Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ρουμανίας στη Eurovision ανακοίνωσε την αντικατάσταση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού


επικεφαλής της ρουμανικής αποστολής στη Eurovision, Yuliana Marchuk, ανακοίνωσε την αντικατάσταση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού. Σχετικά με τη χειραγώγηση των φωνών, ανέφερε στις 15 Μαΐου στο TVR. 

 

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ρουμανίας στη Eurovision ανακοίνωσε την αντικατάσταση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού

 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του διαγωνισμού τραγουδιού, η χώρα της έδωσε την υψηλότερη βαθμολογία στη Μολδαβία και όχι στην Ουκρανία, όπως ανακοινώθηκε στο τέλος του διαγωνισμού.

 

"Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής της Ρουμανίας δεν ελήφθη υπόψη κατά τον υπολογισμό της τελικής βαθμολογίας, οι διοργανωτές χρησιμοποίησαν διαφορετικό σύνολο βαθμών για λογαριασμό της κριτικής επιτροπής της χώρας μας", δήλωσε η Iuliana Marchuk.


Σημείωσε ότι η κριτική επιτροπή από τη Ρουμανία έδωσε στην πραγματικότητα τη μέγιστη βαθμολογία για την παράσταση όχι στους ερμηνευτές από το Κίεβο, αλλά σε έναν άλλο διαγωνιζόμενο. Ως αποτέλεσμα, αποδείχθηκε ότι η Μολδαβία δεν έλαβε καθόλου βαθμούς από τη γεωγραφική γειτονική της Ρουμανία.

 

Δεν υπήρξαν σχόλια από τους διοργανωτές του διαγωνισμού σχετικά. Ωστόσο, νωρίτερα έγινε γνωστό για την απομάκρυνση έξι χωρών από την ψηφοφορία πριν από την έναρξη του διαγωνισμού, αλλά δεν αναφέρθηκε ποιες. Ταυτόχρονα, δεν υπήρξε άμεση σύνδεση από τη Μολδαβία κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας από αυτή τη χώρα ανακοινώθηκαν από εκπροσώπους του διαγωνισμού στην Ιταλία. 

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2022 πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο στις 15 Μαΐου. Κέρδισε το ουκρανικό συγκρότημα Kalush Orchestra με μια σύνθεση που ονομάζεται "Stephania". Έτσι, του χρόνου η εκδήλωση μπορεί να γίνει σε κάποια από τις πόλεις της πλατείας.

https://pogovorim.by/31257-glava-delegacii-rumynii-na-evrovidenii-zayavila-o-podmene-rezultatov-konkursa.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια