Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θέμα ηγεσίας στη Ν.Δ:Προβλέπονται κατακεφαλιές και κλωτσιές για Σαμαρά που θα κατεβαίνει δέκα-δέκα τα σκαλιά σκουρδουμπουλιώντας!!!

Πήρε το ιστορικά χαμηλότερο ποσοστό του κόμματος
 Έκανε την Ν.Δ, ΝουδουΠΟΛΑνίτσα 
Τρικυμία  έφερε το αποτέλεσμα των εκλογών στο εσωτερικό της ΝΔ και ήδη πολλά στελέχη και μέλη κυρίως της Καραμανλικής πτέρυγας, ρίχνουν όλες τις ευθύνες στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στους συνεργάτες του, κατά το πλείστον στελέχη που είχε στην ΠΟΛΑΝ,αυτοί δηλαδή που σχεδίασαν την μοιραία προεκλογική τακτική.Μπορεί η ΝΔ να ήρθε πρώτο κόμμα, αλλά το ποσοστό της είναι το ποσοστό του πρώην μεγάλου συντελεστή ΦΠΑ 18% , άντε  και 0,8% ακόμη!!! Ποσοστό που μπορεί να οδηγήσει τη Ν.Δ σε διάλυση άλλα ΠΟΛ.ΑΝ  και γι' αυτό η Συγγρού είναι ένα καζάνι που βράζει!!!
Καιροφυλακτεί το ''φάντασμα'' της Ραφήνας 
Από την άλλη μεριά ο άφαντος για τρεια χρόνια Καραμανλής και μοιραίος Πρωθυπουργός 2004-2009, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητά με μυστικότητα με στενούς συνεργάτες του σενάριο επιστροφής του, ενώ ταυτόχρονα σφυρίζει δήθεν αδιάφορα. Όπως και νάχει όμως το θέμα, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε στιγμές από τον παλιό Ελληνικό σινεμά στο κόμμα  της Ν.Δ !!!
 http://ithominews.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...