Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mάνος-Bαλιανάτος: Νομιμοποιούν τους μετανάστες και διαλύουν τον ελληνικό στρατό!Μάλλον τα έχουν μπερδέψει εκεί στην Δράση του Στέφανου Μάνου. ‘Η μπορεί να ζούνε σε άλλη χώρα. Την ίδια στιγμή που όλα τα κόμματα μιλάνε για τον κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης και η εγκληματικότητα καλπάζει, ο Στέφανος Μάνος το έχει πάρει αλλιώς!
Όσον και αν φαίνεται απίστευτο μέσα στο πρόγραμμα του κόμματος του συνοθυλεύματος που έχει δημιουργήσει ο Μάνος με τον Βαλιανάτο, αναφέρεται πως η Δράση αγωνίζεται για:
-Την απόδοση ιθαγένειας σε όλους τους ξένους μετανάστες γεννήθηκαν στη χώρα μας. Επίσης τη νομιμοποίηση όσων βρίσκονται και εργάζονται στην Ελλάδα για ικανό χρόνο και δεν έχουν καταδικαστεί σε ελληνικά ή ξένα δικαστήρια, καθώς και την παροχή σ’ αυτούς των ίδιων αστικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων με τους Έλληνες πολίτες.

Μάλλον οι επιτελείς και ο πρόεδρος του κόμματος ζουνε κάπου αλλού και δεν αντιλαμβάνονται πως ο κόσμος στην Αθήνα και στα λαικά προάστια στενάζει υπό το βάρος των λαθρομεταναστών που νομίζουν οτι έχουν έρθει σε έναν παράδεισο που μπορούν να κάνουν τα πάντα και να έχουν και προκλητικά προνόμια από πάνω!
Και έχουμε και άλλο!
Λίγο πιο κάτω αναφέρεται πως η Δράση αγωνίζεται για…

-Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για τους αντιρρησίες συνείδησης, ώστε η εναλλακτική θητεία να μην έχει τιμωρητικό χαρακτήρα.
Mε λίγα λόγια διάλυση και του ελληνικού στρατού! Μιλάμε για τέτοιες πατριωτικές αξίες…
ΠΗΓΗ
 http://udemand.wordpress.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...