Γερμανικά Μ.Μ.Ε: Βρέθηκαν ψυχοφάρμακα στο σπίτι του Λούμπιτς


ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Η γερμανική αστυνομία ανακάλυψε «μια μεγάλη ποσότητα φαρμάκων» που προορίζονται για την αντιμετώπιση και θεραπεία ψυχοσωματικών διαταραχών στην κατοικία του Αντρέας Λούμπιτς, του συγκυβερνήτη που θεωρείται ύποπτος ότι προκάλεσε σκοπίμως τη συντριβή του Airbus Α320 της εταιρείας Germanwings, αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα Welt am Sonntag.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο διαμέρισμα του νεαρού άνδρα στο Ντίσελντορφ (δυτικά), οι ερευνητές ανακάλυψαν έναν «μεγάλο αριθμό φαρμάκων για την αντιμετώπιση ψυχοσωματικών νόσων» επισημαίνεται στην κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Die Welt.
Κληθέντες από το Γαλλικό Πρακτορείο να σχολιάσουν σχετικά, Γάλλοι και Γερμανοί ερευνητές δεν θέλησαν ούτε να επιβεβαιώσουν ούτε να διαψεύσουν αυτήν την πληροφορία.

 
Το νεαρό άνδρα παρακολουθούσαν επιπλέον «πολλοί νευρολόγοι και ψυχίατροι», συνεχίζει η εφημερίδα, επικαλούμενη έναν «υψηλόβαθμο ερευνητή».
Ο Λούμπιτς υπέφερε από έντονο στρες και βαριάς μορφής κατάθλιψη, σύμφωνα με προσωπικά έγγραφα που ανακάλυψαν οι ερευνητές.
Αντιθέτως, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι ο 27χρονος ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες ή αλκοόλ. Δεν βρέθηκε καμία ναρκωτική ουσία.
Η αστυνομία, εξάλλου, «αυτή τη στιγμή» εξετάζει και υποβάλλει σε ερωτήσεις τους φίλους, τους συναδέλφους και τους γνωστούς του συγκυβερνήτη, έγραψε επιπλέον η Welt am Sonntag.
Είχε και προβλήματα όρασης
Ακόμη ένα στοιχείο στο «παζλ» του τραγικού δυστυχήματος με το Airbus A320 της Germanwings προσθέτει η αποκάλυψη ότι ο μοιραίος συγκυβερνήτης του αεροσκάφους, Αντρέας Λούμπιτς, ακολουθούσε θεραπεία και για προβλήματα όρασης.
Όπως γράφουν οι New York Times, επικαλούμενοι επίσημες πηγές με γνώση της πορείας των ερευνών, ο 28χρονος πιλότος ενδέχεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα όρασης που θα έθετε σε κίνδυνο την καριέρα του, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητά της κατάστασής του.
Μάλιστα, όπως αναφέρει στην αμερικανική εφημερίδα άτομο που βρίσκεται κοντά στην εν εξελίξει έρευνα, το πρόβλημα δεν αποκλείεται να οφείλεται σε ψυχοσωματικά αίτια.
«Κάποια μέρα όλοι θα μάθουν το όνομά μου»
Εν τω μεταξύ, συνέντευξη της πρώην συντρόφου του Λούμπιτς φιλοξενεί η γερμανική Bild, στην οποία η 26χρονη γυναίκα αποκαλύπτει ότι ο μοιραίος συγκυβερνήτης της είχε πει πως «κάποια μέρα όλοι θα μάθουν το όνομά του».
Οι αποκαλύψεις της πρώην συντρόφου του, που παρουσιάζεται από την εφημερίδα ως Maria W, έρχονται να προστεθούν στα σοκαριστικά στοιχεία που ήδη έχουν γίνει γνωστά για τον Λούμπιτς, ο οποίος την ημέρα της μοιραίας πτήσης είχε αναρρωτική άδεια.
Αντί, όμως, να τη χρησιμοποιήσει, την τσαλάκωσε και την πέταξε χωρίς να ενημερώσει την εταιρεία για την κατάσταση της υγείας του. Γερμανικό νοσοκομείο ανακοίνωσε μάλιστα ότι ο 28χρονος συγκυβερνήτης είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο, προκειμένου να διαγνωστεί το πρόβλημά του, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.
Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής η Germanwings προσφέρει στους οικείους των θυμάτων “έως και 50.000 ευρώ ανά επιβάτη” για την κάλυψη των άμεσων εξόδων τους, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της.
  http://www.kathimerini.gr/809199/article/epikairothta/kosmos/germanika-mme-vre8hkan-yyxofarmaka-sto-spiti-toy-loympits

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια