Ήταν Οι Ολύμπιοι Θεοί Εξωγήινοι;



Όποιος φέρει ελληνικό γονίδιο έχει ρίζες εκτός του πλανήτη γη, αυτό είναι Η αλήθεια κ ψαχτε το πως και με ποιο τρόπο έγινε αυτό; η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ  κατά 99% Από τους κατακλυσμούς και άλλες συμπαντικές καταστροφές, όπως κομήτες και άλλα, δημιουργούν τις σημερινές συκοφαντίες από κάποια μιάσματα φτιαγμένων θρησκειών. Άλλωστε τι άλλο παράδειγμα θέλει η ανθρωπότητα, από τα στοιχεία των ουράνιων σωμάτων με ελληνικά ονόματα; Καλά θα κάνετε να ασχολείστε με το να βρείτε ποιοι είναι οι νονοί που βάφτισαν και χαρτογράφησαν το Σύμπαν!!!!!!!

 Ναι απλά όταν ήρθαν στην γη η τεχνολογία τους ήταν εκατομμύρια χρόνια μπροστά ,και ο τότε κόσμος τους θεοποίησε γιατί δεν είχε ξαναδεί τόσο απίστευτα προηγμένα αντικείμενα..δεν ήταν μάγοι ,απλά το ηλιακό τους σύστημα και ο πλανήτης από που προήλθαν έτυχε να δημιουργηθεί εκατομμύρια χρόνια πιο μπροστά από το δικό μας



Κάποιοι έλεγαν ότι η Ιλιάδα είναι μυθολογία πριν πολλά χρόνια αυτό...μέχρι που βρέθηκε η Τροία οπότε όλα άλλαξαν....Το μόνον σίγουρο είναι ότι οι Ολύμπιοι θεοί υπήρξαν ..το τι ήταν υπό συζήτηση. Το ότι είχαν δυνάμεις μεγαλύτερες των ανθρώπων σίγουρο. Το ότι ερχόντουσαν σε επαφή με τους ανθρώπους και είχαν παιδιά μαζί τους επίσης.


Έχουν πάρει την πραγματική ιστορία των Ελλήνων, την παραποίησαν, τη βάφτισαν μυθολογία και μας την έδωσαν. Την αλήθεια και την τεχνογνωσία την κρατήσανε κάποιοι άλλοι και την χρησιμοποιούν εναντίον μας τα τελευταία κυρίως 100 χρόνια.


Στανταράκι τη μυθολογία μου να πάρω και να την αποκωδικοποιήσω Το μόνο νόημα που βγάζεις είναι πως αυτή ήρθαν από κάπου αλλού.... φυσικά δεν ήταν δημιουργοί του σύμπαντος αλλά σίγουρα είναι βοηθοί για το δημιουργό του σύμπαντος Κι όλοι αυτοί λέγονται θεοί Όποιος μπορεί να παράγει θέα κατά την ελληνική γραμματεία είναι Θεός

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ