Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
8 Μαΐου στις 4:25 π.μ.  · 
=====🇷🇺= " Π Ο Υ Τ Ι Ν " =🇷🇺=====
🎯 ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 🎯
      =========================
Αγαπητοί πολίτες του υπέροχου πλανήτη Γη μας...! 
Εγώ ο Πρόεδρος της "Ρωσικής Ομοσπονδίας" (Βλαντιμίρ Πούτιν) Αποφάσισα να Απευθυνθώ σε όλους Εσάς απ' ευθείας γύρω Διπλωμάτες - Κυβερνώντες και Δημοσιογράφους σας. 
Στη Ρωσία υπάρχει "Στόμα από Στόμα" όπου δεν μπορείς να πεις "Ψέματα" να "Εξαπατήσεις" και να "Παίξεις". 
Ως εκ Τούτου θα Μιλήσω Ειλικρινά για να Μπορέσουν όλοι να Επιβεβαιώσουν την Αλήθεια των Λόγων μου. 
Η Ρωσία είναι μια Μεγάλη και Πλούσια Χώρα. 
Η Βασική Αξία είναι Περισσότεροι από (150) άνθρωποι που Ζουν σε μια Επικράτεια όπου η Δικαιοσύνη είναι Πάνω απ' όλα. 
Δεν Χρειαζόμαστε Νέες Περιοχές. 

Έχουμε Αρκετή Ενέργεια και Όλους τους Άλλους Πόρους. 
Από την Εποχή των "Μεγάλων Τάρταρων" και του "Μεγάλου Μογκουλ" οι λαοί της "Βόρειας Ευρασίας" έχουν Αναπτυχθεί Όχι Χάρη στις "Ληστείες" στις "Σταυροφορίες" και τον "Αποικισμό" της Αμερικής της Αφρικής της Ινδίας των Εθισμών στα Ναρκωτικά στην Κίνα αλλά Χάρη στην Σκληρή τους Ζωή "Ορκ" και Ειρήνη. 
Όσοι Γνωρίζουν Ρώσικα Καταλαβαίνουν ότι το "Ρωσικό" είναι Επίθετο για Όλους τους Λαούς της Χώρας μας. 
Ρώσοι Σλάβοι - Ρώσοι Τάταροι - Ρώσοι Εβραίοι - Ρώσοι Ζυγοί κτλ. Ηλεκτρονικές Συσκευές είναι Ρώσοι κατά Βάθος αν και ο "Πολιτισμός" η "Γλώσσα" και ο "Τρόπος Ζωής" τους μπορεί να Διαφέρουν. 
Χαιρετίζουμε αυτή την Ποικιλομορφία της Ενότητας. 
Για άλλη μια Φορά οι Ρωσικοί Λαοί της Ρωσίας Αναγκάζονται να Θυσιάσουν τις Ζωές τους Προστατεύοντας τον Κόσμο από τον "Ναζισμό" και τον "Φασισμό". 
Ανταλλάξαμε (50) Αιχμαλώτους Πολέμου μας με (50) Ουκρανούς Στρατιώτες. 
Οι Ουκρανοί Στρατιώτες Έλαβαν "Ιατρική Περίθαλψη" στα Νοσοκομεία μας 'Ετρωγαν Τρία Άφθονα Γεύματα την Ημέρα και Επέστρεψαν Σπίτι. 
Δεχόμαστε Ρώσους Στρατιώτες με "Κομμένα Δάχτυλα" και "Αναπαραγωγικά Όργανα. 
Ούτε οι "Ναζί" δεν το Έκαναν αυτό στον Τελευταίο Πόλεμο. 
Θα Παρουσιάσουμε αυτά τα Στοιχεία σε Μελλοντικό Δικαστήριο. 
Ντροπή σε Όποιον Υποστηρίζει τώρα αυτά τα Καθάρματα. 
Οι Κυβερνήτες τους στις "ΗΠΑ" την "Ευρώπη" την "Ιαπωνία" την "Αυστραλία" και Άλλες Χώρες έχουν Συμμαχήσει με Αυτούς τους "Υπανθρώπους" που Βάζουν Μπροστά τους Πολίτες - Έγκυες Γυναίκες και Παιδιά στην Μάχη  "Ακρωτηριάζοντας" Σκόπιμα "Αιχμαλώτους Πολέμου". 
Δεν μπορώ να Φανταστώ κάποιον Λογικό και Λογικό Άνθρωπο να Υποστηρίζει αυτά τα ΤΕΡΑΤΑ. 
Και οι "bayden" - "scholls" - "macrons" και άλλοι "Σκοταδισμένοι Δημοκρατικοί" δεν Προστατεύουν Μόνο τους Εγκληματίες παρά τους "Οπλίζουν Ενεργά" τους "Παρέχουν Χρήματα" που δεν είναι Αρκετά για να Κρατήσουν Χαμηλά τις Τιμές στις Χώρες τους. 
Οι Τιμές "Ανεβαίνουν" ο Κόσμος "Καταρρέει" Όχι όμως Επειδή οι Ρώσοι Εξαγνίζουν την Ευρώπη από τα "Ναζιστικά" κακά Πνεύματα αλλά Επειδή εσείς Παρατηρείτε Ήσυχα και Υποστηρίζετε Πραγματικά το (Νέο Κύμα) του "Ναζισμού". 
Αυτή την Φορά δεν θα πάμε στο "Βερολίνο". 
Θα Σταματήσουμε στα "Ιστορικά" μας Σύνορα και όλα τα κακά "Ναζιστικά Πνεύματα" στα Οποία οι Κυβερνώντες σας Ανοίγουν "Διάπλατα" τις Πόρτες τους θα σας Κανονίσουν μια Νέα "Κρυστάλλινη" Ζωή όπως Έκαναν οι "Ναζί" Προσθέτοντας "Αναπαραγωγική Περιτομή Οργάνων". 
Σε όλους Όσους θέλουν να Ζήσουν και να Εργαστούν Ειρηνικά...να Μεγαλώσουν Παιδιά και να Κάνουν Φίλους με Έθνη του Κόσμου...Βοηθήστε...την Ρωσία να Αντιμετωπίσει τον "Νέο Καρκίνο" : 
Τον "Ουκρανικό Ναζισμό". 
Όχι η Ουκρανία όπου ζουν "Ειρηνικοί" και "Εργατικοί" Άνθρωποι αλλά τον "Ναζισμό" που Τρέφεται από Γεράκια των "ΗΠΑ" και του "ΝΑΤΟ" για τους "Φόρους" σας. 
Αν οι Κυβερνώντες σας Υποστηρίζουν τον "Ναζισμό" Πάρτε τους τους "Λαιμούς" και Πάρτε την Εξουσία στα Χέρια σας. 
Οι "Ουκρανοί Ναζί" Αμύνονται από Σφαίρες με "Αμάχους" και οι Κυβερνώντες τους με το Πρόσχημα της "Φρικτής Ρωσίας"  Αποφασίζοντας Επίσης να Μετατοπίσουν το Βάρος των "Υψηλών Τιμών" και των "Επικείμενων Δυσκολιών" στον Πληθυσμό. 
Στην Ουκρανία και σε εσάς "Ναζί" Ζείτε καλά στις Πλάτες των "Απλών Πολιτών" και οι Απλοί Άνθρωποι πρέπει να "Υποφέρουν" καθώς αυτά είναι τα ίδια Εγκλήματα στην Ουκρανία και στην Δύση. 
Αν Ενωθούμε μέσα σε μια Εβδομάδα δεν θα Υπάρχουν "Ναζι" στην Ουκρανία και θα Αποκατασταθεί η Κανονική Ζωή σε "Ευρώπη" - "ΗΠΑ" και άλλες Χώρες και μαζί θα Μηνύσουμε τους "Ουκρανούς Ναζί" και όλους τους Κυβερνώντες που Υποστηρίζουν τον "Ναζισμό" σε "Νέο Δικαστήριο".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια