Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Obama προειδοποιεί Putin για το τέλος του κόσμου!


13-05-2012 22:57:49

Image
Περισσότερα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από τη συνάντηση της 5ης Μαΐου μεταξύ του επικεφαλής συμβούλου για θέματα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Thomas Donilon και του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin στη Μόσχα.
Σύμφωνα με όσα γίνονται σταδιακά γνωστά, ο  Donilon – ο οποίος βρέθηκε στη Μόσχα κατ΄ εντολή του Barack Obama- φαινόταν ιδιαίτερα ταραγμένος μετά τις  ευθείες  απειλές του Ρώσου αρχηγού των ΕΔ στρατηγού Nikolai Makarov για ανάληψη προληπτικής δράσης εναντίον της αντι-πυραυλικής ασπίδας που ετοιμάζει το ΝΑΤΟ στα ανατολικά του σύνορα.
Ο Donilon αποδοκίμασε τις απειλές της Ρωσίας για προληπτικό πλήγμα, στις θέσεις Patriot του ΝΑΤΟ, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για την έλλειψη συνεργασίας εκ μέρους των Ρώσων απέναντι σε θέματα όπως αυτό της Συρίας, λέγοντας πως η στάση αυτή της Μόσχας μπορεί να δημιουργήσει αρνητικό με αποτέλεσμα ο Barack Obama να οδηγηθεί σε εκλογική ήττα.

Μάλιστα ο Donilon υπενθύμισε στον πρόεδρο της Ρωσίας πως ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος για το προεδρικό αξίωμα Mitt Romney είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο CNN πως η «Ρωσία είναι ασφαλώς ο υπ΄αριθμόν ένα εχθρός για τις ΗΠΑ σήμερα».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Putin απάντησε στον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, πως για τη Ρωσία δεν έχει σημασία ποιος είναι ο Αμερικανός πρόεδρος καθώς από τη στιγμή που ο Barack Obama ανέλαβε το προεδρικό αξίωμα λίγα ήταν εκείνα που έκανε προς τη σωστή κατεύθυνση, συνεχίζοντας ουσιαστικά την πολίτική του προκατόχου του George W. Bush.
Μάλιστα ο Putin εξέφρασε τη δυσφορία του που ο Obama συνέχισε και επι προεδρίας του να προστατεύει τους «γκάνγκστερ» όπως είπε χαρακτηριστικά της wall Street (!) οι οποίοι προκάλεσαν την οικονομική κρίση του 2008.
Καθώς όμως η συνάντηση των δύο ανδρών έφτανε στο τέλος της ο Donilon φάνηκε ιδιαίτερα αποθαρρυμένος ενώ στο τέλος της συζήτησης είπε σε ένα αποσβολωμένο Putin: «Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά τέλος πάντων», για να ρίξει τη «βόμβα» του στη συνέχεια «Ο Νοστράδαμος είναι αυτός που έχει την εξουσία και κανείς από εμάς ίσως δεν θα έχει κανένα μέρος να ζήσει πριν το τέλος του χρόνου αυτού»!
Εάν οι πληροφορίες αυτές ευσταθούν τότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή κάτι γνωρίζει ο Donilon ή κάτι δεν πάει καλά με τον ίδιο και ο Obama πρέπει να τον απαλλάξει επειγόντως από τα καθήκοντά του!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...