Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

30/3/12

Αφησε τις ξανθιές φερεμόνες και το lifestyle, άρπαξε την ευκαιρία στα Κιούρκα, και βγήκε στην μάχη της Συγγρού
"οτι θυμάται χαίρεται"

Συντονισμένη και σφοδρότατη επίθεση "μπαζούκας", με ληγμένα πυρομαχικά  απο δεδικασμένες και τελειωμένες υποθέσεις προηγουμένων δεκαετιών, εξαπέλυσε ο ιδιοκτήτης  της εφημερίδας "Παρασκευή+13" και πρώην άνκορμαν του life style δελτίου ειδήσεων του Στάρ (όμιλος Βαρδινογιάννη) κος Αιμίλιος Λιάτσος στους Ανεξάρτητους Ελληνες κ.κ. Πάνο Καμμένο και Τέρενς Κουίκ . Η εκστρατεία δυσφήμισης ξεκίνησε σήμερα στην εφημερίδα του με ένα πρωτοσέλιδο "αφιέρωμα" στον πρόεδρο των  Ανεξάρτητων Ελλήνων , που αντί να περιλαμβάνει εν όψει εκλογών μιά ενημερωτική συνέντευξη με τις θέσεις του κόμματος (που σαρώνει τα γκάλοπ) για τα φλέγοντα προβλήματα κι αδιέξοδα του τόπου, αράδιασε ξαναζεσταμένο φαγητό με  βαρύτατα  υπονοούμενα και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ελπίζοντας οτι πετώντας το ειδικό χαρμάνι λάσπης  "δις, χρηματιστήρια, ελικόπτερα, αμαρτωλές πλούσιες και όχι τόσο πλούσιες συζύγοι, κλπ " στον ανεμιστήρα όλο και κάτι θα μείνει. 

<embed width="300" height="25" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.enikos.gr/ice_media/mp3_player.swf" wmode="transparent" allowScriptAccess="always" flashVars="soundFile=http%3A//www.enikos.gr/data/podcasts/91bc27e7c84e4ce1

Απο την διατεταγμένη "επίθεση λυκοφιλίας" που συνεχίστηκε στα στούντιο του Real FM δεν γλύτωσε ούτε και η Δικαιοσύνη και οι αποφάσεις της, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στον Νίκο Χατζηνικολάου: "Δεν είμαστε στο 1910..(;;;)". 
 Σε απάντησή του στον Τέρενς Κουίκ, κατά τον κο Λιάτσο, υπάρχει φίμωση του τύπου όταν ο κάθε πολίτης προσφεύγει στην Δικαιοσύνη για να αμυνθεί απο μειωτικά δημοσιεύματα και αρνείται να εμπλακεί σε στημένα talk show που μόνο πρόδηλο σκοπό, σήμερα, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές, έχουν να σταματήσουν πάση θυσία και να απαξιώσουν με όποιο τρόπο γίνεται την δυναμική πορεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο βετεράνος όμως  κος Κουίκ δεν είναι και χθεσινός στα ΜΜΕ, μάλλον ψαρεύετε και λάθος και σε λάθος νερά...


Tο φτωχόσπιτο του λαικού αγωνιστή/δημοσιογράφου κου Λιάτσου...
«Εγώ μιλάω τη γλώσσα του λαού,
 ο Καμμένος τη γλώσσα των βιομηχάνων» 
είπε σχετικά με τις χρηματιστηριακές δραστηριότητες του κ. Καμμένου. 
«Να μας απαντήσει ο κ. Καμμένος για το χρηματιστήριο όταν ο κοσμάκης έχανε τα λεφτά του και οι Καμμένοι, οι Βουλγαράκηδες και οι Νεονάκηδες κέρδιζαν» 
(υπενθύμιση: όλοι μαζί τα παίξαμε όμως, ενάμιση εκατομμύριο κωδικοί, άλλος με πλούσιο πεθερό, άλλος με...τραπεζικά δάνεια, άλλος <<με τις κάλτσες του>>, εσείς κε δεν είχατε κωδικό;;; Ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, τότε «προέβλεπε» δημοσίως ότι το Χρηματιστήριο θα φτάσει τις 7000 μονάδες.

Ο κος Λιάτσος έχει προσφέρει τις δημοσιογραφικές του υπηρεσίες  σ'όλα τα καθεστωτικά  ΜΜΕ, απ'ότι διαβάζουμε στις σχετικές αναδημοσιεύσεις

Ο Αιμίλιος Λιάτσος είναι  δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1980, ενώ βρισκόταν στο δεύτερο έτος της Φιλοσοφικής Αθηνών, από το συγκρότημα Λαμπράκη στο πλευρό του διευθυντή του αθλητικού τμήματος των «Νέων» Θεόδωρο Σγουρδαίο, που εξέδιδε το εβδομαδιαίο περιοδικό «Ομάδα».

Τον Σεπτέμβριο του 1981 προσελήφθη στο «Έθνος» (σσ όμιλος Μπόμπολα) από τον αείμνηστο Αλέκο Φιλιπποπούλο. Μέχρι το 1989 πέρασε από όλα τα ρεπορτάζ και τον Νοέμβριο του 1989 ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, που εξέπεμψε για πρώτη φόρα στις 20 Νοεμβρίου 1989.

Στο Mega παρουσίασε αρχικά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων, στη συνέχεια το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου και το 2003 το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Επίσης, στο Mega διατέλεσε επί μία τριετία διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών.
Από τον Μάιο του 2004 παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL, ενώ είναι Διευθυντής Δημοσιογραφικού Σχεδιασμού του σταθμού. Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται με το STAR CHANNEL. Η πρώτη ήταν τη διετία 1997-1999. Τέλος, από τον Ιούλιο του 2004 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή +13» ...




Με μήνυση απαντά ο Πάνος Καμμένος κατά της εφημερίδας «Παρασκευή +13» που έχει αφιερώσει το σημερινό της πρωτοσέλιδο στον ίδιο, με τίτλο: «Π. Καμμένος: Επαιξε 9,5 δισ. δρχ. Κέρδισε 1 δισ. δρχ. στη Σοφοκλέους» και υπέρτιτλο «Την εποχή της μεγάλης ληστείας στο χρηματιστήριο».


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρασκευή +13», ο κ. Καμμένος που πρόσφατα ίδρυσε το κόμμα Ανεξάρτητοι Ελληνες αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του, εμφανίζει κέρδη 1 δισ. δραχμών.
Στους υπότιτλους του βασικού θέματος σημειώνεται επίσης ότι ο κ. Καμμένος «κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία σε βαθμό κακουργήματος».


Επιπλέον, η εφημερίδα «Παρασκευή +13» αναφέρεται στη σημερινή του σύζυγο κυρία Ελένη Τζούλη για την οποία αναφέρεται ότι «καταδικάστηκε για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών»
Η εφημερίδα «Παρασκευή +13» αναφέρεται στη δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου που είχε χαρακτηρίσει τον κ. Καμμένο «πρωταγωνιστή στη φούσκα της διετίας 1999-2000», όπως και το ότι το 1996 κατηγορήθηκε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση «Ελίντα».
Επιπλέον, σε ένθετο άρθρο γίνεται αναφορά σε «πτήσεις στην ομίχλη» για ελικόπτερο που χρησιμοποιούσε ο Καμμένος και το οποίο φέρεται να ανήκει σε κυπριακή οff shore.
Από τη δική του πλευρά η απάντηση του κ. Καμμένου ήταν άμεση και σκληρή και ήρθε μέσω του facebook και του twitter. Συνοδεύει μάλιστα το κέιμενο με φωτογραφία της εξοχικής κατοικίας που εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί στην βορειοανατολική Αττική ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης.
Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει:
«Οι συγκυβερνώντες ΠΑΣΟΚ – ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θα ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
1. Για όλες τις υποθέσεις που αναφέρουν υπάρχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ.
2. Για τα ίδια δημοσιεύματα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΔΟΛ απο το εφετείο Αθηνών για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ για 300.000 ευρώ. Μετά την έγγραφη συγνώμη δεν πήρα τα χρήματα.
3. Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά την συνάντηση στα Κιούρκα με την εταιρεία επικοινωνίας του ΔΝΤ που εργολαβικά πήρε την επιχείρηση λάσπης εναντίον μου έλαβε γραπτό μήνυμα μου για όλα τα παραπάνω που αγνόησε.
4.Με τον Αντρίκο, τον Τσουκάτο και τους οικονομικούς δολοφόνους θα συναντηθούμε στα δικαστήρια.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ
ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΕΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
σχετικό δημοσίευμα για την εργολαβία λάσπης εδω
 http://ploigos1.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια