Φωτογραφία: http://www.facebook.com/events/386455098084691/

 Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης διοργανώνει το πρώτο ανοιχτό σεμινάριο πρώτων βοηθειών και διάσωσης στα (καινούρια) γραφεία της οργάνωσης μας (80 τ.μ) το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουλίου και ώρες 6 - 10 μμ το Σάββατο και 11πμ - 3μμ την Κυριακή. Θα δοθεί διαπίστευση από τους εκπαιδευτές στους συμμετέχοντες. Το κόστος κανονικά ανέρχεται στα 50 ευρώ αλλα για όσους παραβρεθούν θα ανέρχεται στα 20 ευρώ (10 ευρώ για τους εκπαιδευτές και 10 η εγγραφή για τα μη μέλη.) Τα μέλη της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής θα επιβαρυνθούν με μονο με 10 ευρώ εφοσον εχουν εκληρωσει τις υποχρεωσεις τους.Παρακαλείστε μαζί με την δήλωση συμμετοχής να μας ενημερώσετε και ποια ημέρα από τις δυο θα παραβρεθείτε ώστε να διαμορφώσουμε τις ομάδες εκπαιδεύσεως.


e-mail Πατριωτικής Πολιτοφυλακής: patriotikipolitofilaki@gmail.com

http://patriotikipolitofilaki.blogspot.gr/


Ε.Ο.Ε.Δ
http://www.eoed.blogspot.gr/

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977681018 Βασίλης Ζαφειρίου

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης διοργανώνει το πρώτο ανοιχτό σεμινάριο πρώτων βοηθειών και διάσωσης στα (καινούρια) γραφεία της οργάνωσης μας (80 τ.μ) το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουλίου και ώρες 6 - 10 μμ το Σάββατο και 11πμ - 3μμ την Κυριακή. Θα δοθεί διαπίστευση από τους εκπαιδευτές στους συμμετέχοντες. Το κόστος κανονικά ανέρχεται στα 50 ευρώ αλλα για όσους παραβρεθούν θα ανέρχεται στα 20 ευρώ (10 ευρώ για τους εκπαιδευτές και 10 η εγγραφή για τα μη μέλη.) Τα μέλη της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής θα επιβαρυνθούν με μονο με 10 ευρώ εφοσον εχουν εκληρωσει τις υποχρεωσεις τους.


Παρακαλείστε μαζί με την δήλωση συμμετοχής να μας ενημερώσετε και ποια ημέρα από τις δυο θα παραβρεθείτε ώστε να διαμορφώσουμε τις ομάδες εκπαιδεύσεως.


e-mail Πατριωτικής Πολιτοφυλακής: patriotikipolitofilaki@gmail.com

http://patriotikipolitofilaki.blogspot.gr/


Ε.Ο.Ε.Δ
http://www.eoed.blogspot.gr/

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977681018 Βασίλης Ζαφειρίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;