Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο εκβιασμός καλά κρατεί! Να γιατί πληρώνουμε την απάρνηση μας στην δραχμή.

Μάρτιν Σουλτς,

Μ. ΣΟΥΛΤΣ: Επικίνδυνη η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας

«Χρειάζεται περί τα 2-3 δισ. ευρώ βραχυπρόθεσμα για να αποφύγει την χρεοκοπία και ο χρόνος λιγοστεύει» τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωβουλής

Ο Μάρτιν Σουλτς χαρακτήρισε ως «επικίνδυνη» την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, λίγες ώρες πριν τη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών.
Ο πρόεδρος της Ευρωβουλής μιλώντας σε γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό, υπογράμμισε ότι η χώρα μας χρειάζεται περί τα 2-3 δισ. ευρώ βραχυπρόθεσμα για να αποφύγει την χρεοκοπία και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ο χρόνος λιγοστεύει.
Μάλιστα, εξήγησε ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει κι άλλες πληρωμές στο τέλος του μήνα, ότι οι τράπεζές της χρειάζονται χρήματα και ότι η δυνατότητα της Τράπεζας της Ελλάδος να παρέχει περισσότερα κεφάλαια σχεδόν εξαντλείται.
«Θα είναι καλό η Ελλάδα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις στις οποίες έχει δεσμευτεί και τότε περισσότερα χρήματα θα εισρεύσουν ενώ υπογράμμισε παράλληλα πως η προθυμία της ελληνικής κυβέρνησης να συνεργαστεί πρέπει να βελτιωθεί» είπε ο Σουλτς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...