Ο Ολλανδός δημοσιογράφος στο Donbass αποκαλύπτει περισσότερα από τα συνολικά ψέματα στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη σύγκρουση στην Ουκρανία

 

«Η πλειοψηφία των ανθρώπων με τους οποίους μίλησα ήταν πολύ χαρούμενοι που ξεκίνησε η [ρωσική ειδική] επιχείρηση. Φυσικά κανείς δεν θέλει τη βία και τον πόλεμο, αλλά έχουν υποφέρει εδώ και οκτώ χρόνια από τον πόλεμο, τη σφαγή και την καταστροφή από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις. Τα χειρότερα ήταν τα ναζιστικά τάγματα, που πολέμησαν μαζί με τον τακτικό στρατό».


Από τότε που αυτή η σύγκρουση και οι εντάσεις (ή όπως αλλιώς αποφασίσετε να τις ονομάσετε) έβρασαν, και ακόμη και πριν από αυτό, τόσο τα κυρίαρχα όσο και τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης ήταν ανειλικρινή σχετικά με τη σύγκρουση με τη Ρωσία και την Ουκρανία, πράγμα που το θέτει ήπια. .

Όχι πολύ καιρό πριν, το NBC δήλωσε ανοιχτά σε ένα άρθρο και μετέδωσε ότι λένε ψέματα εν γνώσει τους στον τηλεθεατή και ότι η «ευφυΐα» που παρέχεται στα μέσα ενημέρωσης δεν χρειάζεται να είναι ακριβής, αλλά να τη βγάλουν εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούν ως κάποιου είδους «αποτρεπτικό» κατά του Πούτιν.

Δεν χρειάζεται να είναι σταθερή νοημοσύνη όταν μιλάμε γι' αυτό. Είναι πιο σημαντικό να ξεφύγετε από αυτούς —ειδικά τον Πούτιν— πριν κάνουν κάτι. Είναι προληπτικό. Δεν θέλουμε πάντα να περιμένουμε έως ότου η νοημοσύνη είναι 100 τοις εκατό σίγουρη ότι πρόκειται να κάνουν κάτι. Θέλουμε να βγούμε μπροστά για να τους σταματήσουμε.

Εξήγησε Αμερικανός αξιωματούχος

Φυσικά, με δηλώσεις όπως αυτή, ανοίγει το Κουτί της Πανδώρας όσον αφορά τον φαινομενικά άπειρο όγκο πληροφοριών που σπρώχνουν, αλλά για να μην παρεκκλίνουμε –

Το WinePress έχει αναφέρει σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις όπου τα πραγματικά στοιχεία που προέρχονται από την Ουκρανία, από Ουκρανούς και ανεξάρτητους δημοσιογράφους, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που διακινούν οι mainstream και εναλλακτικές πλατφόρμες (οι περισσότερες από τις οποίες ανήκουν σε αυτές τις μεγάλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης). Μπορείτε να βρείτε πολλά από αυτά τα στοιχεία στην καρτέλα The WP, «Ρωσία-Ουκρανία» για περισσότερες πληροφορίες.

Για να προσθέσουμε στον συνεχώς αυξανόμενο σωρό αποδεικτικών στοιχείων ότι αυτό που διακινούν τα μέσα ενημέρωσης είναι ψευδείς πληροφορίες, ένας ανεξάρτητος δημοσιογράφος από την Ολλανδία, ένας από τους λίγους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην πραγματικότητα στην Ουκρανία, με την περιοχή του Ντονμπάς, δικαιώνει περαιτέρω ότι αυτό που υποτίθεται Το να πιστεύεις για τη σύγκρουση είναι εντελώς αναληθές.

Πολλά από αυτά που αναφέρει η Ολλανδή δημοσιογράφος Sonja van den Ende επιβεβαιώνουν αυτό που ένας άλλος άνδρας που ζει στο Ντόντεσκ, 10 μίλια μακριά από τις πρώτες γραμμές των συγκρούσεων, έχει δει από πρώτο χέρι. Μπορείτε να διαβάσετε την αναφορά του WinePress παρακάτω.

«Λένε ψέματα για τα πάντα»

Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα Front Nieuws , η Sonja van den Ende από το Ρόδερνταμ ταξίδεψε στις αυτονομιστικές πολιτείες του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, ως ενσωματωμένη ρεπόρτερ με τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις για να δει πώς εξελίσσονται οι επιχειρήσεις τους.

Ο Έντε εργάστηκε στη Συρία πριν επέμβουν εκεί οι Ρώσοι και σημειώνει πρώτα ότι ο τρόπος με τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης κάλυψαν αυτήν την καταστροφή είναι αρκετά παρόμοιος με τώρα.

Λένε ψέματα για τα πάντα συνέχεια, μόνο και μόνο για να πραγματοποιήσουν τη δική τους ατζέντα. Όπως και στη Συρία, ο Πρόεδρος Άσαντ ήταν «ο δολοφόνος» και τώρα ο Πρόεδρος Πούτιν είναι «ο χασάπης». Είχαν χρησιμοποιήσει αυτό το σενάριο για χρόνια στο Ιράκ, τη Βενεζουέλα και άλλες χώρες που δεν ταιριάζουν στην ατζέντα τους. χρειάζονται έναν κακό «μάγκα». Αλλά αυτά (τα ΜΜΕ) δεν είναι καν εκεί, δεν μπορούν να κρίνουν. Μόνο λίγοι δημοσιογράφοι από τη Δύση είναι εδώ: ο Graham Philips, ο Patrick Lancaster, η Anne-Laure Bonnel και εγώ.

είπε ο Έντε

Επιπλέον, όπως και πολλές από τις ψευδείς σημαίες στη Συρία (όπως οι υποτιθέμενες επιθέσεις με αέριο από τους Τζιχαντιστές το 2017), το ίδιο συμβαίνει αυτή τη στιγμή. δείχνοντας το δάχτυλο στις ψευδεπίγραφες επιθέσεις εναντίον της ουκρανικής πρωτεύουσας του Κιέβου, μαζί με άλλες αναφερόμενες επιθέσεις εναντίον νοσοκομείου στη Μαριούπολη, μια επιχείρηση κατά του πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής του Zaporozhye και πολλές άλλες που τα μέσα ενημέρωσης βιάστηκαν να αναφέρουν.

Το ίδιο έγινε και στην Μπόετσια. Πολλοί μάρτυρες λένε ότι ο ρωσικός στρατός έφυγε στις 30 Μαρτίου. Ακόμη και οι Ουκρανοί στρατιώτες που μπήκαν την 1η Απριλίου δεν ανέφεραν για πτώματα στους δρόμους. Αυτό συνέβη στις 3 Απριλίου, σύμφωνα με δυτικά μέσα ενημέρωσης. Υπάρχουν επίσης στοιχεία ότι τα πτώματα είχαν λευκά βραχιόλια, το σήμα του ρωσικού στρατού, τα φορούν οι στρατιώτες. Δηλαδή οι στρατιώτες σκοτώνουν τους Ρώσους Ουκρανούς; Όχι πραγματικά.

εξήγησε ο Έντε

Καθώς η Ολλανδή δημοσιογράφος ταξίδευε σε όλες τις περιοχές, λέει ότι σχεδόν κάθε φορά που μιλούσε με Ουκρανούς πολίτες, καταδίκαζαν το Κίεβο για την απαγόρευση της ρωσικής γλώσσας και την απώλεια πολλών πολιτιστικών και οικιακών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων με τους οποίους μίλησα ήταν πολύ χαρούμενοι που ξεκίνησε η [ρωσική ειδική] επιχείρηση. Φυσικά κανείς δεν θέλει τη βία και τον πόλεμο, αλλά έχουν υποφέρει εδώ και οκτώ χρόνια από τον πόλεμο, τη σφαγή και την καταστροφή από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις. Τα χειρότερα ήταν τα ναζιστικά τάγματα, που πολέμησαν μαζί με τον τακτικό στρατό.

Τέλος αναφοράς

Ο Ende επισημαίνει, όπως το WP και σε άλλες αναφορές, ότι πολλές ουκρανικές νεοναζιστικές ομάδες δεν αποτελούν μύθο και προκαλούν όλεθρο στα εδάφη. Σημειώνει ότι όταν επισκέφτηκε την Οδησσό το 2016 και το 2017, ισχυρίζεται ότι παρατήρησε το φασιστικό αίσθημα που διακατέχονταν από πολλούς ανθρώπους και ότι εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το έθνος. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που φουντώνει από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, εξηγεί, καθώς οι δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ χρησιμοποιούν αυτές τις ναζιστικές ομάδες εναντίον του δικού τους ουκρανικού λαού.

Όπως σημειώνεται σε άλλες εκθέσεις του WP, οι πραγματικοί έμποροι ζημιών ήταν οι ουκρανικές ομάδες ναζιστικής πολιτοφυλακής που τρομοκρατούσαν τον κόσμο εδώ και χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περιοχές αμάχων βλέπουν τέτοια καταστροφή, αλλά τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης το μετατρέπουν στον ρωσικό στρατό που το κάνει αυτό. Επιπλέον, η ουκρανική κυβέρνηση και ο στρατός χρησιμοποιούν τους δικούς τους ανθρώπους ως ζωντανές ασπίδες, καθιστώντας έτσι άκυρες τις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις και περιορίζοντας τη χρήση βαρέος πυροβολικού. Και αναφέρεται ότι «ο ουκρανικός στρατός φέρεται να πυροβόλησε αδιακρίτως τις θέσεις που είχαν εγκαταλείψει και έπρεπε να παραδοθούν στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις», έγραψε το Front Nieuws.

Για παράδειγμα, ενώ ο Έντε βρισκόταν στη Βολνοβάκα του Ντόνετσκ όπου δέχθηκε επίθεση σε νοσοκομείο, δεν βομβαρδίστηκε από τον αέρα, αλλά από το έδαφος με χειροβομβίδες και ρουκέτες, σύμφωνα με αναφορά ενός κατοίκου στη Βολνοβάχα.

Η Δύση ισχυρίζεται ότι βομβαρδίστηκε από τους Ρώσους, αλλά όπως μου είπε μια κυρία, ότι έχει δουλέψει εκεί όλη της τη ζωή και ότι οι Ουκρανοί [στρατιώτες] –που μπήκαν στο νοσοκομείο– η εγκατάσταση και το σπίτι της που στεκόταν δίπλα στο νοσοκομείο, πυροβόλησαν και βανδάλισαν.

Ο Ende αναφέρει ότι ο ρωσικός στρατός συμπεριφέρεται πολύ καλά στην Ανατολικο Ουκρανία, σε αντίθεση με τη βαρβαρότητα που προωθείται στην τηλεόραση. Οι Ανατολικοί Ουκρανοί έχουν λάβει τακτική ανθρωπιστική βοήθεια στις περισσότερες τοποθεσίες, και ορισμένοι είπαν ότι αισθάνονται προστατευμένοι από τα ρωσικά στρατεύματα.

Το Front Niuews σημείωσε επιπλέον: «Σκληρές μάχες μεταξύ των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και των νεοναζιστικών ταγμάτων από τη μία πλευρά και των υποστηριζόμενων από τη Ρωσία πολιτοφυλακών DPR και LPR από την άλλη έχουν αφήσει πολλά σπίτια καταστραφέντα. Ωστόσο, οι κάτοικοι του Ντονμπάς δεν τα έβαλαν κάτω, τονίζει ο δημοσιογράφος ».

Είμαστε δυνατοί, μπορούμε να το ξαναφτιάξουμε, για να έχουν ειρήνη τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Μια γυναίκα στην περιοχή δήλωσε

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης έχουν επίσης προωθήσει την ιδέα ότι η Ρωσία χάνει έναν «πληροφοριακό πόλεμο», αλλά ο Ολλανδός δημοσιογράφος λέει ότι αυτό είναι ένα ακόμη τέχνασμα.

Όχι, η Ρωσία δεν χάνει εντελώς τον πόλεμο της πληροφορίας. Νομίζω ότι εναπόκειται σε εμάς, τους λίγους Δυτικούς, να ξυπνήσουμε την πλειοψηφία των Δυτικών που ακόμα κοιμούνται και βομβαρδίζονται μέρα με τη μέρα με ψεύτικες ειδήσεις και επινοημένες ιστορίες.

Αυτή η σύγκρουση, σύμφωνα με τον Ende, έχει τροφοδοτηθεί και υπερ-στολιστεί από τη Δύση, και οι ενέργειες της οποίας είναι οι ίδιες με αυτές της Συρίας – ή πραγματικά οποιονδήποτε πόλεμο με αντιπροσώπους που οι ΗΠΑ κρύβουν.

Ο Μπόρις Όλα Χαμογελά για την Επίσκεψή του

Καθημερινά φαίνεται ότι τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να μας λένε ότι ο ρωσικός στρατός σφάζει την Ουκρανία και κάνει συνεχείς επιθέσεις κατά της πρωτεύουσας του Κιέβου, και οι Ουκρανοί πολεμούν γενναία, σωστά;

Και παρόλο που η Ουκρανία αποδεκατίζεται, λένε τα ΜΜΕ, αυτό δεν εμπόδισε τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον να κάνει την «κυριακάτικη βόλτα» του στους δρόμους του Κιέβου, για να βγάλει μερικές φωτογραφίες με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμρ Ζελένσκι.

Όπως τεκμηριώνεται από τον Βρετανό πολιτικό σχολιαστή Hugo Talks, ο Johnson έκανε μια βόλτα στην πρωτεύουσα σαν να ήταν όλα ροδακινί. Επιπλέον, αυτός και ο Ζελένσκι παρασύρονταν συνεχώς σαν βοοειδή από τους φωτογράφους, φροντίζοντας πάντα να κάθονται ή να στέκονται στη σωστή θέση και να φροντίζουν να χαμογελούν όταν τους στρέφουν οι κάμερες.

Για να παρακολουθήσετε τον Τζόνσον και τον «πρώην» ηθοποιό νυν Πρόεδρο Ζελένσκι και το κωμικό σκετς τους, δείτε το παρακάτω βίντεο:


ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Εάν πείτε ένα ψέμα αρκετά μεγάλο και συνεχίσετε να το επαναλαμβάνετε, οι άνθρωποι τελικά θα το πιστέψουν. Το ψέμα μπορεί να διατηρηθεί μόνο για όσο διάστημα το κράτος μπορεί να θωρακίσει τους ανθρώπους από τις πολιτικές, οικονομικές ή/και στρατιωτικές συνέπειες του ψεύδους. Είναι επομένως ζωτικής σημασίας για το κράτος να χρησιμοποιήσει όλες τις δυνάμεις του για να καταστείλει τη διαφωνία, γιατί η αλήθεια είναι ο θανάσιμος εχθρός του ψέματος, και έτσι κατ' επέκταση, η αλήθεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Κράτους.

Τζόζεφ Γκέμπελς

Για να είμαι σαφής: Δεν υποστηρίζω καμία πλευρά σε αυτή τη σύγκρουση, απλώς προσπαθώ να παρουσιάσω τα γεγονότα και να διαχωρίσω την αλήθεια από το ψέμα.

Όπως έχω πει και συνέχισα να παρουσιάζω σίγουρες αποδείξεις, τα μέσα ενημέρωσης λένε ψέματα για αυτό που συμβαίνει 100%. Τούτου λεχθέντος, η Ρωσία παίζει εξίσου πολύ σε αυτό. Είναι όλες μαριονέτες που δουλεύουν μαζί σε συναυλία.

Ανεξάρτητα από το αν ο πόλεμος είναι πραγματικός ή όχι, θα αρμέγεται στα μέσα ενημέρωσης για όσο καιρό χρειάζεται, για να συνεχίσουν να δικαιολογούν τα έθνη τους που καταρρέουν, ενώ αποδυναμώνουν και καταστρέφουν τους ανθρώπους ακόμη περισσότερο. ενώ οι μάζες συνεχίζουν να το τρώνε.

Ο «εν ενεργεία» Πρόεδρος Ζελένσκι προειδοποιεί τον κόσμο να προετοιμαστεί για τη Ρωσία να εκτοξεύσει πυρηνικά ή χημικά όπλα

[27] Ο ασεβής άνθρωπος σκάβει το κακό· και στα χείλη του υπάρχει σαν φωτιά που καίει. [28] Ένας δύστροπος άνθρωπος σπέρνει διαμάχες και ο ψιθυριστής χωρίζει τους κύριους φίλους. [29] Ένας βίαιος άνθρωπος δελεάζει τον πλησίον του και τον οδηγεί στον δρόμο που δεν είναι καλός. [30] Κλείνει τα μάτια του για να επινοήσει παράλογα πράγματα: κινώντας τα χείλη του κάνει το κακό να συμβεί.

 https://winepressnews.com/2022/04/19/dutch-journalist-in-donbass-exposes-more-of-the-total-lies-in-the-media-about-the-conflict-in-ukraine/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια