Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Λιποτάκτης όποιος δεν ψηφίσει τα μέτρα"!

11/01/2012 - 12:16
H χθεσινή οριακή πλειοψηφία που καταγράφηκε στη Βουλή, με την διαφαινόμενη διάσπαση των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ και την επιμονή της ΔΗΜΑΡ να μην ψηφίσει τα μέτρα εφόσον περιλαμβάνονται τα εργασιακά, προκαλεί τριγμούς στη συγκυβέρνηση.
Με τον κυβερνητικό συνασπισμό φανερά πλέον διηρημένο ο Α. Σαμαράς εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει με την ελάχιστη έστω απαιτούμενη πλειοψηφία στη Βουλή καθώς όπως επισημαίνει στο newsbeast.gr στενός του συνεργάτης «αυτή τη στιγμή όποιος κάνει πίσω είναι λιποτάκτης.

Η τύχη της χώρας κρέμεται τις επόμενες ημέρες σε μια κλωστή» .Αυτό θα είναι και το κεντρικό μότο της ομιλίας Σαμαρά την Δευτέρα στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας η οποία συγκαλείται εκτάκτως και εν μέσω ενός θολού τοπίου στον κυβερνητικό συνασπισμό.
Την Δευτέρα άλλωστε ξεκινά η κρίσιμη εβδομάδα ,αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις και στην οικονομία αλλά και στην πολιτική σκηνή της χώρας: Την προσεχή Τετάρτη με την ψήφιση του «πακέτου» της συμφωνίας με την τρόικα, και τη η ψηφοφορία για την έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2013 που είναι προγραμματισμένη για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο Eurogoup της 12ης Νοεμβρίου για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...