Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Media ΝΑ γιατί μας «βρίζει» η Bild! Ο όμιλος της κάνει business στην… Τουρκία!

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

ΝΑ γιατί μας «βρίζει» η Bild! Ο όμιλος της κάνει business στην… Τουρκία!
Τώρα εξηγούνται όλα! Μετά τη «λάσπη» δημοσιευμάτων που έφαγε η χώρα μας το τελευταίο διάστημα από την «Bild», αποκαλύφθηκε τελικά ο λόγος για τον οποίο η γερμανική εφημερίδα χτυπούσε με τόσο μένος την Ελλάδα.Ποιος είναι αυτός; ότι η Axel Spring, ο γερμανικός όμιλος που κατέχει και την «Bild», έχει ζωτικά συμφέροντα και εταιρικές συγγένειες στην… Τουρκία!
Μάλιστα η Axel Spring, έχει ισχυρούς δεσμούς με τον τουρκικό κολοσσό  Dogan Yayin Holding, ο οποίος εκδίδει την Hurriyet, την Milliyet, και άλλα έντυπα, και στον οποίο, το 10% των μετοχών, ανήκει στους Γερμανούς!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Dogan Yayin Holding, δραστηριοποιείται εκτός από τα Μ.Μ.Ε, και στον τουρισμό, με ξενοδοχεία και μαρίνες στα τουρκικά παράλια!
Μάλιστα, ο γερμανός διευθυντής της «Bild», Κάι Ντίκμαν, είναι και στο διοικητικό συμβούλιο της εφημερίδας Hurriyet!
Στόχος των δυο κολοσσών; να δυσφημιστεί ο ελληνικός τουρισμός, ώστε έμμεσα να ευνοηθούν οι ανταγωνιστές της χώρας μας, που δεν είναι άλλοι από τους Τούρκους!

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...