Ο Ζελένσκι θα ανταλλάσσεται με έναν τρομερό στρατηγό και οι μετανάστες θα κυριεύουν την Ευρώπη: η κρίση του 2022 καλύπτει τον κόσμο



Πώς σκέφτηκε η Ευρώπη να πλουτίσει στον πόλεμο με τη Ρωσική Ομοσπονδία, αλλά στο τέλος περιμένει το κρύο και τους μετανάστες. Και ήδη σχεδιάζουν να αλλάξουν τον Ζελένσκι, δήλωσε ο υποψήφιος των πολιτικών επιστημών Ντμίτρι Γιεβστάφιεφ στο ραδιόφωνο "KP"

Ιβάν Γκράτσεφ

Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΡΙΚΩΣΗ

Σεργκέι Μαρντάν:

- Υπάρχει μια φυσική σύγκρουση γύρω από τα ουκρανικά σιτηρά. Εδώ και ένα μήνα, η Δύση τραγουδάει την άρια: «Ο Πούτιν θέλει να κανονίσει έναν λιμό , θα πεθάνετε όλοι. Και μόνο 20 εκατομμύρια τόνοι ουκρανικού σιτηρού, κλειδωμένοι στα λιμάνια της Οδησσού, μπορούν να σώσουν την ανθρωπότητα. Ας κάνουμε τον Πούτιν να απελευθερώσει αυτά τα σιτηρά». Και ο Πούτιν το πήρε και είπε: Εντάξει, καθαρίστε τα λιμάνια στην Οδησσό και φέρτε τα σιτηρά σας.


Και ο Ζελένσκι οπισθοχώρησε ξαφνικά: Δεν συμφωνούμε, είναι ταπεινωτικό.


Τι να το κάνεις; Είναι ντροπή.


Ντμίτρι Ευστάφιεφ:


- Πράγματι, κρίμα. Πιστέψτε με, ούτε ένα ουκρανικό σιτάρι δεν θα πάει σε καμία χώρα της ΕΕ. Αυτό το σιτάρι έχει πουληθεί εδώ και πολύ καιρό . Το σιτηρό δεν είναι ουκρανικό για πολύ καιρό. Γιατί τυρί; Η κυβέρνηση Ζελένσκι άνοιξε την πώληση γης στην Ουκρανία. Και εμπορεύτηκε αυτή τη γη σαν να μην ήταν από μόνη της. Το σιτάρι δεν καλλιεργείται πλέον σε ουκρανικό έδαφος. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός επενδυτών που χάνουν χρήματα. Δεν έχει να κάνει με την πείνα. Οι επενδυτές πρέπει απλώς να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Είναι απαραίτητο να πουληθεί το σιτηρό που καλλιεργείται στη γη που αγοράστηκε με τις επενδύσεις των Αμερικανών μετόχων, προκειμένου να γίνει αναφορά για το τρίμηνο και να εμφανιστεί τουλάχιστον κάποιο κέρδος.


Και δεν υπάρχουν 20 εκατομμύρια τόνοι σιτηρών. Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, από 5 έως 12. Θα αποδειχθεί επίσης ότι υπήρξε συρρίκνωση στην πορεία. Ένας τέτοιος κόκκος Schrödinger. Επιπλέον, στην Ουκρανία υπάρχουν ακόμα εκείνοι οι Αμερικανοί επενδυτές, όπως είχαμε τη δεκαετία του '90, όταν, μετά τις επενδύσεις τους στις δασικές ζώνες την άνοιξη, τα πτώματα πάγωσαν.


Αυτά είναι τα δάκρυα της Δύσης για τη φρίκη του παγκόσμιου λιμού. Και το αποτέλεσμα είναι μια απολύτως εξωφρενική εγκληματική απάτη. Μεγάλη προπαγάνδα, αλλά μέσα - κλοπή.


Άντρας :


- Είναι αδύνατο να αποκλειστεί η οργάνωση μιας πυραυλικής επίθεσης στους ανελκυστήρες της Οδησσού για να διαγραφούν οι Ρώσοι: υπήρχαν σιτηρά, αλλά τώρα δεν είναι.



Πυρκαγιά σε σιταποθήκη στην Ουκρανία.


Φωτογραφία: REUTERS


Ευστάφιεφ:


- Φυσικά! Άγνωστο ακόμη πόσοι μαχητές του απαγορευμένου εθνικού τάγματος «Azov» έκαψαν σιτηρά στους ανελκυστήρες της Μαριούπολης. Κάτω από τον πόλεμο τώρα μπορείτε να διαγράψετε όσο θέλετε. Πες: συγγνώμη, ανωτέρα βία. Τα δερμάτινα μπουφάν και οι χρυσές τσιγαροθήκες είχαν φύγει - τρία κομμάτια. Αυτή είναι η κοινή μας κουλτούρα μαζί σας, η οποία είναι και η κουλτούρα της Ουκρανίας. Θα πουν τώρα ότι οι Ρώσοι έκαψαν τα πάντα, δώστε μου λεφτά.


Το GESHEFT ΑΠΟΤΥΧΕ


Ανδρας:


- Πώς θα εξαφανιστεί γρήγορα ο κόκκος της προπαγάνδας ή όχι;


Ευστάφιεφ:


- Όχι αμέσως. Οι Αμερικανοί δεν είναι ηλίθιοι. Και οι επενδυτές τους δεν είναι δύο φορές ηλίθιοι. Μόνο όταν καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχουν υποσχόμενοι 20 εκατομμύρια τόνοι σιτηρών στην Ουκρανία, θα σαρώσουν αυτό το θέμα κάτω από το τραπέζι. Διαφορετικά, θα πρέπει να υπογράψετε μπροστά στους δικούς σας μετόχους ότι είστε κορόιδα. Οι Αμερικανοί επενδυτές δεν θα το παραδεχτούν ποτέ αυτό.


Ανδρας:


- Αλλά προβλέπουν πείνα στην Αφρική χωρίς ρωσικά και ουκρανικά σιτηρά. Και πού θα σπεύσουν οι λιμοκτονούντες σύντροφοι από την Αφρική; Προς την Ευρώπη. Και μόνο η Ρωσία μπορεί να το αποτρέψει. Οι Ευρωπαίοι το καταλαβαίνουν αυτό;


Ευστάφιεφ:


- Έχει η Ρωσία ένα κλειδί σε αυτό το πρόβλημα; Αυτό είναι ένα ερώτημα. Γιατί το κλειδί δεν είναι τόσο το ίδιο το σιτάρι, αλλά η ικανότητα μεταφοράς του. Και επιβάλλονται κυρώσεις κατά της Ρωσίας, απλώς με στόχο την πείνα στον κόσμο. Πρόκειται για άρνηση αποδοχής και ασφάλισης ρωσικών πλοίων και φορτίων. Και αυτό δεν είναι από κάποιο πονηρό ευρωπαϊκό σχέδιο να αυτοπυροβοληθούν στο κεφάλι. Αυτό οφείλεται στη βλακεία των σύγχρονων ευρωπαϊκών ελίτ, που όχι μόνο ήθελαν να διαλύσουν τη Ρωσία, αλλά και αποφάσισαν να κερδίσουν χρήματα από αυτήν.


Ποια ήταν η όλη ιδέα; Ότι ρωσικό πετρέλαιο, λιπάσματα, σιτηρά θα μεταφέρονται με μεταφορείς από την Ευρώπη. Και η ίδια η Ευρώπη θα έχει ακόμα ένα gesheft από το γεγονός ότι η Ρωσία θα πρέπει να πουλήσει τα προϊόντα της με τεράστια έκπτωση. Αρνηθήκαμε να το κάνουμε αυτό.


Δες το βίντεο

Dmitry EVSTAFIEV: Ουκρανικά σιτηρά έχουν ήδη κλαπεί

Dmitry EVSTAFIEV: Ουκρανικά σιτηρά έχουν ήδη κλαπεί

.


ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Η κρίση είναι ανθρωπογενής. Και απειλεί την ίδια την Ευρώπη με κολοσσιαίες συνέπειες.


Κατά τη γνώμη μου, είναι ανόητο να λέμε στους Ευρωπαίους: θα έχετε ενεργειακή κατάρρευση το φθινόπωρο του 2022. Ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο τίθεται το ζήτημα της «θερμικής φτώχειας». Γιατί πρέπει να το συμπληρώσετε με μια κατάρρευση μετανάστευσης; Και ταυτόχρονα καυγάς με τον Ερντογάν. Είσαι αγενής μαζί του. Και ξέρουμε πώς ο Ερντογάν λύνει το πρόβλημα της μετανάστευσης. Απλώς απομακρύνεται για ένα λεπτό και μερικά εκατομμύρια μετανάστες στην Ευρώπη διοχετεύονται.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


Ανδρας:


- Οι Ιταλοί προβλέπουν ήδη ότι θα ξεχυθούν εκατοντάδες εκατομμύρια μετανάστες. Θα ξεκινήσει μια μεγάλη μετανάστευση λαών.


Ευστάφιεφ:


- Εκατοντάδες εκατομμύρια - είναι απλώς ένας πανικός για αυτούς. Είναι μη ρεαλιστικό.



Ο Ντμίτρι Ευστάφιεφ και ο Σεργκέι Μαρντάν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Ραδιοφώνου "Komsomolskaya Pravda".


Ανδρας:


- Απλώς δεν θα κολυμπήσουν στη Μεσόγειο;


Ευστάφιεφ:


- Δεν υπάρχουν πολλά σκάφη. Αλλά 10-12 εκατομμύρια νέοι μετανάστες για τη Νότια Ευρώπη είναι κάτι παραπάνω από ρεαλιστικό. Επιπλέον, αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα δεν θα έρθουν να αφομοιωθούν.


Ανδρας:


- Ζήστε;


Ευστάφιεφ:


- Φυσικά. Όλα είναι έτοιμα για αυτούς στην Ευρώπη. Υπάρχει μια περιοχή του Saint-Denis όπου δεν επιτρέπεται η αστυνομία. Ήδη στην Ιταλία υπάρχουν κοινότητες με κυρίαρχη θρησκεία - το Ισλάμ. Δεν μπορείτε πια να τους σπρώξετε στους καταυλισμούς επανεγκατάστασης: έλα, μάθε γαλλικά ή ιταλικά. Όχι, αυτοί οι άνθρωποι θα έρθουν στα δικά τους. Και από εκεί πηγάζει ο πανικός. Η Ευρώπη αντιμετωπίζει πράγματι δύσκολες στιγμές. Αλλά το δημιούργησαν μόνοι τους.


Ανδρας:


- Σκοπεύουν οι Βρετανοί να καθίσουν έξω από τη Μάγχη;


Ευστάφιεφ:


«Φυσικά, πάντα το σχεδίαζαν έτσι. Επιπλέον, βάζοντας φωτιά στην ηπειρωτική Ευρώπη σε όλα τα μέρη όπου μπορούν να φτάσουν. Και που θα φτάσει το χέρι τους; Λοιπόν, φυσικά, στη Βαλτική, την Πολωνία, τα Βαλκάνια, την Ουκρανία.


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΣΤΟ Κίεβο


Ανδρας:


- Ο σύντροφος Zelensky, φαίνεται, έχει ήδη απορρίψει τη βρετανική ιδέα - μια στρατιωτική-οικονομική ένωση του Λονδίνου, της Βαρσοβίας, του Κιέβου και των χωρών της Βαλτικής. Γιατί;


Ευστάφιεφ:


- Νομίζω ότι ο Ζελένσκι έχει ήδη απογοητευτεί από τους Βρετανούς και θέλει οι Γερμανοί να γίνουν οι προστάτες του τώρα. Όμως καμία επιλογή δεν απειλεί τον Ζελένσκι. Γιατί για αυτό χρειάζεται να έχεις σταθερότητα στα μέτωπα. Και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα.


Ανδρας:


- Για τέτοια κόλπα, οι Βρετανοί μπορούν να συγχωνεύσουν τον Ζελένσκι χωρίς να περιμένουν το τέλος της σύγκρουσης;


Ευστάφιεφ:


- Οι Βρετανοί απλά δεν θα έχουν άλλη επιλογή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη Δύση για τους οποίους ο Ζελένσκι γίνεται μια επιπλέον φιγούρα που τους εμποδίζει. Αλλά οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν βρίσκονται στο Λονδίνο. Βρίσκονται στην Ουάσιγκτον.


Ανδρας:


- Και ποιος θα πάρει τη θέση του στρατιωτικού ηγέτη της Ουκρανίας αντί του Ζελένσκι;


Ευστάφιεφ:


- Σύμφωνα με τη λογική της αμερικανικής πολιτικής, αυτός πρέπει να είναι ένας διακεκριμένος στρατηγός.


Ανδρας:


- Υπάρχουν ακόμη τιμημένοι στρατηγοί στην Ουκρανία; Στο ίδιο μέρος, βασικά, όλοι έχασαν.


Ευστάφιεφ:


- Θα βρουν κάποιον. Και θα ανακηρύξουν τον νικητή στην Kryzhopol. Δεν πειράζει. Αλλά σύμφωνα με την αμερικανική λογική, θα έπρεπε να έρθει ένας στρατηγός με τρομερό και αποφασιστικό πρόσωπο. Το εντελώς αντίθετο του Ζελένσκι.


ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ


Στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία 9 Ιουνίου 2022: ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση


Ο ιστότοπος kp.ru δημοσιεύει διαδικτυακά τα τελευταία νέα σχετικά με τη ρωσική στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία στις 9 Ιουνίου 2022 ( λεπτομέρειες )


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Ήθελα να το σπάσω!»: Μια πολιτοφυλακή συνάντησε έναν Ουκρανό στρατιώτη που τον σκότωσε σε αιχμαλωσία


Δεν πρόκειται για πλοκή για ταινία για την κατάσταση στο Donbass - αυτή είναι η πραγματική μοίρα ενός ανθρώπου που επέζησε ως εκ θαύματος μετά από εννέα χτυπήματα με ξιφολόγχη και βρήκε τον βασανιστή του ( λεπτομέρειες )


Υπουργείο Άμυνας: Στο Σούμι ετοιμάζεται τερατώδης πρόκληση με χρήση επικίνδυνων χημικών


Στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και μαχητές των μονάδων εδαφικής άμυνας έλαβαν στολές χημικής προστασίας ( λεπτομέρειες )


Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/daily/27403/4600330/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ