Γιατί άραγε στην Αρχαία Τέχνη περιέχουν απεικονίσεις απο Ιπτάμενα αεροσκάφη, ελικόπτερα και δεινόσαυροι;

Γιατί άραγε Αρχαία Τέχνη περιέχουν απεικονίσεις του Ιπτάμενα αεροσκάφη, ελικόπτερα και οι δεινόσαυροιΗ ιστορία του πλανήτη μας είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι θα τολμούσε να φανταστεί κανείς. Σύμφωνα με την κοινώς αποδεκτή εκδοχή της ιστορίας που διδάσκεται στα γυμνάσια και κολέγια σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, την αρχαία άνθρωπος ήταν ένα πολύ απλό πλάσμα με εξαιρετικά περιορισμένη γνώση. Δυστυχώς για εκείνους που προωθούν αυτή την ελαττωματική εκδοχή της ιστορίας, οι αρχαιολόγοι συνεχίζουν να ανασύρουν τα πράγματα που έρχεται σε άμεση αντίθεση. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα τεράστιο ποσό των αποδεικτικών στοιχείων μεγάλη πνευματική επίτευγμα του αρχαίου κόσμου. Για παράδειγμα, σκεφτείτε μόνο την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας. Είναι ένα πραγματικό τεχνολογικό θαύμα. Είναι μια τέτοια μαζική δομή που κατασκευάστηκε με τέτοια εξαιρετική ακρίβεια που η σύγχρονη τεχνολογία είναι μόλις τώρα αρχίζουν να καλύψει τη διαφορά με αυτό. Πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να οικοδομήσουμε μια παρόμοια δομή και σήμερα, αν το θέλαμε, αλλά ο σύγχρονος άνθρωπος δεν έχει ποτέ κατασκευαστεί πράγματι κάτι τέτοιο. Και όπως θα δείτε παρακάτω, η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας είναι μακριά από το μόνο παράδειγμα της προηγμένης τεχνολογίας στον αρχαίο κόσμο που συναντάμε στην Αίγυπτο.


Δημοσιεύτηκε παρακάτω είναι μια φωτογραφία ενός τοίχου σε ένα αρχαίο αιγυπτιακό ναό της Αβύδου. Κοιτάξτε τα ιερογλυφικά πολύ προσεκτικά.

Βλέπετε τίποτα περίεργο;
Ερευνητής Lyn Leahz έγραψε για αυτά τα απίστευτα περίεργη ιερογλυφικά την άλλη μέρα. Το παρακάτω είναι  ό, τι είχε να πει  γι 'αυτούς ...

Διακόσμηση ένα αιγυπτιακό ναό τοίχο στην Άβυδο είναι περίεργα ιερογλυφικά που απεικονίζουν ό, τι φαίνεται να είναι  σύγχρονα αεροσκάφη ημέρας . Αυτό το εύρημα έχει προκαλέσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ αιγυπτιολόγοι και οι αρχαιολόγοι που είναι  δεν είναι σίγουρος τι να σκεφτώ . Πώς θα μπορούσαν οι άνθρωποι 2-3.000 χρόνια  ενδεχομένως να είναι γνωστό  για τη σύγχρονη αεροσκάφος;
Όταν ο Δρ Ρουθ Hover και ο σύζυγός της πήρε ένα ταξίδι προς τις πυραμίδες και ναούς της Αιγύπτου, είχαν αναστατωθεί όταν ανακάλυψαν, στο ναό της Αβύδου, ιερογλυφικά που απεικονίζει σύγχρονη αεροσκαφών. Φωτογραφίζει ένα πάνελ τοίχου σε ένα τμήμα όπου ένας πίνακας υπέρθεση με Αιγυπτιακά ιερογλυφικά κατέρρευσε και έπεσε, αποκαλύπτοντας ένα παλαιότερο πίνακα κάτω από αυτό. Αυτό μεγαλύτερα πάνελ, φαίνεται από τα παραπάνω, περιέχει εικόνες από ό, τι φαίνεται να είναι  σύγχρονη τεχνολογία σε ένα ελικόπτερο, ένα υποβρύχιο, ένα ανεμοπλάνο, και ένα άλλο άγνωστο τύπο αεροσκάφους  (ορισμένοι πιστεύουν μοιάζουν με το Χίντεμπουργκ).

Λοιπόν, πώς εκείνων που προάγουν την κοινώς αποδεκτή εκδοχή της ιστορίας το εξηγήσει αυτό;

Δεν μπορούν.

Στο  βίντεο μοιράζονται παρακάτω , Lyn Leahz μετοχές ακόμη περισσότερο για αυτά τα ιερογλυφικά και συζητά επιπλέον "εκτός τόπου αντικείμενα" σε όλο τον κόσμο ...
Υπάρχει επίσης βάσιμες αποδείξεις ότι η ανθρωπότητα είχε γνώση των δεινοσαύρων στην αρχαιότητα.

Αναρτήθηκε παρακάτω είναι μια φωτογραφία ενός αρχαίου χαρακτικής σε βουδιστικό ναό στην Καμπότζη γνωστή ως Ta Prohm Στεγόσαυρος. Σύμφωνα με την κοινώς αποδεκτή εκδοχή της ιστορίας, μια τέτοια χαρακτική θα πρέπει να είναι απολύτως αδύνατη, επειδή οι ​​δεινόσαυροι πέθαναν πριν από εκατομμύρια χρόνια πριν και σύγχρονοι επιστήμονες άρχισαν να σκάβουν τους μέχρι ένα ζευγάρι εκατό χρόνια πριν. Και όμως αυτή η χαρακτική είναι εκεί ...
Γιατί άραγε Αρχαία Τέχνη περιέχουν απεικονίσεις του Ιπτάμενα αεροσκάφη, ελικόπτερα και οι δεινόσαυροι;

Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, ο ναός στην Καμπότζη είναι  περίπου 800 ετών ...

Βαθιά στις ζούγκλες της Καμπότζης είναι περίτεχνα τέμπλα και παλάτια από τον πολιτισμό των Χμερ. Ένα τέτοιο ναό, Ta Prohm, αφθονεί με λίθινα αγάλματα και ανάγλυφα. Σχεδόν κάθε τετραγωνική ίντσα του γκρι ψαμμίτη είναι καλυμμένο με περίτεχνα, λεπτομερή γλυπτά. Αυτά απεικονίζουν τα γνωστά ζώα, όπως οι πίθηκοι, ελάφια, βουβάλια, παπαγάλους, και σαύρες. Ωστόσο, μια στήλη περιέχει ένα περίπλοκο σκάλισμα ενός stegosaur-όπως πλάσμα. Αλλά πώς θα μπορούσε τεχνίτες διακόσμηση 800 ετών βουδιστικό ναό ξέρουν τι φαινόταν σαν ένας δεινόσαυρος; Δυτική επιστήμη άρχισε τη συναρμολόγηση δεινοσαύρων σκελετοί τους τελευταίους δύο αιώνες και μόνο.

Πολύ περίεργα πράγματα.

Ένα άλλο απροσδόκητο μέρος όπου θα βρείτε τα "αρχαία τέχνη δεινόσαυρος" είναι για τα αρχαία Ica Stones που ανακαλύφθηκαν κάτω στο Περού. Αυτές οι πέτρες βρέθηκαν αρχικά από την ισπανική  το 1535 , και Ισπανοί εξερευνητές έστειλε μερικές από αυτές τις πέτρες πίσω στην Ισπανία  το 1562 .

Η τέχνη σε πολλές από αυτές τις πέτρες είναι πολύ όμορφο, αλλά αυτό που καθιστά εξαιρετικά αμφιλεγόμενο είναι το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς εμφανίζονται να περιέχουν σαφή απεικόνιση των δεινοσαύρων. Εδώ είναι ένα παράδειγμα ...

Γιατί άραγε Αρχαία Τέχνη περιέχουν απεικονίσεις του Ιπτάμενα αεροσκάφη, ελικόπτερα και οι δεινόσαυροι;

Και εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα. Αν κοιτάξετε προσεκτικά σε αυτό το ένα, μπορείτε να δείτε τι πολύ μοιάζει με  ένα Triceratops ...

Γιατί άραγε Αρχαία Τέχνη περιέχουν απεικονίσεις του Ιπτάμενα αεροσκάφη, ελικόπτερα και οι δεινόσαυροι;
Για άλλη μια φορά, εκείνων που προάγουν την κοινώς αποδεκτή εκδοχή της ιστορίας βρίσκονται σε μια απώλεια για να εξηγήσω αυτό. Συνηθέστερα, προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο αυτό μακριά ως φάρσα, επειδή οι ​​ντόπιοι άρχισαν να δημιουργούν εικονικούς "Ica πέτρες» τα τελευταία χρόνια, από τη στιγμή που ανακάλυψαν ότι οι τουρίστες ήθελαν να τα αγοράσουν.

Αλλά οι πέτρες Ica που θεωρούνται αυθεντικά περιέχει κάποιες αξιόλογες λεπτομέρειες . Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο μέρος της ανατομικές γνώσεις για τους δεινόσαυρους που απεικονίζονται σε αυτές τις πέτρες ανακαλύφθηκε μόνο από τους σύγχρονους επιστήμονες  μόλις πρόσφατα ...

Άλλα στοιχεία της ανατομικής ακρίβειας που πιστοποιούν την αυθεντικότητα αυτών των απεικονίσεις Ica Stone περιλαμβάνουν την τοποθέτηση της ουράς και τα πόδια. Νωρίς κριτικοί είπαν οι Ica Stones ήταν προϊόντα απομίμησης, εν μέρει επειδή οι ​​ουρές τους είχαν κολλήσει έξω, ενώ τα πόδια. Οι παλαιοντολόγοι στη δεκαετία του 1960 ήταν βέβαιοι ότι οι δεινόσαυροι  έσυραν τις ουρές τους . Οι παλαιοντολόγοι  ήταν λάθος  και οι Ica Stones  είχαν δίκιο . Οι επιστήμονες  πιστεύουν τώρα  οι δεινόσαυροι που πραγματοποιήθηκε μαζική ουρές τους από το έδαφος, ενώ τα πόδια, γιατί δεν υπάρχουν σημάδια τροχοπέδη για trackways δεινοσαύρων. Οι δεινόσαυροι στις Ica Stones εικονίζονται όρθιος, παρά με διευρύνονται τα πόδια έξω σε μια σαύρα που μοιάζει θέση. Αυτό, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες των δεινοσαύρων,  είναι "νεκρός στις" ακριβές .

Φυσικά οι Ica Stones είναι μόνο ένα από τα απίστευτα παραδείγματα της αρχαίας τέχνης δεινοσαύρων που έχουν ανακαλυφθεί σε όλο τον κόσμο. Για πολλά, πολλά άλλα παραδείγματα αυτού του φαινομένου, απλά δείτε το άρθρο που μπορείτε να βρείτε  εδώ .

Καθένας που προσπαθεί να σας πείσει ότι οι άνθρωποι που έζησαν χιλιάδες χρόνια πριν, ήταν ενθουσιώδεις dolts που είχαν την τύχη να χτίσουν καλύβες λάσπη και να καλύπτει τα γεννητικά τους όργανα με χόρτο φούστες βρίσκεται σε σας.

Η αλήθεια είναι ότι η ανθρώπινη ιστορία είναι απίστευτα πολύπλοκο. Υπάρχουν μονολιθικές δομές σε όλο τον πλανήτη που είναι ακόμα όρθια μετά από χιλιάδες χρόνια που υπενθυμίσω σε όλους μας ότι οι μεγάλοι πολιτισμοί με εκπληκτικές τεχνολογίες κάποτε ήκμασε.

Και υπάρχει πράγματι ενδείξεις ότι οι σύγχρονοι άνθρωποι είναι πραγματικά να πάρει πιό άλαλη. Ένα Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ βιολογία καθηγητής δημοσίευσε πρόσφατα μια εργασία στην οποία εξέφρασε το συμπέρασμά του ότι οι άνθρωποι έχουν πάρει πιό άλαλη  για χιλιάδες χρόνια .

Επίσης, ο Δρ John Sanford του Πανεπιστημίου Cornell έχει διεξαχθεί πρωτοποριακή έρευνα που αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα  είναι σταθερά εκφυλιστούν  και είναι τελικά οδεύουν προς εξαφάνιση.

Έτσι, ίσως δεν θα πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας ως τόσο ανώτερη από την αρχαία ανθρωπότητα. Η πραγματικότητα είναι ότι μπορεί να ήταν σωματικά και πνευματικά ανώτερη από μας με πολλούς τρόπους.

Σχετικά με τον συγγραφέα:  Michael T. Snyder  είναι ένας πρώην Ουάσιγκτον δικηγόρος που δημοσιεύει σήμερα  την αλήθεια . Νέο θρίλερ του με τίτλο « Η αρχή του τέλους 
 http://earthweareone.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια