Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έγινε και αυτό, στο τέλος μας είπαν και μ@λ@κες.
 
From: esmu42@otenet.gr
To: esmu42@otenet.gr
Subject: FW: Έγινε και αυτό, στο τέλος μας είπαν και μ@λ@κες.
Date: Mon, 18 Jan 2016 07:04:09 +0200
Το ανοσοποιητικό σύστημα του Ελληνικού Λαού έχει υποστεί ανήκεστο βλάβη.
Οι Δούρειοι Ίπποι-Ιοί προσβάλλουν χωρίς αντίσταση τον Οργανισμό, ο οποίος αδυνατεί να τους αναγνωρίσει και να τους καταπολεμήσει.
Σαράντα ένα χρόνια κομματοκρατίας και συναλλαγής κατέστρεψαν τα αντισώματα της Πατρίδος, ο μεγάλος αδελφός μετέτρεψε την Ελλάδα σε ένα τρελοκομείο, στο οποίο οι γιατροί, που ο αδελφός ορίζει, είναι ημίαιμα, φονιάδες και ανθέλληνες. Ανήκουν στη γενιά της ιδιοτέλειας, της υποκρισίας και της ήσσονος θυσίας.

Η δικαστική εξουσία ανύπαρκτη, οι αποφάσεις της είναι "sur mesure" του μεγάλου αδελφού, αδυνατεί να χειρουργήσει γιατί δεν έχει συνταγματικό δικαστήριο.
Οι υπηρετούντες στα Ελληνικά ΜΜΕ θεωρούνται ως τα μεγάφωνα του μεγάλου αδελφού, είναι αυτοί που ασκούν τις ψυχολογικές επιχειρήσεις, αποκοιμίζουν και προκαλούν σοκ στο Λαό.
Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι κατώτερη των περιστάσεων, μετέτρεψαν το θηρίο του Έθνους σε «ελεφαντάκι του Τσίρκου».
Η ηγεσία της Ελληνικής εκκλησίας βρίσκεται εκτός αποστολής, άοσμη πλήρως υποταγμένη στη Νεα Τάξη.
Τέλος η παραγωγική υποδομή του Έθνους με την βοήθεια των ανθελληνικών Τραπεζών διελύθη πλήρως. Ποίος θα δώσει συντάξεις στα περήφανα γηρατειά;
Αγαπητοί συμπατριώτες έρχεται ο διαμελισμός της Ελλάδος, οι Αριστεροί και οι Δεξιοί εργάζονται μεθοδικά γι αυτό. Οι Δούρειοι Ίπποι και οι Πατριδοκάπηλοι με την βοήθεια των ΜΚΟ καταφέρνουν τα τελευταία κτυπήματα στο διασωληνομένο κορμί της Ελλάδος.
Δεν υπάρχει κόμμα για να σας σώσει μόνο μία επανάσταση ή ένας πόλεμος θα μπορούσαν να σταματήσουν την κατάντια αυτού του Λαού.
Το παρακάτω βίντεο μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει.
Έγινε και αυτό, στο τέλος μας είπαν και μ@λ@κες.

Στέργιος Σμυρλής

--
Ε.ΔΗ.ΠΑ.Δ.: Πρόταση για Ένωση Δημοκρατικών Πατριωτικών Δυνάμεων.
Για την Ανατροπή της σημερινής κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας και Θεσμοθέτηση της Κοινωνίας ως προϋπόθεση λειτουργίας πολιτεύματος Δημοκρατίας.
Για την επανάκτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
Ένα πρώτο βήμα για την Δημοκρατία θα είναι η κατάκτηση της Αντιπροσώπευσης.
---
Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε εγγραφεί στην ομάδα "ΕΔΗΠΑΔ Ένωση Δημοκρατικών Πατριωτικών Δυνάμεων" των Ομάδων Google.
Για να καταργήσετε την εγγραφή σας απ' αυτή την ομάδα και να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απ' αυτή, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση edipad+unsubscribe@googlegroups.com.
Για να κάνετε ανάρτηση σε αυτή την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση edipad@googlegroups.com.
Επισκεφτείτε αυτή την ομάδα στη διεύθυνση https://groups.google.com/group/edipad.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...