Κάτι περίεργο συμβαίνει με την ιστορία του φορητού υπολογιστή Hunter Biden.

 

Το φράγμα Hunter Biden πρόκειται να σκάσει; WaPo, CNN Go Scorched Earth Over «Laptop From Hell»


ΑΠΌ ΤΟΝ TYLER DURDEN ΠΈΜΠΤΗ, 31 ΜΑΡΤΊΟΥ 2022 - 13:15

Όπως γνωρίζουν οι τακτικοί αναγνώστες του ZeroHedge, το New York Pos t αποκλείστηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ του 2020 από την Big Tech για αναφορά σε σκοτεινές διεθνείς επιχειρηματικές συναλλαγές της οικογένειας Μπάιντεν - ιδιαίτερα στην Ουκρανία και την Κίνα, που περιέχονταν σε μια σειρά από email. μηνύματα κειμένου, φωτογραφίες και οικονομικά έγγραφα που βρίσκονταν σε ένα φορητό υπολογιστή που ο Hunter εγκαταλείφθηκε σε ένα κατάστημα επισκευής υπολογιστών στο Ντέλαγουερ τον Απρίλιο του 2019.


                                                   Για να ανανεώσετε τη μνήμη σας:

Καλύπτοντας τους Μπάιντεν για να τον βοηθήσουν να κερδίσει τις εκλογές του 2020 , άνθρωποι όπως ο βουλευτής Άνταμ Σιφ (D-CA) επέμειναν ότι επρόκειτο για ρωσική προπαγάνδα και τα μέσα που ανέφεραν στον φορητό υπολογιστή συκοφαντήθηκαν ως θεωρητικοί συνωμοσίας.

Περισσότεροι από 50 «πρώην ανώτεροι αξιωματούχοι πληροφοριών» υπέγραψαν μια προεκλογική επιστολή διακηρύσσοντας ότι η ιστορία του φορητού υπολογιστή «έχει όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά μιας ρωσικής επιχείρησης πληροφοριών ».

Η Παλίρροια Γυρίζει

Πριν από δύο εβδομάδες, οι New York Times επιβεβαίωσαν ότι ο φορητός υπολογιστής υπάρχει και είναι νόμιμος - και επιβεβαίωσε αρκετές πτυχές της ιστορίας που είχαν αναφερθεί προηγουμένως, συμπεριλαμβανομένης της αλληλογραφίας μεταξύ του Hunter και του συνεταίρου του Devon Archer, οι οποίοι υπηρέτησαν και οι δύο στον ουκρανικό ενεργειακό γίγαντα Burisma.

Σήμερα, η Washington Post και το CNN συσσωρεύονται - με την ανάρτηση να επιβεβαιώνει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τα περιεχόμενα του φορητού υπολογιστή, και το CNN να τρέχει ένα συγκλονιστικό τμήμα και να αναφέρει ότι η ομοσπονδιακή έρευνα για τον Χάντερ « θερμαίνεται ».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ