Πανικός επικρατεί στο στρατόπεδο του Αντώνη Σαμαρά.

 Ο καημένος ο Αντώνης έχει αναθέσει την κυριότερη ιστοσελίδα του http://www.antinews.gr στη σκληρή γραμμή των υποστηρικτών του, δηλαδή στον εμφανιζόμενο με το ψευδώνυμο Factorx και στον Φαήλο Κρανιδιώτη που μάλλον εμφανίζεται στη σελίδα με κάποιο άλλο ψευδώνυμο.
Ο Factorx ακολουθεί μία πραγματικά ηλίθια τακτική:
α) Σε κάθε δημοσίευμά του, φροντίζει να ακολουθεί από κάτω μια σωρεία επεφημούντων σχολιαστών που επικροτούν ο,τιδήποτε γράφει ο Factorx. Γράφονται όλα τα ευνοϊκά αυτά γι’ αυτόν σχόλια με τέτοια ταχύτητα, που εύλογα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι είναι προκατασκευασμένα και έτοιμα.

β) Οποιοσδήποτε διαφωνεί έστω και κατ’ ελάχιστο με τα γραφόμενα του factorx βλέπει τα ποστς του να εξαφανίζονται, έστω και αν είναι ευνοϊκά για το κόμμα. Προέχει η παράθεση της εικόνας ενός συμπαγούς στρατού υπέρ του Factorx.
γ) Με τις παραπάνω τεχνικές της διαγραφής όσων απομακρύνονται από τη σκληρή ξύλινη γλώσσα του Factorx, εξαφανίζονται όσες προτάσεις θα μπορούσαν να δώσουν μια ιδέα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εξουδετερώνει όλες τις τακτικές της ΝΔ και επικρατεί πιο εύκολα στις συνειδήσεις των νεότερων σε ηλικία ψηφοφόρων.
δ) ΝΔ = Factorx. Κατά τον Factorx η ΝΔ δεν πρέπει να έχει μια τύχη διαφορετική από εκείνη του http://www.antinews.gr και του FactorX.
 kommenos

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια