Media ΝΑ γιατί μας «βρίζει» η Bild! Ο όμιλος της κάνει business στην… Τουρκία!

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

ΝΑ γιατί μας «βρίζει» η Bild! Ο όμιλος της κάνει business στην… Τουρκία!
Τώρα εξηγούνται όλα! Μετά τη «λάσπη» δημοσιευμάτων που έφαγε η χώρα μας το τελευταίο διάστημα από την «Bild», αποκαλύφθηκε τελικά ο λόγος για τον οποίο η γερμανική εφημερίδα χτυπούσε με τόσο μένος την Ελλάδα.Ποιος είναι αυτός; ότι η Axel Spring, ο γερμανικός όμιλος που κατέχει και την «Bild», έχει ζωτικά συμφέροντα και εταιρικές συγγένειες στην… Τουρκία!
Μάλιστα η Axel Spring, έχει ισχυρούς δεσμούς με τον τουρκικό κολοσσό  Dogan Yayin Holding, ο οποίος εκδίδει την Hurriyet, την Milliyet, και άλλα έντυπα, και στον οποίο, το 10% των μετοχών, ανήκει στους Γερμανούς!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Dogan Yayin Holding, δραστηριοποιείται εκτός από τα Μ.Μ.Ε, και στον τουρισμό, με ξενοδοχεία και μαρίνες στα τουρκικά παράλια!
Μάλιστα, ο γερμανός διευθυντής της «Bild», Κάι Ντίκμαν, είναι και στο διοικητικό συμβούλιο της εφημερίδας Hurriyet!
Στόχος των δυο κολοσσών; να δυσφημιστεί ο ελληνικός τουρισμός, ώστε έμμεσα να ευνοηθούν οι ανταγωνιστές της χώρας μας, που δεν είναι άλλοι από τους Τούρκους!

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια