέλος την μικρασιατική εκστρατεία.
Το ίδιο θέλει να κάνει και ο μητσοτάκης με τον βενιζέλο; αυτό είπε τουλάχιστον.
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΜΡ-1 ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ. ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ. ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια