Ο εκβιασμός καλά κρατεί! Να γιατί πληρώνουμε την απάρνηση μας στην δραχμή.

Μάρτιν Σουλτς,

Μ. ΣΟΥΛΤΣ: Επικίνδυνη η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας

«Χρειάζεται περί τα 2-3 δισ. ευρώ βραχυπρόθεσμα για να αποφύγει την χρεοκοπία και ο χρόνος λιγοστεύει» τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωβουλής

Ο Μάρτιν Σουλτς χαρακτήρισε ως «επικίνδυνη» την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, λίγες ώρες πριν τη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών.
Ο πρόεδρος της Ευρωβουλής μιλώντας σε γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό, υπογράμμισε ότι η χώρα μας χρειάζεται περί τα 2-3 δισ. ευρώ βραχυπρόθεσμα για να αποφύγει την χρεοκοπία και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ο χρόνος λιγοστεύει.
Μάλιστα, εξήγησε ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει κι άλλες πληρωμές στο τέλος του μήνα, ότι οι τράπεζές της χρειάζονται χρήματα και ότι η δυνατότητα της Τράπεζας της Ελλάδος να παρέχει περισσότερα κεφάλαια σχεδόν εξαντλείται.
«Θα είναι καλό η Ελλάδα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις στις οποίες έχει δεσμευτεί και τότε περισσότερα χρήματα θα εισρεύσουν ενώ υπογράμμισε παράλληλα πως η προθυμία της ελληνικής κυβέρνησης να συνεργαστεί πρέπει να βελτιωθεί» είπε ο Σουλτς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια